Astro

Povezovalci mostov bodo odpirali srca v Ljubljani!

T.P.
4. 3. 2019, 13.38
Posodobljeno: 4. 3. 2019, 14.53
Deli članek:

Z željo, da se obnovi ravnovesje, so se plemenski voditelji iz celotnega sveta zbrali v Grenlandiji, da bi bili priča prebujanju 20.000 let stare prerokbe.

ps
Utrinek iz filma Bridgewalker

Toplo vabljeni na projekcijo filma Bridgewalkers, ki bo v četrtek, 7. marca 2019 ob 18.30 v podhodu Ajdovščina v Ljubljana.

Obkroženi s topljenimi ledenimi kapami, so duhovni vodje z vseh štirih smeri Zemlje delili svoje modrosti, prerokbe in ceremonije svojih prednikov.
Poslušajmo modrosti njihovih prednikov. Začutimo povezavo z Mati Zemljo. Stopimo skupaj s tistimi, ki hodijo čez mostove, okoli svetega ognja, med tem ko povezujejo most med umom in srcem, srcem do zemlje in preko zemlje do ene človeške družine.

Po ogledu filma se boste sproščeno družili, delili svoja spoznanja, izkušnje in modrosti. Po vsej verjetnosti boste skupaj tudi zabobnali in zapeli svete pesmi. Dogodek bo vodil Igor Štrucelj, raziskovalec aspektov življenja, človeških osebnostih in duhovnih potencialov, izvajalec različnih tretmajev, delavnic, svetih potovanj, predavatelj in avtor.


Informacije o projekciji filma Bridgewalkers tudi na TEM NASLOVU.

Režiserjeva izjava
Film, “Povezovalci mostov” in plemenski vodje, Starešine in šamani, ki so predstavljeni v filmu so za vedno odprli moje srce!
Izkušnje starodavnih domorodnih modrosti, ceremonij in prerokb so mi omogočile, da sem začela globlje ljubiti, se z namenom povezovati z našo ljubljeno Mati Zemljo in prepoznati povezanost Vsega Življenja.
Danes so te isti plemenski voditelji pripravljeni iti preko svojih ran, ki so bila zadana njim in njihovim prednikom, med tem ko vsem nam pomagajo, da se ponovno povežemo z pokrajino in z globinami srca. Zato ljubim svoje delo kot režiserka dokumentarcev.