Astro

Tako se obnaša otrok, ko vidi angela!!

T.P.
25. 4. 2019, 15.07
Posodobljeno: 26. 4. 2019, 07.34
Deli članek:

Angeli neprestano vzbujajo našo pozornost z najrazličnejšimi znaki in puščajo sledi, ki nam pomagajo pri iskanju prave smeri. Dobro vedo, kateri znaki bodo pritegnili vašo pozornost.

pixabay
Angelčki na vsakem koraku dajejo znake, da so z nami.

Angeli so brezgrešni, ne jedo, ne pijejo, niso moškega niti ženskega spola, ustvarjeni so iz svetlobe in slavijo boga, ki tudi edini pozna točno število angelov na svetu.

Ne pripadajo našemu prostoru in času, a lahko delajo z nami.

V angelski hierarhiji imajo posebno mesto angeli varuhi, nebeški glasniki, ki so poslani, da spremljajo ljudi v vsakodnevnem življenju, jim pomagajo v trenutkih krize ter jih ščitijo. Za marsikoga je prva molitev, ki se jo je v življenju naučil, prav »Sveti angel, varuh moj ...« Odrasli žal prevečkrat pozabimo na moč, ki jo lahko imajo angeli v naših življenjih. Ščitijo nas pred zlom, pomagajo v molitvi, usmerjajo nas k modrim odločitvam, predstavljajo nas pri bogu. Vplivajo lahko na naše čute in misli, ne pa tudi na našo voljo. Ne morejo izbirati namesto nas, vendar pa nas spodbujajo, da izberemo resnico, dobroto in lepoto. Krščanski mistiki pravijo, da so naši angelski varuhi vedno z nami, da branijo našo dušo in se ne ločijo od nas niti po smrti. Z nami so na Zemlji, z nami ostanejo tudi na nebu.

pixabay
Mavrično nebo naznanja angelsko prisotnost.

Mavrica in oblaki

Če opazite mavrico, ki se pojavi brez nakazovanja na dež, je to znak, ki ga pošilja angel. Z mavričnim prizorom nas spomnijo, da so okrog nas, naj se zavedamo, da nismo sami. To pa ni edini angelski znak na nebu. Simboli v oblakih so prav tako znani kot znaki angelov. Srce, cvet ali celo podoba angela v oblaku! Vse to so sporočila vašega angela varuha, ki preverja, koliko se zavedate sveta okrog sebe.

ps
Ko se dojenček zazre v prazno, to lahko pomeni, da vidi angela.

Nenavadna navzočnost in dotik

Če imate slab dan in nenadoma zaslišite nekaj posebnega, je to znak vašega angela. Na ta način vam angeli pomagajo, da se iz nižjega stanja, kjer ste obtičali, povzpnete in vrnete v višje stanje zavesti. Vse, kar potrebujete za dvig vibracije, je en samcat znak. Naslednjič se spomnite in pokažite znak, ki ga zaznate, še drugim, saj bo to tudi njim dvignilo energijo.

pixabay
Angelček

Otroci in hišni ljubljenci

Gotovo ste že opazili, da se otroci pogosto nasmehnejo in zagledajo v 'nič', in sicer v smeri, kjer odrasli ne opazijo ničesar. Ko se to zgodi, bi to lahko pomenilo, da je angel v bližini. Novorojenčki in živali namreč še niso ustvarili filtrov, ki blokirajo sposobnost, da jasno vidimo angele. Enako velja tudi za reakcije vaših hišnih ljubljencev, ki se lahko obnašajo tako, kot da jih nekdo boža oziroma ljubkuje, vi pa ničesar ne vidite. Na ta način se javljajo vaši angeli.

ps
Otroci vidijo angele, ker še nimajo filtrov, ki preprečujejo videnje višjih sil ljubezni in svetlobe.

Vonj

Začutili ste opojen sladek vonj, a ne morete identificirati izvora. Tudi to je lahko znak vaših angelov, ki svojo navzočnost pogosto radi najavljajo skozi moč vonja.

Navzočnost svojega angela varuha lahko zaznate skozi vonj bogate in čokoladne dišave, v bližini nadangela pa vas prežame sladek subtilni vonj cvetja.

Po vonju običajno lahko zaznate tudi prisotnost vaših prednikov, ki so prestopili na drugo stran. Če denimo zavohate parfum vaše babice ali jo začutite v bližini, to pomeni, da vas je dejansko obiskala njena duša. Občutite nekaj neprijetnega ali grozečega? To nikoli ni znak vaših angelov.

Sporočila v sanjah

Ste kdaj prejeli klic točno takrat, ko vam je bilo to potrebno? To je bil verjetno vaš angel varuh, ki stalno želi, da prejemate smernice, kako naprej, pa bo zato storil vse, kar je mogoče, da bi se to zgodilo. Angelsko vodstvo lahko prihaja tudi v obliki kanaliziranih sporočil, sanj ter neposrednega prejemanja uvidov.

ps
Tudi živali vidijo angelčke.

Usklajevanje z angeli

Pomembno je, da ste zavestni in poiščete angelske znake. Angeli včasih kažejo svojo navzočnost tudi na druge načine, ki niso tukaj navedeni. S prisotnostjo in zavestjo se lahko prilagodite, doživite ter delujete v skladu z znaki, ki jih prejemate od svojih angelov. Ko opazite znak, se zahvalite za doseganje ljubezni ter vodstva.

Pero

Eden najpogostejših znakov angelske prisotnosti je pero. To je še posebej pomenljivo, kadar se pero najde nekje, kjer ga običajno ni. Angeli pustijo perje kot opomnik, da so tam in nas opazujejo. Posebej zgovorno je belo pero. Navzočnost angelov pa lahko občutite tudi na kraju, kjer so bele ptice.

Sprememba temperature

Kadar ste v navzočnosti angela, lahko doživite spremembo temperature, kar je lahko čudovita potrditev, da so vaši angeli tu. Lahko nenadoma začutite toplo svetlobo, ki vas obkroža. Ali pa začutite zahladitev, mravljince ali prisk v glavi oziroma vratu. To ne bi smelo biti neprijetno. Gre za vznemirljivo fizično manifestacijo angelskih duhovnih bitij. Včasih pa vas bodo angeli samo preplavili z neverjetnim občutkom brezpogojne ljubezni.