Darila delfinov in kitov za kvantnega človeka

V soboto, 27. aprila 2019, bo v Ljubljani celodnevna delavnica z naslovom Prebujanje notranjega delfina. Delavnico bo vodil Jan Lemuri, avtor knjige Inner Dolphin Awakening. Predstavil bo svoje izkušnje in udeležence popeljal na potovanje skozi 7 delfinovih točk na našem telesu – izkušnjo energij, ki jih delfini utelešajo: radovednosti, radosti, lepote, telepatije in multidimenzionalnosti.

Vse podatke o delavnici najdete TUKAJ.  

Jan Lemuri 1
fb
Jan Lemuri

Jan Lemuri je rojen v Sloveniji, zdaj pa živi z ženo in hčerko v Novi Mehiki. Pred 16 leti so ga delfini in kiti začeli obiskovati v sanjah, kar ga je popeljalo do plavanja z njimi na Havajih, Azorih, Novi Zelandiji, Cookovih otokih in Tongi. Leta 2012 je zaključil študij socialnega dela z diplomsko nalogo o terapiji s pomočjo delfinov, nato pa se je posvetil raziskovanju naše duhovne povezave in svoja spoznanja strnil v knjigi Inner Dolphin Awakening. Zdaj potuje in vodi delavnice ter seminarje plavanja z delfini.

Več na www.innerdolphinawakening.com

Program delavnice

Zakaj toliko ljudi opiše plavanje z delfini kot duhovno izkušnjo radosti in enosti? Kaj točno se zgodi, ko te delfin pogleda v oči?

Ponovno odkrij večdimenzionalno naravo naše duše

Je možno, da so delfini in kiti v resnici del naše duše? Kako se povežemo s tem delom in ga izkusimo v tukaj in zdaj?

fish-1500271_1280
pixabay
Je možno, da so delfini in kiti v resnici del naše duše?

Aktiviraj 7 delfinovih točk na našem telesu

Ali lahko najdemo radost delfinov znotraj nas? Preko komunikacije s celično zavestjo utelesi naslednje kvalitete delfinov:

Delfinov nos – Radovednost in raziskovanje

Delfinov nasmeh – Radost in ljubezen do življenja

Delfinove oči – Lepota in blagoslovi

Dihalna odprtina – Zavesten dih duše

Prsni plavuti – Telepatija in med-vrstna komunikacija

Hrbtna plavut – Večdimenzionalnost in zvezdna Akaša

Repna plavut – Gaja

Odpri časovne kapsule v kitih in delfinih

Časovne kapsule v svetih gorah, delfinih in kitih, ter naši DNK se odpirajo. Kakšne informacije nosijo? Izkusi nebesedno komunikacijo s časovnimi kapsulami s pomočjo “toninga” –  petja prastarih meditativnih tonov.

Knjiga o delfinih Jan Lemuri
jl
Knjiga Jana Lemurija

Sprejmi pomen števila 44

44 je mojstrsko število, ki  predstavlja naslednji korak v naši kolektivni evoluciji. Delfini in kiti imajo 44 kromosonov. Je možno, da igrajo vlogo v razumevanju tega števila? Kaj pa če je 44 osebna izkušnja, spomin, ki se ustelesi preko naših zvezdnih akašijskih zapisov?