Astro

Horoskop: od 25.3. do 31.3. 2019

Andreja Novak, astrologinja in energijska svetovalka
25. 3. 2019, 18.39
Posodobljeno: 25. 3. 2019, 19.12
Deli članek:

Malo nejasen, a sproščen zadnji teden marca se obeta. Merkur in Neptun se bosta intenzivno povezana vse te dni, zato ne pričakujte jasnih odgovorov, jasnih misli in konkretnih izpolnitev na kateremkoli področju. Dober teden pa je za prijateljevanja, stike z naravo in sanjarjenje.

PS
Horoskop

Petisvet
Doživite odličen dan v družbi priznanih astrologov, numerologov in terapevtov.

Avtorico horoskopa, astrologinjo in energijsko raziskovalko Andrejo Novak, lahko v živo poslušate tudi na festivalu Svetloba v meni, ki bo 13. aprila 2019, kjer bo gostovala kot predavateljica (VSTOPNICE >>> TUKAJ). 

Ponedeljek: Sproščen ponedeljek prinaša željo po aktivnosti, a prave energije še kar ne bo… Ta teden se Merkur obrne direktno, zato bodite pozorni na spoznanja zadnjega trenutka, da se po 28.3. začnejo uresničevati vaši projekti, ki so ostali v zraku.

Torek: Iskanje rešitev vam bo danes delalo preglavice, saj prave nikakor ne bo na spregled. Sprostite se, naredite, kar z-morete in počakajte na bolj jasne misli v vas in okolju.

Sreda: Dopoldanska utrujenost ali lenobno pohajkovanje se bo popoldne razblinilo, ko bo Luna rešila v kozoroga in vas bo zagrabila delavnost. Načrtovali boste veliko, naredili malo manj. Pospravite pa svojo pisalno mizo in delovno okolje, da ob spremembi poti Merkurja, hitreje pridejo nove ideje in rešitve.

Četrtek: Zadnji krajec, ki podpira dokončevanje vam bo danes na pladnju prinesel vse, kar ste pozabili razrešiti. Merkur se obrača direktno, vseeno danes še počakate s pomembnimi klici in intenzivnimi dogovarjanji.

Petek: Končno pravi delovni dan tega tedna. Narediti boste več kot vse te dni. Fokusirani boste v vse, kar je smiselno in potrebno, tako da ne načrtujte prostega dneva, saj ga boste vseeno preživeli delovno.

Vikend prinaša srostitev v odosih in svobodno počutje. Luna preide v vodnarja in Mars v dvojčke, kar bo dvignilo energije v pravo pomlad. Ne pozabite na poletni čas in premakniti kazalce na uri.


Oven
21. 3. – 20. 4.
Ovni boste v tem tednu poskušali še z zadnjimi močmi urediti vse, kar vas bremeni v ustvarjanju posla ali doma v materialnih stvareh. Želeli si boste vse nekako spraviti v red, vendar ne bo večjega uspeha. Od nedelje naprej gre vaš vladar Mars v znamenje dvojčkov, kar vam bo dalo podporo v komunikaciji in spoznanjih, da niste za vse sami in da je dobro, da se pogovorite preden pride do težav.

