Astro

Horoskop: od 4.3. do 10.3.2019

Andreja Novak, astrologinja in energijska svetovalka
4. 3. 2019, 15.30
Posodobljeno: 4. 3. 2019, 15.42
Deli članek:

Dinamičen teden s številnimi intenzivnimi vplivi bo. Pustni torek bo zaznamovan z začetkom retrogradnega Merkurja v ribah, kar malo spremeni način komuniciranja in sodelovanja.

ps
Horoskop

Večjo pozornost dajte na misli in besede, saj ne bodo tako razumljene, kot pričakujete, pa tudi čustva bodo vplivala na dojemanje vsega. Mlaj v sredo je pomemben, ker prinaša nove začetke videnja sebe in svojega življenja. Kar si najbolj želite uresničiti v življenju, začnite s tem v sredo. Zakaj je tako nujno, da pričnete prav v sredo? Ker Uran vstopi v znamenje bika – realizatorja, kjer bo ostal do 26.4.2026 in vas bo podpiral v tem, kar ste začeli, da dokončate.

Oven
21. 3. – 20. 4.
Ovni nadaljujete svoj stil in do konca vztrajate v tem, kar želite realizirati. Pri tem bi bilo dobro, da prisluhnete tudi drugim vpletenim. V tem tednu vas bodo obremenile komunikacije in tudi pritožbe ljudi, še posebej Rib, Rakov in Škorpijonov, da jih zatirate in ne razumete. Ne glede na to, da se vam zdijo težavni, jih ne morete kar odrezati od skupnih dejavnosti. Privoščite si nekaj, kar že dolgo niste: prisluhnite jim tako dolgo, kot bo potrebno.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Biki boste v tem tednu izven svojega ritma in nestrpnost vas bo zajela na polno. Nikakor ne boste več pripravljeni na kompromise in težko boste razumeli, da mogoče pa ni težava v drugih, temveč v vas. Uran prihaja v vaše znamenje vse do leta 2026 in pripravite se na transformacijsko obdobje, ko bo potrebna sprememba, ne glede na vaše sodelovanje. Če boste sodelovali z življenjem, bo šlo na lepo, če ne, pa s silo ….

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Dvojčki vstopite v ta teden z namero, da opazujete, katere misli in pogovori vas vržejo v slaba čustva. To je naloga za celo letošnje leto, vendar bo v tem tednu to najbolj vidno. Zato spremljajte zavestno pogovore in svoje počutje po tem ali po razmišljanju o preteklosti. Pišite si spoznanja, ki vas lahko osvobodijo mentalne kletke, v kateri se večkrat znajdete.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Mlaj v ribah bo v sredo sprostil vaša pretekla čustva in vam pomagal zlesti na zeleno vejo. Izogibajte se samoti, kjer se še bolj zapletete vase in vse traja predolgo. V tem tednu boste raki lahko prepoznali svoj negativni miselni vzorec, ki vas odmakne od dobrih ljudi, idej in priložnosti za vas. Zapišite si vsa spoznanja in začnite živeti na novo. Da se.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Levi boste v tem tednu skrivnosti, malo odmaknjeni od vsega, kar drugi pričakujejo od vas, saj ste začeli opažati negativne vplive iz okolja. Mnogi izkoristijo vašo dobro voljo in pripravljenost pomagati, a vam se ne da prerekati in jih prepričevati v karmo in način življenja. V svojem odmiku boste odkrili, s kom in kje se imate najboljše, kako ste najbolj produktivni v poslu in vam ostane še veliko prostega časa, če se izognete določenim ljudem. Super vam bo.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Device boste nihale v počutju in na obrazu vam bo pisalo, kdaj boste nesrečne. Če se do sedaj niste izrazile, potem tudi ta teden (in mesec) ni najboljši, da začnete z resnico o sebi, predvsem o svojih čustvih razlagati bližnjim, vpletenim. Bodo pa čustva lahko zameglila vaš sicere bister in analitičen um, tako da boste doživele svoja skrita čustva, ki jih nosite v sebi.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Tehtnice boste v tem tednu najbolj zadovoljni znak horoskopa in še to brez pravega razloga, kar bo mnoge v vaši bližini jezilo. Venera v vodnarju vam osvobaja um in negativne vplive okolja boste z lahkoto spuščale mimo. Popolna svoboda bo v doživljanju sebe in če se v tem tednu ne boste imele dobro, potem je razlog v vas in ne v okolju ☺

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Škorpijoni boste v tem tednu poskušali harmonizirati svoje notranje stanje in ne boste ravno razpoloženi za večje komuniciranje in druženja. Spoštujte svojo notranjo naravnavo in se ne trudite nikomur ustreči. Foksu nase in na svojo harmonijo in cilje, ki jih imate že pred sabo.

Strelec
23.11. – 21.12.
Strelci boste v tem tednu čutili težja čustva, zamere in tudi jezo, ki se bo dvigala ob določenih tematikah in določenih ljudeh. Čisto ste pozabili nase in na svoj mir, svoje želje ter potrebo po svoji svobodi. Če lahko, se umaknite iz okolja, od stikov z ljudmi, ki vam niso blizu ter ohranjajte stik s svojim domom. Čas je tudi, da naredie pomladno čiščenje, ki bo osvobodilo vaša stara čustva, tudi jezo.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Kozorogi boste zadovoljni. Kar nekaj stvari bo šlo po vaše in to vas vedno razveseli. Mlaj boste doživeli čisto po svoje in precej stvari vam bo postalo jasno brez, da bi se ob tem močno obremenjevali. V tem tednu lahko spoznate moč lahkotnosti, občutka v sebi, ko ste zadovoljni s sabo in sočasno se ne vpletate v druga živlejnja (ki vam sicer odmaknejo to lahkotnost).

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Vodnarji, če nimate situacije takšne, kot bi si želeli, boste imeli vsega dovolj. Venera v vašem znamenju bo odprla notranjo svobodo in kar naenkrat jo boste pogrešali tudi navzven. Iskali boste poti in možnosti samo-realizacije in pri tem vse ideje zadržali zase, saj ste se v preteklosti že zmotili v tem, kako drugi reagirajo na vaše dobre ideje. Poudarek dajte na prijateljstva, ki vas v tem trenutku podpirajo.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Ribe, prihaja vaš najbolj mističen in nenavaden mesec. Mlaj v vašem znamenju bo s podporo vašega planeta Neptuna in od srede naprej boste povezani s svojo energijo na način, da ne boste sploh opazili drugih vplivov. Lahko, da vam bodo očitali egoističnost, a to vas ne bo motilo, saj boste začutili, da ste končno na svoji pravi poti.

ps
Novi začetki