Astro

Delfini in kiti v resnici del naše duše?

ps
17. 4. 2019, 13.35
Posodobljeno: 18. 4. 2019, 09.19
Deli članek:

Pred mnogimi tisočletji so naše duše prosile delfine in kite, če lahko nosijo prvotni zapis, spomin na našo večdimenzionalno naravo, dokler ga nismo pripravljeni sprejeti nazaj in stopiti na pot spominjanja. Zdaj je ta čas! Delfini so pripravljeni. Ali slišiš njihov klic?

ps
Delfini so pripravljeni. Slišite njihov klic?

Darila delfinov in kitov za kvantnega človeka

V soboto, 27. aprila 2019, bo v Ljubljani celodnevna delavnica z naslovom Prebujanje notranjega delfina. Delavnico bo vodil Jan Lemuri, avtor knjige Inner Dolphin Awakening. Predstavil bo svoje izkušnje in udeležence popeljal na potovanje skozi 7 delfinovih točk na našem telesu – izkušnjo energij, ki jih delfini utelešajo: radovednosti, radosti, lepote, telepatije in multidimenzionalnosti.

Vse podatke o delavnici najdete TUKAJ.  

fb
Jan Lemuri

Jan Lemuri je rojen v Sloveniji, zdaj pa živi z ženo in hčerko v Novi Mehiki. Pred 16 leti so ga delfini in kiti začeli obiskovati v sanjah, kar ga je popeljalo do plavanja z njimi na Havajih, Azorih, Novi Zelandiji, Cookovih otokih in Tongi. Leta 2012 je zaključil študij socialnega dela z diplomsko nalogo o terapiji s pomočjo delfinov, nato pa se je posvetil raziskovanju naše duhovne povezave in svoja spoznanja strnil v knjigi Inner Dolphin Awakening. Zdaj potuje in vodi delavnice ter seminarje plavanja z delfini.

Več na www.innerdolphinawakening.com

Program delavnice

Zakaj toliko ljudi opiše plavanje z delfini kot duhovno izkušnjo radosti in enosti? Kaj točno se zgodi, ko te delfin pogleda v oči?

Ponovno odkrij večdimenzionalno naravo naše duše

Je možno, da so delfini in kiti v resnici del naše duše? Kako se povežemo s tem delom in ga izkusimo v tukaj in zdaj?

pixabay
Je možno, da so delfini in kiti v resnici del naše duše?

Aktiviraj 7 delfinovih točk na našem telesu

Ali lahko najdemo radost delfinov znotraj nas? Preko komunikacije s celično zavestjo utelesi naslednje kvalitete delfinov:

Delfinov nos – Radovednost in raziskovanje

Delfinov nasmeh – Radost in ljubezen do življenja

Delfinove oči – Lepota in blagoslovi

Dihalna odprtina – Zavesten dih duše

Prsni plavuti – Telepatija in med-vrstna komunikacija

Hrbtna plavut – Večdimenzionalnost in zvezdna Akaša

Repna plavut – Gaja

Odpri časovne kapsule v kitih in delfinih

Časovne kapsule v svetih gorah, delfinih in kitih, ter naši DNK se odpirajo. Kakšne informacije nosijo? Izkusi nebesedno komunikacijo s časovnimi kapsulami s pomočjo “toninga” –  petja prastarih meditativnih tonov.

jl
Knjiga Jana Lemurija

Sprejmi pomen števila 44

44 je mojstrsko število, ki  predstavlja naslednji korak v naši kolektivni evoluciji. Delfini in kiti imajo 44 kromosonov. Je možno, da igrajo vlogo v razumevanju tega števila? Kaj pa če je 44 osebna izkušnja, spomin, ki se ustelesi preko naših zvezdnih akašijskih zapisov?