Kako dolgo bo oseba živela, naj bi razkrivala metafizika, ki povezuje število zapestnih linij z življenjsko dobo človeka. Po njeni teoriji naj bi dlje živeli tisti, ki imajo na zapestju več horizontalnih črt. Metafizika se je razvila v filozofskih vodah, razkriti pa naj bi poskušala večplastne odgovore na vprašanja, ki se nanašajo na ozadje nastajanja naše energije.

Zapestne linije naj bi vam tako ponudile odgovore na vprašanja, kako dolgo in kvalitetno bo vaše bivanje na tem planetu. Horizontalne črte naj bi namreč razkrivale, kako dobro je vaše zdravstveno stanje, kakšno srečo imate v življenju, pa tudi kakšen uspeh boste nizali na svoji poti. Pa spoznajmo, na kaj posamezna črta namiguje …

ženska, zapestje
Profimedia
Kakšne pa so vaše črte na notranji strani zapestja?

Prva črta – najpomembnejša izmed vseh
Je vaša prva črta neprekinjena in jasno vidna? To naj bi predstavljalo od 23-28 let življenja.
Črta je globoka in jasno vidna: vaše zdravje je dobro, ste v odlični fizični pripravljenosti.
Črta je nejasna in slabo vidna: soočate se z zdravstvenimi težavami.
Pri ženskah – črta je prekinjena in/ali obrnjena proti začetku dlani: imate ginekološke težave, morda se soočate z neplodnostjo, nerednimi menstrualnim ciklusom.
Pri moških - črta je prekinjena in/ali obrnjena proti začetku dlani: soočate s težavami s prostato, sečili ali reproduktivnimi organi.

Druga črta – sreča, uspeh, premoženje
Življenjska doba: od 46 do 56 let življenja.
Črta je neprekinjena in dobro vidna: Vaša napoved je idealna, v življenju imate veliko sreče. Tudi na področju osebnega premoženja in blaginje.
Črta je prekinjena in slabo vidna: V življenju nimate sreče, kajne? Borite se s finančnimi težavami.

Tretja črta – kariera in uspeh
Življenjska doba: od 69 do 84 let življenja.
Črta je ravna, neprekinjena in dobro vidna: sodite med vplivne ljudi? Ravno ta črta namreč pritiče ljudem, ki trdno stojijo na piedestalu uspešno zgrajene kariere.
Črta je prekinjena, slabo vidna: vaša kariera ni ravno bleščeča. Tudi s posebnim vplivom se ne ponašate.
Četrta črta – imajo jo le redki ljudje
Življenjska doba: več kot 84 let življenja.

Če se ponašate s četrto črto, potem sodite med redke srečneže. Tudi zato, ker naj bi slednje dopolnjevalo moč in vpliv tretje črte. Še več vpliva in še bolj bleščeča kariera vas torej čaka v življenju.