Astro

Teh 5 nebesnih znamenj lahko do konca aprila pričakuje ...

T.P.
17. 4. 2019, 17.52
Posodobljeno: 18. 4. 2019, 08.13
Deli članek:

Do konca tega meseca bo ljubezensko življenje nekaterih nebesnih znamenj vse drugo, samo dolgočasno ne.

ps
Vsepovsod ljubezen

Od neverjetno hitrega zaljubljanja in prebujanja strasti, do nepričakovanih poročnih ponudb, vse to in še več pravih ljubezenskih avantur čaka naslednja nebesna znamenja:

Lev

April bo romantičen mesec, nekateri Levi pa bodo imeli prav vznemirljivo in strastno življenje. Večina Levov bo čutila potrebo po večji bližini s svojim partnerjem in odprti, globoki komunikaciji. To je odličen trenutek za Leve, ki so v dolgi zvezi ali zakonu. V zadnjih dneh meseca boste s svojim partnerjem delali dolgoročne načrte.

Če ravno sedaj začenjate novo zvezo, se lahko zgodi, da vas bo druga oseba zapeljala samo zato, ker vas želi izkoristiti, zato bodite previdni. Družabno življenje bo resnično aktivno, srečate lahko nekoga, ki vam bo všeč, ali pa spoznate prijatelje iz tujine. Samo ne hitite in uživajte v platonski zvezi. Do avgusta 2019 bi bilo dobro, da si pridete na čisto s svojimi občutki in s tem, v kateri smeri želite razviti odnos.

Razmislite o zvezi in rešite težave ter nesoglasja, ki se kopičijo že od lanskega novembra. Lahko razmislite tudi o stari ljubezni, ki se je sčasoma spremenila v prijateljstvo.

Tehtnica

Mlada Luna 5. aprila vam je pomagala izboljšati svoj odnos z ljubljeno osebo. Sedaj je mogoče začeti novo poglavje v skupnem življenju. Nekatere Tehtnice boste dojele, da odnos ali zakonsko življenje otežujeta vaše napredovanje. Skupaj s partnerjem skušajta uresničiti svoje cilje.

Nekatere tehtnice se bodo odločile za zakon in bodo prevzele večjo odgovornost. V drugi polovici meseca bo lažje osvojiti, zapeljati in morda pritegniti potencialnega partnerja. Če niste v zvezi, boste morda spoznali osebo iz tujine. Po 20. aprilu pričakujte večjo strast.

ps
Nekaterim se obeta velikonočna romanca.

Strelec

Ne glede na to, ali ste samski ali v zvezi oziroma zakonu, pred vami je srečno obdobje ljubezni. Resnično boste željni zabave, vaše ljubezensko življenje pa bo stabilno. Razpoloženje za spogledovanje in osvajanje se vam bo vrnilo. Ljubezenske sanje se bodo uresničile, prav tako tudi želja, da bi bili v stiku s partnerjem, s katerim se lahko povežete na vseh nivojih.

Lahko se zgodi, da vas ljubljena oseba preseneti z romantično potezo in da vam nakloni več pozornosti, lahko pa vam celo reče, da si z vami želi ustvariti družino. Obstaja torej možnost za poroko.

Vodnar

V tem mesecu pričakujte spektakularno ljubezensko življenje. S potencialnimi partnerji se boste pogovarjali modro in se obnašali provokativno. Pazite, da ne boste pretiravali, predvsem pa se izognite agresiji, drugače si boste nakopali težave. Najdite boljši način komunikacije in bodite odprti ter prilagodljivi. Ne pretiravajte z vsiljevanjem svojega mnenja.

V drugi polovici meseca lahko nepričakovano spoznate novo osebo, s katero se bosta tako privlačila, da bosta na hitro postala ljubezenski par. Če ste v zvezi ali zakonu, se posvetite svojemu domu in družini. Dobili boste pozornost osebe, ki jo želite in potrebujete njeno bližino. Če se prej nista mogla dogovoriti, se bo zdaj situacija končno popravila.

Škorpijon

Romantika bo prevladala in vi boste resnično strastni, željni avanture. Oseba, ki jo ljubite, bo opazila vašo naklonjenost in pozornost, starejši pari pa se bodo ponovno zaljubili. Svojo ljubezen boste želeli povzdigniti nad fizičen nivo in vaš odnos se bo poglobil.

Številni Škorpijoni boste svojo seksualnost uzrli na povsem nov način. Morda je zdaj čas, da spregovorite o občutljivih temah, ki so poškodovale vašo zvezo.

Če ste samski ali skrivaj zaljubljeni v nekoga, izkoristite ugoden položaj planetov do 20. aprila in skušajte osvojiti želeno osebo. Po 20. aprili bodo Škorpijoni, ki razmišljajo o zakonu, razpravljali o tej temi.