Astro

Horoskop od 11.3. do 17.3.2019

Andreja Novak, astrologinja in energijska svetovalka
11. 3. 2019, 10.16
Posodobljeno: 11. 3. 2019, 10.22
Deli članek:

Pestro in zanimivo bo ta teden. Če ste med tistimi, ki si želijo vzeti usodo v svoje roke, potem je ta teden kot zanalašč za to.

ps
Horoskop

Ponedeljek: sledite svojim sanjam in bodite aktivni, naredite, kar je potrebno in pika.

Torek: optimizem in notranja spoznanja vas bodo vodila dalje ne glede na vse situacije, v katerih se boste znašli. Pišite si ideje in sledite občutku veselja v sebi.

Sreda: podpora močnih energij, ki vas lahko postavi na novo mesto v življenju. Kje in kako si želite biti? S kom? Danes so ta vrata odprta.

Četrtek: prvi krajec in odprte možnosti za nadaljevanje vsega, kar vas veseli. Če boste imeli težave s počutjem, poglejte vase, kaj je tisto, kar je potrebno opustiti.

Petek: Odličen poslovni dan, dobri dogovori, zanimiva srečanja, ki vam lahko odprejo nov način sodelovanja, delovanja.

Vikend bo pester: sobota za učenje in prava spoznanja zase, za življenje se obetajo. Nedelja pestra v komunikaciji in če se premalo izražate, bo tokrat to lahko povod za prepire, ki se lahko nadaljujejo v ponedeljek. Izrazite se jasno in direktno.

ps
karma fokus

Oven
21. 3. – 20. 4.
Ovni pazite na ravnovesje v komunikaciji in pravočasno povejte vse, kar vas notranje preganja, sicer se lahko konec tedna razvije prepir, ki bo imel večje posledice. Dihanje in štetje do 10 ali 100 pride vedno prav.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Biki boste v začetku tedna dobro razpoloženi, čeprav vas dvomi razjedajo in vas daje občutek, da nimate nič več pod kontrolo. Sprostitev se vam zdi prej kazen kot darilo, zato bi bilo nujno razmisliti, kam pelje vaše življenje s to napetostjo in vsemi mislimi, ki jih nosite v sebi.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Polni energije boste in sreča vas bo zajela že v torek, ko se vam bo zdelo, da se življenje končno premika in da se odmikate od preteklosti. Karmična sprememba je na vidiku glede vseh odnosov, zato sledite sebi na način, ki ste ga že začeli. To je prava pot.

Rak 
21. 6. – 22. 7.
Raki imate v tem tednu priložnost postaviti nov način delovanja in se končno odmakniti od nihanja, v katerega vas po vaše vržejo drugi ljudje. Sreča vam bo sledila vedno, ko boste sodelujoči bolj s sabo kot z drugimi.


Lev
23. 7. – 22. 8.
Levi boste želi uspeh vsepovsod, če boste sodelovali izključno tam, kjer vam je v veselje. Sedaj ni čas za kompromise, temveč za sledenje svojim željam in ciljem. Nihče vam ne bo očital, če boste naredili po svoje in dobro. Vsi pa vam bodo očitali, če boste čakali na njihovo mnenje in potem naredili slabo.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Če ste komunicirali sproti, potem bo teden dober. Sicer pa se pripravite, da na plano pridejo tiste besede in tiste misli, ki ste jih zatirali. Konec tedna bo napet, še posebej za device ženskega spola, ki boste nekaj pričakovale od moških okoli sebe in seveda jim tega ne boste povedale. Zakaj le, če lahko ugibajo?

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Tehnice boste zadovoljne, čeprav se vam bo zdelo, da so vas vsi pozabili. Občutek nevidnosti, sproščenosti pa bo dober, zato se boste določene stvari na hitro odločile in želele še več časa zase oz. se ne boste več javljale za rešitev vseh problemov. Prava spoznanja bodo prišla konec tedna in velika jasnost se bo zgodila v odnosih.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Strastna moč bo zaživela v vas, škorpijoni, še posebej od srede do petka, ko boste imeli občutek, da ste nepremagljivi. Lahko tudi, da boste spoznali, kdo ne želi, da se vi dobro počutite in možno je, da boste določene odnose prekinili ravno zaradi tega spoznanja. Saj rasnično ne morete biti z nekom, ki si želi, da ste šibki in odvisni od drugih.


Strelec
23.11. – 21.12.
Strelci boste zmagoviti v tem tednu. Vse vam bo šlo kot po maslu in če boste iskreni iz srca in Duše, lahko naredite največje in lepe stvari zase in za svet. Če pa ste se posluževali lenobe in manipulacije, pa se vam lahko v petek zgodijo nepredvidljive stvari za vaš posel in službo. Previdnost ni odveč.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Super teden se obeta, ko boste iz dna duše vedeli, kam in kako se je potrebno obrniti. Zaupajte si in sledite notranjemu občutku, pri tem pa ne vsiljujte svojega mnenja drugim. Ravnajte z drugimi tako, kot si želite, da bi drugi z vami, pa bo vse dobro. Pomemben teden za nov način življenja, brez krivde preteklosti.


Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Vodnarji v tem tednu lahko osvobodite svoj magnetni privlak na način, da začnete privlačiti dobre stvari v svoje življenje. Ni več pomembno, kdo vam stoji na poti, temveč kaj boste vi naredili v povezavi s tem. Srečni poslovni dnevi, ko vam bodo ideje tekle sproščeno in okoliščine podpirale njihovo realizacijo. Sedaj ni čas za lenobo.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Ribe boste aktivne in iskrive, skorajda nečustvene, kar bo za vas velik dosežek. Čustva bodo pozitivno usmerjena v odkrivanje svojih šibkih točk, ki si jih boste celo upale priznati sebi in drugim Veselo bo, še posebej v petek in čez vikend, ko boste deležni podpore za večje premike v svojem življenju. Fokus na vam pomembne stvari bo prinesel vso podporo, ki jo potrebujete.