OBLEDELE BELE MAJICE SO STRUP

Igre energij resnično ne smemo pustiti vnemar. Trud, da se dobro pretakajo oziroma da je dotok pozitivne energije čim bolj obilen – odtok negativne pa temu primeren, se nam bo vedno obrestoval.

Kaj torej storiti z oblači, ki so del našega vsakdana od jutra do večera in čez noč? Ali če vprašamo drugače: kaj takoj vreči proč, komu podariti ali uporabiti na drugačen način, da se bomo dobro počutili?

Modrček
dreamstime
Ko modrček izgubi obliko, ga je treba zamenjati. Ponošeni nimajo ne v vaši omari ne na vašem telesu kaj iskati.

Ni ga med nami, ki ne bi imel vsaj nekaj belih majic. Ko posivijo ali porumenijo, kar stran z njimi, da se ne boste v njih postane počutili tudi vi.

STARA PIŽAMA

Ponošena pižama v vaši omari in na vas nima kaj iskati. V njej preživite veliko časa, zato si kupite novo, kakovostno in tako, ki vam bo všeč tudi na pogled.

večerna obleka
Pixabay
Svečana toaleta, pa naj bo še tako imenitna, nima na več slovesnostih kaj iskati.

Življenjska doba modrčka je eno leto – če je povprečne kakovosti in če ga vzdržujete po navodilih.

VEČKRAT RABLJENA SVEČANA OBLEKA

Če ste imenitno obleko nosili na več porokah ali drugih slovesnostih, jo vsekakor zamenjajte in osvežite svojo energijo.

OBLAČILA BIVŠEGA PARTNERJA

V tem primeru ne gre le za to, da oblačila bivšega partnerja zasedajo prostor v vaši omari, temveč gre predvsem zato, da se boste ob tem, ko se jih boste znebili, olajšali tudi za čustveno breme preteklosti, ki ga nosijo s seboj.

nogavice
Profimedia
Če nogavica nima para, takoj proč z njo.

BREZPLAČNE MAJICE

Majice z različnimi reklamnimi sporočili, ki ste jih dobili, pa jih ne boste nikoli oblekli – ker vam niso prav ali pa vam napis ni všeč, naj se kar takoj spremenijo v krpe za brisanje prahu ali pomivanje tal.

Oblačil, v katerih se ne počutite udobno, ne imejte ne na sebi ne v omari.

NEUDOBNA OBLAČILA

Oblačila, ki jih leta in leta hranite, pa jih skoraj nikoli ne oblečete, v vaši omari nimajo kaj sikati. Omislite si nova udobna oblačila, v katerih se dobro počutite.

OBLAČILA IZ PREJŠNJIH ŽIVLJENJ

Nekaterih kosov oblačil iz srednješolskih ali študijskih dni sploh ne hranimo zato, ker jih imamo namen še nositi, temveč zgolj zaradi lepih spominov na preteklost. Znebite se jih in stopite v sedanjost.

NEPARNI KOMADI

Za nogavice in rokavice, ki nimajo svojega para, v vaši omari ni prostora. Niti jih nima smisla hraniti za primer, da boste našli par, saj ne gre za drage kose oblačil, tako da si z lahkoto omislite nove.

obešalniki
profimedia
Obešalniki so poceni, zato obrabljene zamenjajte z novimi.

OBEŠALNIKI

Od poškodovanih obešalnikov nimate nobene koristi, lahko pa vam celo poškodujejo oblačila. Ker so poceni, stare brez razmisleka zamenjajte z novimi.