Veliko vsega se prav zdaj dogaja v zakulisju. Da bi prešli v 5D, mora vsak od nas odigrati svojo vlogo.

Pazite na besede, ki prihajajo iz vaših ust, saj zdaj hitreje manifestirate. Začetek aprila je pomenih tudi začetek novega časovnega pasu. Vsi, ki trenutno čutite zastoj v življenju, ostanite še malo v tem, pomikajte se počasi, bodite leni, kolikor je treba, in sebični, ko gre za vašo energijo, saj zdaj res ni čas, da bi jo zapravljali tam, kjer ni treba. Vsekakor pa to ne pomeni, da zavrnite tiste, ki vas prosijo za pomoč, saj je to božansko vodeno.

V soboto, 13. aprila 2019 bodo planeti v položaju, ki omogoča najboljše razmere za osvoboditev energij in možnost, da se hitreje pomaknemo v peto dimenzijo. Da bi lahko izkoristili čudovito priložnost za preporod, smo na ta dan pripravili Festival ezoterike, astrologije in numerologije. 

Festival ezoterike, astrologije in numerologije: eno vstopnico kupite, eno pa vam podarijo!

Redna cena ene vstopnice je 88 €, zadnje vstopnice za dogodek pa so na voljo v ekskluzivni ponudbi - eno vstopnico kupite, eno pa vam podarimo! To pomeni, da boste za vstopnico na osebo odšteli le zavidljivih 44€!

ps

Nikar ne podlezite strahu, da boste ostali brez vsega.

Pomikamo se nekam, kjer denar ne bo več v prvem planu, sčasoma pa se bo njegova vrednost tako zmanjšala, da ga sploh ne bomo več potrebovali.

V tem trenutku je najbolj pomembno, da delamo na sebi in se pomaknemo v novo časovno linijo, ki omogoča prehod v 5D. Nekdo ima morda nalogo, da odkriva resnico, drugi pa samo, da dela na sebi in širi svetlobo v svoji okolici. Toda vsak od nas ima pomembno vlogo v tem procesu. Kajti na Zemljo smo prišli ravno v tem obdobju prav zato, da vsak odigra svojo vlogo, le tako se bo lahko zgodil veliki premik v 5D realnost.

Vsi skupaj ustvarjamo nove časovnice, zato je tako pomembno, da oddelamo svoj notranji posel, to je, da si priznamo obstoječe negativnosti v sebi, da se sprejmemo skupaj z njimi in jim dovolimo, da nas zapustijo.

Če ste denimo jezni, besni, ogorčeni in to tlačite vase ali širite, nič pa ne naredite, da bi se tovrstnih čustev očistili, s tem ustvarjate slabo časovno linijo, saj v svoje življenje privlačite prav to, kar oddajate.

Zavedajte se, da negativnosti ne morete kar zamenjati za pozitivnosti. To se zgodi šele takrat, ko se z njimi soočite, ko jih sprejmete kot del sebe, ko jih priznate kot enakovredne vsemu, kar sestavlja vaše bitje. Tudi negativna energija je energija, ki je ne moremo zanikati, se obnašati, kot da je ni, ker bo samo še bolj želela dokazati svoj obstoj. In če ji damo vedeti, da jo priznavamo, da sprejemamo njen obstoj, se bo omehčala, hvaležna bo, da jo sprejemamo in se že s tem začela transformirati v pozitivno energijo. Saj veste, hvaležnost ustvarja visoke, pozitivne vibracije. Za celoten kolektiva, za človeštvo je pomembno, da se očistimo, kajti vsak od nas sestavlja to celoto. Zato je tako pomembno delo na sebi.

Ne sledite nikomur. Sem ter tja je dobro preveriti, kaj drugi govorijo in pridobiti sveže informacije, toda najbolj pomembno je, da imate svoj kanal povezanosti z božanskim in da prejemate lastne informacije o tem, kaj se trenutno dogaja.

Negujte ljubezen, ki jo imate v sebi, saj prav ona spreminja vašo realnost, je zdravilo, ki ustvarja čarovnijo in je najvišja energija.

Predajte se cilju uresničitve svoje misije

Če želite narediti še več, potem se odločite za popolno prepuščanje svoji božanski misiji. Način, da to storite, je mantra: povežite svoje srce z Izvorom ter iz srca recite, da se predajate in da ste pripravljeni za svoj višji namen ali misijo bolj pomagati v procesu Vstopa. A vedeti morate, da se po tem, ko boste to izrekli v tako povezanem stanju svojega srca z Izvorom, lahko vaše življenje popolnoma spremeni oziroma obrne tako, da bi lahko uresničili svoj namen. Dober del sebe ste že očistili in na ta način boste inicirali svoje življenjske linije, da boste lahko še bolj pomagali.

Prav tako lahko v tem obdobju spremenite tudi vašo pogodbo duše. Od leta 2015 je mogoče sprememba dušne pogodbe, vašega energetskega odtisa. Ni zabetonirano, kako se bo ta božanski načrt odvijal v vašem zasebnem življenju.

Pazite, kaj govorite

Pazite na besede, ki prihajajo iz vaših ust, saj zdaj veliko hitreje manifestirate. Vaša grlena čakra se spreminja, da bi bili v večji harmoniji z božanskimi vibracijami. Če postavite namero ali izgovarjate afirmacije ali mantre, morate vedeti, da je vse to energija, vaše grlo in glasilke pa so zdaj bolj kot kdajkoli v službi božanskega uresničenja. Ko delate manifestacijo, vse okrog sebe energizirate. Zato vam ni treba govoriti negativno ali iz strahu.