Astro

Horoskop: od 15.4. do 21.4.2019

Andreja Novak, astrologinja in energijska svetovalka
16. 4. 2019, 11.49
Posodobljeno: 16. 4. 2019, 12.22
Deli članek:

Nihanja in spremembe počutja in notranjih vrednot v predvelikonočnem tednu.

ps
Teden pred veliko nočjo prinaša nihanja in spremembe.

Polna luna v Tehtnici, ki preide takoj nato v škorpijonu bo v petek “pritiskala” na gumbe, ki skrivajo neprijetnosti. Sprostite se in očistite dom in telo ter seveda duha z meditacijo.

Ponedeljek:
Luna v device bo omogočila delovno ponedeljek, sočasno bosta Venera in Jupiter bodrila romantična nagnjenja in klicala srečo k vam. Strast se bo hipoma prižgala in ne bo dvoma, kdo je vaša simpatija.

Torek:
Najboljši dan za ljubezenske zmenke, dopisovanja in načrtovanja za dejavnosti v dvoje. Sreča vam bo naklonjena, kjerkoli že boste.

Sreda:
Merkur preide v ovna te okrepi komunikacijo ter moč misli. Luna v tehnici bo to spremembo harmonizirala na način, da boste dobre volje in se bolje izrazili ter pozitivno razmišljali.

Četrtek:
Sproščenost, a sočasne priprave na vikend, ki vam bodo malo odveč. Trudili se boste zmanjšati pričakovanja in seznam opravil, a boste čutili, da vsako prelaganje dela ne prinaša nič dobrega. Koliko lahko danes sprostite misli in počistite dom? Naredite oboje.

Petek:
Polna luna v Tehtnici se dovrši okoli 13 ure, nato preide v škorpijona, kar bo dalo petku zanimiv pridih. Opusite vse poti in dejavnosti, ki niso nujne. Narava, dom in vas čas naj vam bo prioriteta.

Vikend
Dober vikend se obeta. Sonce v soboto preide v bika: VSE NAJBOLJŠE BIKI! In Venera preide v ognjevitega ovna, kjer bo netila strasti in priklicala dobra ljubezenska srečanja. Nedelja bo bolj nestanovitna z luno v strelcu bodo druženja sicer dobra, a sonce sreča urana, tako da se lahko kakšen odnos pre-hitro konča.

Oven
21. 3. – 20. 4.
Ovni boste prejeli dobre novice, ki jih boste hitro predali naprej, saj boste želeli čimveč ljudem koristiti s tem. Polni boste energije in od srede naprej boste začeli še učinkovito komunicirati in misliti praktično. Še Venera pride konec tedna v vaše znamenje, kar bo okrepilo vašo željo po lepoti, seksualnosti in vas ponovno odprlo za romantična srečanja.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Biki, v soboto se začenja vaše obdobje. Bodite pozorni, da ne boste v svoji pretirani samozavesti izgubili nekaj, kar se ne bo povrnilo. Skozi komunikacijo lahko izražate svojo moč, pa tudi ljubezen. Lahko celo sočasno, če ste usmerjeni v to. Ne jemljite stvari in ljudi za samoumevne. Naj bo vaše obdobje res vaše v dobro: VSE NAJBOLJŠE!

