Astro

Kaj vse nas čaka v tem astrološkem obdobju?

T.P.
20. 3. 2019, 16.50
Posodobljeno: 21. 3. 2019, 07.13
Deli članek:

Prvi dan pomladi, polna luna, vladavino prevzema Oven ... Zapluli smo v zelo zanimivo in razburljivo astrološko obdobje.

pixabay
Gremo, a ne vemo kam.

K nam prihaja sveža, še neraziskana energija, ki jo je šele treba doživeti in odkriti. Gremo, a ne vemo kam. Čaka nas veliko dela.

ps
S pomladjo prihaja sveža, še ne raziskana energija.

Zdaj imamo vso podporo v uresničevanju začrtanih planov. Imamo moč, fokus, vzdržljivost. V tem času lahko vzpostavite plodne stike z avtoritetami in dosežete uspehe, ki lahko povečajo vaše prihodke, rešijo nekatere finančne težave iz preteklosti.  

Ta aspekt budi tudi veliko strast, fizično privlačnost. Nekaj ali nekdo nas neustavljivo in silovito vleče k sebi. Gre za zdravilno energijo, energijo transformacije in globinskih sprememb tako v nas kot zunanjih okoliščinah. Zato je v tem trenutku dobro biti odločen in vztrajen. Imeti cilj, posvetiti se mu brez zadržkov.

Pri vsem lahko pomaga tudi pozitiven aspekt Merkurja in Saturna, ki olajšuje izvedbo idej in zamisli. Organizirani smo, praktični, vemo, kaj želimo in kako to izpeljati.

Zelo nam lahko koristijo pogovori s starejšimi ali vplivnimi osebami. Znanje oziroma izkušnje iz preteklih let nam zdaj lahko zelo pomagajo tako v poslovnem napredku kot pri reševanju nekaterih zasebnih situacij.

V sredinih večernih urah se začenja pomlad, malo pred tem pa tudi vladavina Ovna, ki kliče k bujenju ter večji aktivnosti.

Kaj nas boli? Česa se sramujemo? Česa se bojimo? Kdo sem jaz in kaj je meni pomembno? Si upam krenit v nepoznano?

Sonce lahko osvetli nekatere občutljive točke v našem življenju. Poglejte te točke. Soočanje in obenem sprejemanje je lahko zelo zdravilno.

petisvet
petisvet