Ko se bodo začela vrstiti vprašanja, ne bomo našli dovolj varnega zaklonišča, da bi se skrili pred njimi. In koža ne bo skrivala sledi tam, kjer ne bo videla upanja v spremembah na bolje. A skrili smo vse. Sebe pred svetom. In svet pred seboj. Zavedamo se, da tako ne moremo naprej. Energija, ki jo bomo čutili skozi ves april, nas ne bo več podpirala v trenutkih slabosti.

S pomočjo energijskih strokovnjakov, ki bodo delali z vami na našem Festivalu ezoterike, astrologije in numerologije, lahko to pomlad in morda svoje življenje nasploh spremenite v najlepšo pravljico. 

ps

Celoten program in urnik lahko preverite >>>TUKAJ!

Vstopnice pa si lahko zagotovite na prodajnih mestih in spletni strani Eventim, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije, spletni strani naše trgovine ali pa kar na brezplačni telefonski številki 080 6116!

Že sam začetek meseca nas vodi k spremembam. Čeprav se zdi, da v zadnjem času vsi pišejo o spremembah, jih še vedno ne vidimo dovolj jasno, ker se sami nismo spremenili. Čustveni odnosi bodo skozi ta mesec oteženi. Govorile se bodo resnice. Na vsak način bomo želeli ohraniti, kar imamo, in se ne bomo zavedali, da nas resnice zdravijo.

Prizadeli bomo in prizadeli nas bodo. Oprostili bomo in oprostili nam bodo. Toda le redki na koncu aprila ne bodo na drugačen način gledali osebe, ki jo imajo radi. Energije nas bodo namreč prisilile, da se bomo začeli bolj zavedati, kako dragoceno je tisto, s čimer nas je Nebo nagradilo. In koliko nam v resnici pomenijo čustva.

Čustva živijo in potrebujejo nego. Prosijo za to, da smo najboljša verzija sebe. Da bi nekdo vzljubil prav to našo najboljšo verzijo. Ker tisto, ki jo trenutno živimo, že ima rad. Pazite na vse, kar je največ vredno v vašem življenju. In sledite samo duši. Edino ona pozna resnico.

Ne bomo mogli stati na miru, ker nas bo to dušilo. Gibali se bomo več kot običajno in končno spregovorili o nekaterih temah, ki se jim že dolgo izogibamo. Zlasti po 16. aprilu se bo začela iskati čista resnica. Takoj bo morala priti na plan. Smo lahko dovolj močni in vztrajni, da ohranimo naš mali kotiček vesolja?

Na tapeti bo tudi ljubezen ter vsi, ki so tvegali vse, da bi ljubili ter bili ljubljeni. Nedotaknjeni ne bodo ostali niti tisti drugi, ki so obračali hrbet, da ne bi bili prizadeti. In tisti, ki so izdali skupne sanje, ker je bila ideja o bitki zanje pretežka.

Borili se bomo z dnevi, ko bomo povsem prežeti z ljubeznijo, pa tudi z dnevi, ko se ne bomo mogli zadržati, da ne bi izgovorili stvari, ki jih nikakor ne bi bilo treba izgovoriti. V teh trenutkih pomislite na to, ali je vredno prizadeti nekoga samo zato, da za kratek čas zadovoljimo ego. In na to, ali duša lahko prenese toliko bolečine. Šele zatem začnite streljati z besedami tja, kjer so tisti, ki jih ljubite, najšibkejši.

Z 20. aprilom se prava drama šele začne. Takrat pride čas, ko začne kraljevati ljubezen bojevnikov. To je odnos, ki zahteva absolutno vse in nič manj od tega. To so vsi, ki želijo, da se jim ljubezen vsakodnevno izraža in dokazuje. Vsi, ki vam ne bodo dvakrat oprostili iste napake. Pa tudi tisti, ki vas bodo ljubili na način, o kakršnem mnogi sanjajo  

Pred nami je izjemno zahtevno obdobje, v katerem jo bodo najbolje odnesli samo tisti, ki se bodo čvrsto držali resnice v vsem, kar počnejo, govorijo in čutijo.

Vsi ostali, ki še vedno skušajo prevarati srce, se bodo cel mesec borili z njegovimi željami in zahtevami.