Astro

Z metodo fraktalne risbe do svobode srca

PS
16. 4. 2019, 15.09
Posodobljeno: 17. 4. 2019, 12.55
Deli članek:

Metoda fraktalne risbe je nova oblika pomoči z umetnostjo. Terapevtsko metodo je postavila Tanzilia Polujahtova, klinična psihologinja in družinska terapevtka iz Rusije.

ps
Dr. Deja Muck
DELAVNICA - METODA FRAKTALNE RISBE
Art Therapy – IŽ, 10. do 17. 8. 2019

Metoda se uporablja že 30 let in se stalno nadgrajuje. Skozi risbo lahko najdemo vzroke za naše vzpone in padce, življenjske travme in bolezni, po drugi strani pa odkrivamo svoje skrite talente in razvijamo polni potencial na različnih področjih življenja. In to na preprost način - z risanjem! Fraktalno risbo lahko izdela vsak, saj se nariše z zaprtimi očmi. Temelji na spontanem risanju in barvanju, barve pa so izbrane glede na intuicijo ali pomen. To je energijska risba in njena vibracija prodira v naše telo, misli in občutke. Omogoča nam, da spremenimo svoje zavedanje in uskladimo vse vidike našega življenja. Ko ustvarjamo fraktale, smo odprti za sprejemanje višje zavesti, ki vpliva na vsa področja našega življenja.

Metoda fraktalne risbe temelji na programih za razvoj možganov, barvni terapiji in kvantni medicini. Na delavnici boste spoznali podobo svojega podzavestnega stanja in osnovna orodja, ki vam bodo pomagala, da boste lahko enostavno korigirali svoje notranje stanje in sprožili proces samokorekcije.

Kako si je z metodo fraktalne risbe pomagala dr. Deja Muck, preberite tukaj: SPREGLEDAŠ, KO ZAPREŠ OČI!

Mentorica delavnice: dr. Deja Muck, je nosilka certifikata Fractal method of diagnosis and correction of the human condition in predstavnica Slovenije v Mednarodnem združenju za razvoj in diseminacijo fraktalne metode »Projekcija« (The International Association for the development and dissemination of fractal method »Projection«). Deja metodo nadgrajuje in razvija tudi sama, predvsem na področju izdelave energijskih fraktalnih portretov. Je tudi avtorica knjige Pot ljubezni – pot k sebi, z metodo fraktalne risbe do svobode srca.

Več o metodi: fraktalnost.si

Delavnice bodo potekale dopoldan in popoldan. Dopoldan se bo izvajal program za začetnike - PROGRAM ZA RAZVOJ KREATIVNOSTI, SPROSTITVE IN ZABAVE v popoldanskem času pa program za tiste, ki so z metodo že seznanjeni - PROGRAM NAPREDNIH FRAKTALNIH TEHNIK.

Prijave: reception@korinjak.com