Ker si vsi želimo obilja v obliki ljubezni, zdravja, financ in še marsičesa drugega, preverite, koliko afirmacij že nosite v sebi in katere vam še manjkajo, da bi dosegli to, kar si želite.
Prav finance so tiste, ki nam dajejo občutek varnosti in vrednosti, zato je finančno obilje eno izmed najbolj zaželenih. Z urejenimi financami bomo namreč dosegli stopničko višje in se rešili vseh neprijetnih skrbi …

Se tudi vi vse prepogosto sprašujete, kako boste plačali račune, in s strahom ter tresočimi rokami odpirate položnice?

Ste vedeli, da če ves čas razmišljate o denarju in vam je ta celo v breme, to nikakor ne bo okrepilo njegovega pritoka, temveč ga kvečjemu zmanjšalo? Namesto da bi prejeli več denarja, boste pravzaprav prejeli več položnic, denar pa bo preprosto odtekal z vašega bančnega računa.

Vas zanima, kako do blagostanja v vsakdanjem življenju? Potem je Festival ezoterike, astrologije in numerologije pravi za vas! Tam bo imela predavanje tudi avtorica članka, energijska 5D-terapevtka Mateja Cvetko. Skozi praktične energijske vaje se boste skupaj z njo odprli sprejemanju, čutenju, razumevanju in videnju obilja za svoje lastno življenje. Aktivirali boste svojo notranjo magnetno moč, da boste postali magnet za dobre stvari. 

ps

Celoten program in urnik lahko preverite >>>TUKAJ!

Vstopnice pa si lahko zagotovite na prodajnih mestih in spletni strani Eventim, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije, spletni strani naše trgovine ali pa kar na brezplačni telefonski številki 080 6116!

Mateja Cvetko
petisvet
Mateja Cvetko

»Račune plačujem z ljubeznijo.«
Namesto tega se ozrite okrog sebe in začnite opažati, koliko vsega vam je na voljo, koliko obilja vam pravzaprav daje narava. Začutite, da ste del tega tudi sami, in takoj boste začutili, kako se vam sprošča pretok, obilje vseh vrst pa bo začelo pritekati v vaše življenje.
»Denar priteka k meni, pa če to pričakujem ali ne.«
Denar je energija, ki se kaže v materialni obliki, in se kot tak ne podreja zakonitostim fizičnega sveta, ampak zakonitostim energijskega sveta. Ker je velika količina denarja povezana z veliko količino energije, morate z njo ravnati pazljivo – če svojo energijo razmetavate in porabljate za malenkosti, potem boste tako počeli tudi s svojim denarjem.

Z urejenimi financami bomo dosegli stopničko višje in se rešili neprijetnih skrbi.

»Sem magnet za denar.«
Afirmacije ponovite večkrat na dan in ob tem začutite, kako se vam magnetna privlačnost zbere v predelu popka.
Poleg magnetne privlačnosti v predelu popka bo v vaše življenje začel pritekati tudi denar v različnih oblikah.
»Pomikam se od miselnosti reveža k miselnosti bogataša in sprememba je opazna tudi na mojem bančnem računu.«
Pomemben je tudi vaš odnos do denarja – tisti, ki se vsakodnevno borite proti revščini in se trudite, da bi končno 'prilezli' na zeleno vejo, v resnici ne razmišljate o tem, kako bi denar dobili, ampak kako bi ga porabili! Energija denarja se odziva na vaše misli in s tem, ko razmišljate o stalnih odhodkih denarja, se bo to tudi dejansko začelo dogajati.

denar
dreamstime
Odnos do denarja odseva vaš odnos do izobilja in pomanjkanja.

»Hvaležno sprejmem vse, kar mi življenje nameni.«
Najboljši nasvet je, da z denarjem ravnate kot s svojimi najljubšimi rožami – negujte ga in ga delite z ljubeznijo. Strah pred pomanjkanjem se odraža kot neprestana skrb in nadzor, zato miselno sodelujte z denarjem kot z rožami in sprostite pritisk uma na denarno stanje. Opustite zadrževanje denarja iz strahu, da ga bo zmanjkalo, in bodite v harmoniji med dajanjem in sprejemanjem – tako bo denar krožil.
»Vesel/-a sem vsakega daru, ki mi ga prinaša usoda.«
Ko se zares odprete energijam in se stoodstotno potrudite, pride ta energija nazaj v obliki denarja in materialnih dobrin. Ko boste v sebi zares začutili to svojo lastno vrednost, jo boste lahko tudi izrazili. V pomoč pri tem vam bodo afirmacije, zapisane v besedilu – ponavljajte jih, se jim prepustite in kmalu boste začutili magnetno privlačnost, ki bo s sabo prinesla tudi denar.