Astro

Spoznaj in izkusi metodo fraktalne risbe!

SNČ
12. 3. 2019, 13.21
Posodobljeno: 12. 3. 2019, 13.31
Deli članek:

Vabljeni na predstavitveno delavnico Metode fraktalne risbe, na kateri boste z zaprtimi očmi izdelali tako imenovani Avtoportret duše.

ps
Dr. Deja Muck

Namenjena je vsem, ki želite hkrati harmonizirati osebne odnose, razvijati svoje potenciale, osvoboditi ustvarjalnost, rešiti kronične težave, povečati vitalnost, izboljšati zdravje in spoznati, kdo v resnici ste. Kako? Bolj preprosto še ni bilo – z risanjem! Preizkusite novo metodo (samo)pomoči z umetnostjo in se naučite, kako lahko vedno znova pomagate sebi in drugim pri oblikovanju življenja. Brez skrbi, uporaba metode je zelo preprosta, zato ne potrebujete nobenega predznanja niti likovnega talenta, ko vstopate v svet fraktalnih risb.

Delavnica bo v petek, 15. 3. 2019 od 16. do 19. ure na Biotehniškem izobraževalnem centru – BIC, Ižanska cesta 10 v Ljubljani

Metoda fraktalne risbe je nova oblika pomoči z umetnostjo. Terapevtsko metodo je postavila Tanzilia Polujahtova, klinična psihologinja in družinska terapevtka iz Rusije. Metoda se uporablja že 30 let in se stalno nadgrajuje. Skozi risbo lahko najdemo vzroke za naše vzpone in padce, življenjske travme in bolezni, po drugi strani pa odkrivamo svoje skrite talente in razvijamo polni potencial na različnih področjih življenja. In to na preprost način - z risanjem! Metoda fraktalne risbe temelji na programih za razvoj možganov, barvni terapiji in kvantni medicini. Na delavnici boste spoznali podobo svojega podzavestnega stanja in osnovna orodja, ki vam bodo pomagala, da boste lahko enostavno korigirali svoje notranje stanje in sprožili proces samokorekcije.

Mentorica delavnice: dr. Deja Muck, je nosilka certifikata Fractal method of diagnosis and correction of the human condition in predstavnica Slovenije v Mednarodnem združenju za razvoj in diseminacijo fraktalne metode »Projekcija« (The International Association for the development and dissemination of fractal method »Projection«).

Več o metodi si lahko preberete na spletni strani fraktalnost.si

Cena za delavnico je 30 eur. Prijave in vprašanja na deja.muck@gmail.com (040 828 641). Število mest je omejenih.

Zgodbo, ki jo piše življenje dr. Deje Muck, preberite v članku: Spregledaš, ko zapreš oči!