ps
Karma blagostanje



Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Dvojčki se boste od srede naprej lažje zmenili za vse, kar si želite početi in razrešiti. Merkur namreč prihaja v ovna, kar vam bo dalo moč in pogum za izraziti sebe in svoje ideje. Sicer boste na začetku še malo previdni in v petek bodite pozorni na povezavo merkurja s Kironom, ki vam bo okrepilo občutljivost, zato to ni dober dan za sestanke ali kakršnekoli razčiščevanja.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Raki boste v tem tednu precej sistematični in delovni. Uporabite ideje in navdušenje v pravo smer in ne izgubljajte energije za pregovarjanja in pogrevanje preteklosti. Sprostite se. V petek bodite pozorni na svojo komuniciranje, da si ne uničite stvari, ki ste jih že dobro postavili. Polna luna v škorpijonu bo namreč okrepila vašo občutljivost in željo po razčiščevanju.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Levi boste še zadnji teden posvetili skrbi za druge in počasi se boste začenjali umirjati. Prazniki vam niso najljubši del druženja z ljudmi, saj imate potrebo, da poskrbite za dobro razpoloženje, kar pa vam v tem obdobju ne ustreza. Raje bi bili sami in se sprostili. V nedeljo boste nemirni in lahko, da se bodo določeni odnosi prekinili, če okolica ne bo upoštevala vaših minimalnih želja.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Device boste občutljive in vrelo vam bo po možganih. Nihale boste med tem, da se opravičite ali da ponovno “zapnete” za določene svoje ideje, čeprav že veste, da si greste v minut. V petek te hodite v službo, saj ne boste dobro razpoložene in si lahko naredite veliko škodo. Po tem tednu se bo začelo boljše obdobje, še posebej, če boste usmerjene v srčnosti in iskrenost.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Tehnice boste optimistične in odprte za dobre spremembe. Nič vam ne bo težko. Ljubezenska nihanja bodo prisotna in možnost nove veze se obeta. Od sobote naprej boste bolj strastne in tudi odprte za akcijo. Prihaja obdobje, ko boste lahko ve dale pobudo in to z občutkom. Ne skrivajte se, sedaj ni čas za to. Pokažite svoje želje in se izrazite v pravem času na pravem mestu. Polna luna v vašem znamenju vam v petek preda podporo za opustitev vsega, kar vas bremeni.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Škorpijoni boste v tem tednu dobro vedeli, česar si ne želite več v življenju. Polna luna bo prešla v vaše znamenju v petek vas bo cel teden vodila v videnje neprimernih stvari in nehvaležnih ljudi, zato boste potrebovali vso zbranost, da ne boste si uničili odnosov, ki jih želite ohraniti. Vikend bo bolj sproščen, a težko boste pozabili na svoje ugotovite tedna.

Strelec
23.11. – 21.12.
Strelci boste imeli čustvene nemire, zaljubljenost in sočasno strah pred izpolnitvijo čustev. Potreba po ljubezni se bo večala in zdelo se vam bo, da je vse mogoče, sočasno pa ne boste naredili koraka v pravo smer. Nedelja bo naporna, saj bo iz vas “letelo” vse, kar ste držali do sedaj v sebi. Čustva bodo prekipevala in lahko, da boste zaključili s kakšnim projektom, ki se ni dobro obnesel ali vam bo preprosto zmanjkalo časa ali sredstev za to.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Kozorogi, čaka vas umirjen teden, ko boste opazovali druge in sledili svoji poti. Poznate svoje šibke točke, zato se ne boste zapletali z ljudmi, ki jih želijo odkrivati. Sproščena Velika noč vam bo prinesla novih idej, ne pa še poguma, da bi jih realizirali. Pišite si ideje in spoznanja, saj vam bodo kmalu prišla prav.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Vodnarji boste imeli željo po spremembi in polna luna bo pritiskala na vaše gumbe na način, da boste opuščali pretirana pozitivna čustva in realno pogledali na to, kaj lahko spremenite, kaj pa ne. Lahko, da bo nedelja prebojna, odločujoča za vas, saj se bosta srečala sonce in uran v biku in vas pripeljala do želje, da se nekaj spremeni konkretno in za dlje časa. Sledite sebi, ne glede na stanje okolja.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Ribe boste optimistične in sočasno malo rezervirane do vsega, kar se bo dogajalo. Želeli boste ohraniti svoje dobro počutje in nič vas ne bo iztirilo. Ljubezen bo vibrirala v vas in pojdite na zmenke ali simpatijo povabite na kavo, čimprej. Dovolj bo, da boste iskreni in sproščeni, saj ste opustili navezavo na preteklost, ki vas je bremenila.