Astro

Na spreglejte znakov, ki govorijo, da ste tik pred tem ...

T.P.
16. 4. 2019, 16.40
Posodobljeno: 16. 4. 2019, 17.40
Deli članek:

Ko smo osredotočeni na jasno namero in vizualizacijo v skladu z Zakonom privlačnosti, obstaja ena zadeva, ki je ni težko predvideti: nezmožnost prepoznavanja željene stvari, ko vstopi v naše življenje.

ps
Želje se ne uresničijo takoj v svoji popolni obliki.

V skladu s tem verjetno ne boste prepoznali subtilnih znakov, ki govorijo o tem, da je tisto, kar želite, na poti. Učinkovito uporabo Zakona privlačnosti zahteva odprt um in občutljivost za znake, ki govorijo o tem, da je manifestacija vaših namer na dosegu roke.
To so nekateri najpogostejši pokazatelji:
1. Redno vidite in poslušate o tem, kar želite
Kadar ste blizu temu, da manifestirate, kar želite, boste morda opazili, da začenjate povsod videvati to zadevo, ali pa stvari, ki to predstavljajo.

Če je ljubezen tisto, kar iščete, boste morda opazili prečudovite srečne pare okrog sebe, ali pa boste naleteli na članke o ljubezni na internetu ali v časopisih.

Če skušate manifestirati fizični predmet, denimo kamero ali glasbeni inštrument, boste to morda opazili na plakatih ali v javnem prevozu, ali pa se bo pojavilo v vseh vaših priljubljenih TV oddajah. Prav tako boste v pogovorih drugih slišali več o tem, kaj želite manifestirati, ko je želena stvar na poti.
2. Stopnice
Preden zares dobite, kar želite, lahko manifestirate veliko malih stopnic, toda vse te majhne zmage so znaki, da lahko dosežete vse, kar želite, in da je resnično že na poti k vam. Želje se ne uresničijo takoj v svoji popolni obliki. Če ste denimo v iskanju ljubezni in v zadnjem času srečujete veliko res čudovitih ljudi, to pomeni, da nekje obstaja prava oseba za vas, čeravno še niste srečali sorodne duše v svoji orbiti. Če npr. začenjate z novim poslom, boste morda začeli srečevati uspešne poslovne ljudi, ki vam bodo postregli s koristnimi nasveti. Čeprav ne gre za velike manifestacije, so to vznemirljivi dogodki, ki vam lahko služijo kot koristni smerokazi na poti k uresničitvi svojega cilja.
3. Enostavno čutite, da se dogaja
Številni ljudje, ki so uspešno manifestirali svoje cilje s pomočjo Zakona privlačnosti, pravijo zdaj, ko gledajo nazaj, da so enostavno vedeli, da bodo njihove namere obrodile plodove. Recimo, da želite manifestirati novo dobro prijateljstvo. Ko si začrtate podrobnosti, za katere želite, da odlikujejo vašo navezo, boste na koncu morda naenkrat dobili občutek, da boste pravo osebo vsak čas srečali. Brez kančka dvoma enostavno veste, da se bo to zgodilo. Novega prijatelja tako močno čutite, kot bi že obstajal v vašem življenju.

ps
Uresničitev želje je na poti, čeprav tega morda ne opazimo.

4. Bolj srečni ste
Ko se počutite dobro (ali vsaj bolje, kot ste se počutili), se usklajujete s tem, kar želite. Bolj, kot postajate usklajeni z vsem, kar želite, bolj srečni se počutite, sreča pa poskrbi za nadaljnje usklajevanje. Vsakič, ko analizirate svoje mentalno zdravje in vidite, da se je izboljšalo v zadnjih nekaj tednih ali mesecih, imate dober razlog za vero v to, da je vaša želja na poti do uresničitve.
5. Pojavljajo se prepreke
Veliko ljudi pravi, da so naleteli na največje izzive tik pred tem, preden se je manifestiralo tisto, kar so si želeli. Prepreke (npr. naporen pogovor za službo, slab dan ali slabši zaslužek od pričakovanega) lahko pripeljejo do tega, da začnete dvomiti v svoj pristop in delo z Zakonom privlačnosti. Razmišljati začnete, da morda delujete na napačen način, sprašujete se, ali se bodo vaše namere sploh kdaj uresničile. Ne vznemirjajte se. Takšni izzivi so običajno pravzaprav znaki pomikanja naprej, lahko pa vas naučijo tudi nekaterih lekcij, ki jih potrebujete za to, da naredite skok v manifestaciji.


Če povsod okrog sebe opažate znake, ki nakazujejo, da se vesolje usklajuje z vašimi željami, a se obenem soočate s težkimi izzivi, je morda pravi čas, da se lotite svojih omejevalnih prepričanj.

Kaj je to, kar vas ovira? Ko rešite temeljne negativne predpostavke, ki vas še vedno lahko zavirajo, vas bodo verjetni samo še tedni ali celo zgolj dnevi ločili od tistega, kar želite. Marsikdaj ni ravno očitno, da ste blizu uresničitve želje. Ravno nasprotno. Nekateri glavni znaki vas lahko celo zavedejo, da mislite, da se oddaljujete od uresničitve svoje želje. Toda oboroženi z novim poznavanjem najpogostejših pokazateljev, da je tisto, kar želite, na poti, boste zdaj vedeli, kako blizu uresničitve svojih želja ste.