Astro

Bolj ko določeno barvo sovražimo, več je bo prišlo v naše življenje

SNČ
18. 4. 2019, 12.23
Posodobljeno: 18. 4. 2019, 12.27
Deli članek:

Četudi še nismo, pa lahko to postanemo: slikarji svoje resničnosti.

dreamstime
Naš temperament je paleta tempera barv, ki se kažejo v obliki čustev v telesu.

Temperament človeka je paleta tempera barv, ki se kažejo v obliki čustev v telesu. In vsakdo nosi v sebi to paleto tempera barv, ki vključujejo nešteto različnih odtenkov. Ni človeka, ki bi nosil v sebi samo belo, in ni človeka, ki bi imel v sebi le črno.
Morda se je kdo odločil kazati navzven le rumeno, preostale pa potlačil nekam v globino samega sebe ... A bolj ko določeno barvo »sovražimo« in skrivamo globoko vase, več je bomo dobivali v svoje življenje ... Kajti barva želi, da jo vidimo, barva želi, da jo prepoznavamo ... da opazimo, da je v nas … Ko jo opazimo v sebi in se z njo pomirimo, takrat se osvobodimo – saj takrat ne bo več slikala sama od sebe ...

dreamstime
S katero barvo si boste naslikali pravljico življenja?


Ko prevzamemo odgovornost za svoje počutje ter vse svoje odtenke ljubeče in sočutno sprejmemo, postanemo slikarji svoje resničnosti. Mi sami izbiramo v vsakem trenutku, s katero barvo bomo naslikali pravljično sliko svojega življenja. Mi sami se v vsakem trenutku odločamo, ali bomo v sozvočju s seboj (ljubeznijo, kar smo) ali v sozvočju z iluzijo uma (ki jo ustvarjajo prepričanja iz okolice).