Astro

Ste te dni pozabljivi, vam gre vse narobe? Kriv je retrogradni Merkur!

astrolog Bern Jurečič
25. 3. 2019, 11.48
Posodobljeno: 25. 3. 2019, 13.18
Deli članek:

Trenutno se nahajamo v obdobju retrogradnega Merkurja, ki nam prinaša veliko sprememb. Kaj lahko pričakujemo? Preverite kaj pravi priznani slovenski astrolog Bern Jurečič ...

Profimedia
Stres

Vsako leto nas trikrat "osreči" Merkur, ki se navidezno pomika nazaj po ekliptiki in takrat pravimo, da je retrograden. Seveda je v skladu z možnostmi, ki jih danes ponujata splet in Facebook, količina (in posledično kvaliteta) zapisov o tem, kaj vse ta retrogradnost lahko prinese groznega, zelo široka. Tako se iz običajnega astronomskega pojava vsakič sproti dela fama, podobno pojavom "superlune", "modre lune" in podobno. Dandanes očitno ni dobro, če nas vsaj česa ni strah ...

Fatalnost retrogradnega Merkurja - se življenje takrat res ustavi? 

A če bi bila Merkurjeva retrogradnost res kaj fatalnega, potem nihče trikrat letno po približno pet tednov (skupno torej kar 15 tednov v letu, nekaj več od četrtine torej) ne bi prodajal avtomobilov, računalnikov, telefonov, pisal, turističnih aranžmajev in podobno, letala in vlaki bi zamujali, se kvarili in nasploh delovali kako narobe, tudi v šolah bi imeli znatne in statistično preverljive težave in še in še. Vsa ta področja namreč povezujemo z Merkurjem. Pod črto bi lahko rekli, da bi se tedaj življenje zelo upočasnilo, na nekaterih segmentih morda celo ustavilo. Pa se res? Vemo, da ni tako. 

Bern Jurečič je vrhunski slovenski astrolog praktik, posvetovalec, predavatelj, učitelj in inštruktor astrologije. Ponaša se z mednarodno diplomo ISAR CAP in več kot 25 dokumentiranimi leti dela na omenjenem področju.

Dobro je, da vemo kaj delamo 

Merkur torej ni tak usodnež, res pa je, da nam zna zelo zaplesti stvari. Pozabimo kaj, izgubimo pomemben papir, ne najdemo česa ključnega, ne dogovorimo se dobro, pokvari se nam navigacija v avtu in pristanemo v gozdu, take stvari. Merkur nas pri tem niti najmanj ne kaznuje, to ni njegova narava. Od nas samo zahteva, da smo pozorni na korake, ki jih delamo, in če ni tako, se nam ob napakah smeji v pest. Opominja nas, da bi bilo dobro, da vemo, kaj delamo. In če upoštevamo še to, da nam vsakih znova priskrbi odlične pogoje za popravljanje, pospravljanje in pripravljanje - za kar pogosto nimamo časa - potem njegova vloga sploh ni tako slaba. Pravzaprav je kar daleč od tega. Samo upoštevajmo ga in mislimo s svojo glavo, pa z Merkurjem ne bo veliko težav! 

Po več kot 2100 letih vstopamo tudi v Zlato Vodnarjevo dobo

Posamezna astrološka doba traja 2160 let. Doba Rib se izteka - kaj nam prinaša njen konec? Kdaj se prevesi in v kaj? Kaj to pomeni za nas - bomo na boljšem ali slabšem? Zagotovo bo vse drugače in če vas zanima kaj lahko pričakujete, se lahko udeležite predavanja priznanega slovenskega astrologa Berna Jurečiča, ki bo potekalo v sklopu prvega festivala ezoterike, astrologije in numerologije, kjer boste spoznali razlike med obema dobama, vključno z logiko, hierarhijo, nihalom, razosebljenostjo, indigo otroci in še čem.

Preverite program dogodka >>> TUKAJ!

Vstopnice za celodnevni dogodek pa so na voljo >>> TUKAJ!

Petisvet
Doživite odličen dan v družbi priznanih astrologov, numerologov in terapevtov.