Bik
21. 4. – 20. 5.
V tem tednu biki ne boste najboljše volje. Nič ne bo šlo tako, kot ste želeli. Zato se boste raje umaknili iz vsega odločanja, sodelovanja in se delali, da se vas nič ne tiče. Celo uspevalo vam bo, saj vas bo večina pusitla v miru. Razmislite pa, kako rešujete težave takrat, ko je jasno, da nimate ali pravega sogovornika ali pa se ne strinjajo z vašimi pogledi. Čas je, da začnete razmišljati o tem, kaj za vas in za druge pomeni sodelovanje.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Ta teden boste dvojčki v nekakšne vmesnem stanju, saj vas bo obračanje merkurja zmedlo do te mere, da boste sproti pozabljali, kaj ste želeli skomunicirati ali narediti. Od nedelje naprej pa pričakujte osebni preboj, saj vas bo Mars v vašem znamenju spodbudil k aktivnostim. FIzične aktivnosti so tako dobrodošle, da ne bo prišlo do pretirane nervoze, ki jo lahko Mars povzroči vsem, ki se izogibate fizičnega gibanja.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Raki zaključujete določeno fazo preteklosti in v tem tednu pričakujte spoznanja in pomoč v tem, da se odmaknete od niti preteklosti. Opazujte svoje čustvene potrebe, kako se spreminjajo in nihajo ter se odločite za sprotno sodelovanje s sabo. Ne potrebujete več zaslombe preteklosti, ki vam je zares v breme.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Levi boste v tem tednu blesteli v svojim poti, pri tem pa se boste izogibali komunikacije z vsemi, ki se do vas ne izrazijo jasno in direktno. Dovolj boste imeli skritih želja in manipulacije, ki vas pripravi do tega, da se vi slabo počutite ob tem, da drugi nekaj želijo od vas. Sprostitev in fizične aktivnosti vam bodo v veselje.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Kaos in nepoznana čustva bodo v tem tednu polnila vaše energije. Želeli si boste vse prekiniti in lahko celo, da boste sprejeli nenadne odločitve, ki bodo plod preutrujenosti in čustvenega neravnovesja. Zanimivo pa je, da ni videti, da bi te odločitve potem kdaj obžalovali. Kot da boste sprejeli spremembo življenja samo zato, da se ne boste ukvarjali s svojimi čustvi. Vse vam bo v olajšanje.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Zmeden teden bo za tehnice, zato se vas bo večina odločila za delo v naravi, pohajkovanja s prijateljicami ali izmikanju obveznosti, za katere ne boste našle nobene energije. Od nedelje naprej, ko bo Mars v dvojčkih, boste lažje zadihale in čutile manj obremenitve iz okolja.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Čudite se ljudem, ki pretiravajo s čustvi, sočasno pa ne opazite svojih, ki tlijo v globini vaših energij podzavesti. V tem tednu boste prišli do pomembnih spoznanj o svoji svobodi glede odnosov in dela. Še vedno vas vodi tekmovalnost, zato se precej utrudite, še posebej analiziranje in primerjanje z drugimi. Kakšni bi bili, če ne bi tekmovali?


Strelec
23.11. – 21.12.
Strelci v tem tednu ne boste našli dobre oporne točke, zato boste slaba družba. nič vam ne bo prav in iskali boste lažje poti iz sitauacij, v katere ste se zapletli. Čiščenje doma vas bo sprostilo in pripeljalo do zavedanja, kje in s kom si zares želite sodelovati. Ne kaznujte domačih zaradi nesporazumov v službi.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Notranji mir in stabilnost bo zajel kozoroge v tem obdobju. Veliko boste naredili, predvsem pa se naučili, da vlaganje čustev in misli v življenja drugih ne prinaša dobrih rezultatov. Če pa vlagate vase in sproščate čustva in ideje z drugimi, pa so odnosi potem čisto drugačni.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Naporen teden vas čaka, vendar ne z delom, temveč z občutkom ujetosti. Kamorkoli boste šli, povsod se vam bo zdelo, da niste na pravem mestu. Šele v soboto boste prav zadihali in jasno vam bo, da ne smete več popuščati v pogovorih in idejah, ki se tičejo vašega življenja. Postali boste jasni in direktni, kar pa marsikomu ne bo uspevalo.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Ribe ste že čez vikend zaplavale v meglene vode in kar naenkrat so se vam usuli starih strahovi in prepričanja, ki vam bodo v tem tednu se še kazala jasno in sproti. Globlje očiščenje se vam dogaja, še posebej glede povezanosti s sabo in svojim življenjem. Opustite pričakovanja do drugih in razmišljanja o tem, kako bi bilo, če bi bilo. Sprejmite, kar je in kar ste ter od tukaj peljite svoj dan.