On je tudi tisti, ki mnogim pomaga rešiti neprijetne situacije, jih zaščiti pred škodljivimi vplivi in poskrbi, da ostanejo na svoji poti. On je nadangel življenjskih poslanstev in ultimativne zaščite.

Nadangel Mihael lahko za vas torej neredi neznansko veliko, vendar pa ne more mimo vaše svobodne volje. Vi ste tisti, ki ga morate povabiti v svoje življenje in ga prositi za pomoč.

Kakšne napotke vam Mihael prinaša in kako jih najbolje izkoristite, pojasnjujejo v ateljeju Potovanje duše. Izbrali smo dve področji, po našem mnenju najbolj pomembni, in upamo, da bosta obrodili sadove.

Mihael velja za najmočnejšega angela, vendar pa zaradi svojih moči ni nič manj ljubeč od drugih angelov. Pravzaprav je ravno obratno – on je poosebljenje izredne moči in ljubezni. 

Ne bodite kot star škorenj

Avra je energijsko polje človeka, v katerem so zapisana vsa njegova čustva, misli in počutja. Je nekakšen oblak, ki ga obdaja. Če je človek pomirjen s svojimi čustvi in mislimi, potem je njegova avra močna in stabilna. Če pa človek v sebi nosi negativna razmišljanja in občutke, ti v njegovi avri naredijo luknje. In ker je ena od osnovnih nalog avre, da ščiti človeka pred negativnimi vplivi iz okolja, ima ta človek zdaj problem. Njegova avra je luknjasta kot star škorenj, zato lahko slabe energije zelo preprosto vstopijo vanjo, enako kot lahko na deževen dan voda vstopi v star škorenj. Zato je pomembno, da ima človek močno avrično polje, s čimer poskrbi, da se ga negativni vplivi ne morejo tako močno dotakniti in mu posledično zamajati življenja. Torej če ne želite biti kot star škorenj, se odrecite stvarem, ki vam škodijo.

Če pa se boste znašli v okoliščinah, ki bodo neprijetne, morda v prepiru sodelavcev v službi, naredite sledeče: globoko vdihnite in v mislih pokličite nadangela Mihaela. Zavestno ga v mislih prosite, da vam pomaga okoli vas zgraditi ščit. Najprej sklenite roki, nato si predstavljajte, kako se med njima ustvari močna zaščitna energija, potem pa z njimi okoli sebe narišite zid. S tem boste nadangelu Mihaelu dali dovoljenje, da okoli vas postavi energijsko zaščito, ki vas bo obvarovala pred negativnimi vplivi.

angel, nadangel mihael
Profimedia
e izreden zaščitnik, zato ga pokličite, ko potrebujete zaščito za sebe, svoje ljubljene ali lastnino. Mihael vam bo pomagal pri vaši žalosti, da boste pozdravili vse izgube ali občutke zavrnitve.

Odstranite kradljivce sanj

Sanje in cilji so med najpomembnejšimi stvarmi v življenju vsakega človeka, kajti določajo, kaj bo človek naredil in ustvaril. Sanje in cilji pravzaprav določajo njegovo življenjsko poslanstvo. Če imate močne sanje in prave cilje, lahko svoje življenje spremenite v pravljico! Vendar pa morate prej poskrbeti za sledeče: zaščitite jih pred kradljivci sanj. Po svetu namreč hodi veliko ljudi, ki so nesrečni, zato ne vidijo sreče v drugih. Ko jim drugi ljudje povedo o svojih srčnih željah, jih ti nesrečneži pogosto cinično, sarkastično ter skeptično obsojajo in zaničujejo. Če ne želite pristati na pokopališču sanj, naredite dvoje: kot prvo se oddaljite od teh toksičnih ljudi ali jim vsaj postavite močne meje, če ne gre drugače. Ne dovolite jim, da zaničujejo vaše želje oziroma cilje. Ne govorite z njimi o njih in ne delite svojih idej z njimi.

Potem pa vsake toliko časa naredite še nekaj: pokličite nadangela Mihaela in ga prosite, da zaščiti vaše čudovite ideje, zamisli in cilje. Zaprite oči in pomislite na nekaj, kar vam je pomembno. Na primer na neko svojo srčno željo. Potem to željo obdajte z modrim mehurčkom. In to naredite z vsakim ciljem in vsakimi sanjami. Modra svetloba je namreč svetloba nadangela Mihaela, ki bo prek nje vestno bdel nad vsem, kar boste dali v modre mehurčke. In vaše sanje bodo hitreje zacvetele.