Astro

Ni vse tako, kot je videti ...

T.P.
12. 4. 2019, 13.06
Posodobljeno: 12. 4. 2019, 13.16
Deli članek:

Kako na najbolj enostaven način ugotoviti, ali je naš dom prežet z negativno energijo? Kozarec vode z dvema dodatkoma jo zazna in očisti.

ps
Vaš dom gosti najrazličnejše energije.

Negativna energija povzroča stres, zdravstvene in finančne težave, pa tudi slabe, neprijetne občutke. Če menite, da je v vašem domu prisotna takšna energija, takoj reagirajte in jo preženite. Obstajajo različne tehnike, s pomočjo katerih lahko ugotovite, ali v vašem domu kraljuje negativna energija. Najbolj enostaven način za zaznavanje in čiščenje negativne energije je uporaba kozarca z vodo.

Kaj je pravzaprav negativna energija?

Vsak od nas je deležen tudi energije, ki se zadržuje na mestih, kjer bivamo, ter v predmetih, ki jih uporabljamo, ali pa v našem domu samo stojijo. Za slednje vemo, da oddajajo postano, trohnečo energijo, če predolgo stojijo na istem mestu, ne da bi jih kdaj vsaj premaknili. Naši domovi so mesta, kjer se srečujejo najrazličnejše energije, tako predmetov kot ljudi – od nas samih in članov družine, do obiskovalcev, nekdanjih stanovalcev, pokojnikov, ki so nekoč tam živeli ... Seveda, te energije niso samo pozitivne, temveč so med njimi lahko tudi negativne. Če imate občutek, da imate doma negativno energijo, jo lahko očistite na zelo enostaven način.

ps
Negativno energijo lahko zaznamo in očistimo s kozarcem vode.

V prozoren steklen kozarec nasujte morsko sol, ki naj napolni tretjino kozarca. Drugo tretjino napolnite s hladno vodo, zadnjo tretjino pa z belim kisom.

- Kozarec postavite v sobo, kjer mislite, da se je nakopičilo največ negativne energije.

- Če ostane tekočina v kozarcu v enakem stanju, kot ste jo pustili, si lahko oddahnete, v tej sobi ni prisotna negativna energija.

- Če pa v kozarcu opazite mehurčke, ali pa tekočina postane motna, je to očiten znak, da imate težavo.

- Potem, ko je tekočina v kozarcu vsrkala negativno energijo, jo zlijte v straniščno školjko in spustite vodo.

Postopek ponavljajte vsak dan, dokler tekočina v kozarcu ne postane povsem bistra.