Astro

HOROSKOP od 25.2 . do 3.3. 2019

Andreja Novak, astrologinja in energijska svetovalka
25. 2. 2019, 12.02
Posodobljeno: 26. 2. 2019, 08.11
Deli članek:

Teden s pustno soboto in osvoboditvijo določenih vezi življenjske energije, še posebej za kozoroge in strelce se obeta.

ps
Horoskop

Kaj lahko v tem tednu še postorite? Pokličite vse ljudi, ki jih še morate, odpišite na maile in se dogovorite za vse, kar ste želeli še začeti pred retrogranim merkujem, ki 5.3. preide v retrogradno fazo gibanja in upočasni vse začnete pogovore in komunikacijo. Ta teden se še pogovorite, dogovorite in se pripravite na poglobljeno fazo notranjih odkritij in spoznanj.

Oven

21. 3. – 20. 4.

Ovni boste v tem tednu sočasno hitri v zaključkih, jasnovidni za vse, kar se bo tikalo drugih ljudi in izjemno občutljivi na svoje premoženje, svoje ideje in pošteno ravnanje do vas. Kiron v vašem znamenju bo odprl vsa negativna pričakovanja in čustva, tako da se ne bojte pogledati vase in v svoje šibke točke, saj jih imate sedaj možnost dokaj hitro popraviti. Sprejemanje sebe je ključnega pomena. Sprejmite, kar ste in s tem boste omogočili notranjo ozdravitev. Ne čakajte, da postanete popolni in se potem sprejmete.

Bik
21. 4. – 20. 5.

Biki imate še nekaj dni možnost, da prizemljite svoje želje glede ljubezni in odnosov, dokler je Venera še v kozorogu. Zadnja dva dni v februarju boste imeli možnost spremeniti, opustiti čustvene navezanosti in se osvoboditi ter odnose postaviti na nov nivo. Lahko, da vas bo zaneslo v flirtanje, saj bo s 1.3. Venera prešla v vodnarja in vam se bo zdelo, da pravila ne veljajo za vas, temveč bolj za druge. Raziščite, kaj si zares želite od odnosov, pa bo vam in vašim bližnjim precej lažje.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.

Merkur se upočasnjuje za svojo retrogradno fazo, ki jo bo pričel 5.3, zato boste v tem tednu malo lenobni in brez prave energije. Potrudite se in razčistite v tem tednu še vse odprte stvari. Pišite si ideje, kreativne odločitve in vse, kar boste želeli se pogovoriti, pa ne boste imeli s kom. Ideje bodo namreč dobre, a potrebujete čas za razmislek in dobrega sogovornika. Če še ne pišete zahvalnega dnevnika, ga pričnite. Rešil vam bo marsikatero zagato življenja.

Rak
21. 6. – 22. 7.

Dober teden se vam obeta. Zaključili boste določen notranji proces glede odnosov in se ob koncu tedna na pustno soboto sprostili ter začeli novo poglavje, še posebej v ljubezni. Karmično slovo od določenega trpljenja v sebi bo potrebno in še preden se boste dobro pomirili, vas bo že zagrabil pomladni duh in ljubezen v zraku. Ne odlašajte zavoljo starih odnosov, ki jih že nikjer več ni. Bodite zvesti sebi in svojemu fokusu na življenje.

ps
Astro marec


Lev
23. 7. – 22. 8.

Levi boste precej čustveno obarvani v tem tednu. Imeli boste notranje samogovore, a čustva se ne bodo pomirila, dokler si jih ne boste priznali. Kaj si želite bolj kot vse na svetu? Svoboda je nekaj, kar vam pripada in pri tem ni nič narobe, če se veselite. Med 27.2. in 1.3. boste imeli podporo notranje moči za večje odločitve, ki jih boste tudi dobro izpeljali. Strast do življenja bo gorela v vas in ne boste odprti za nikogar, ki vam jo bo želel zmanjšati. Zadnji čas je za to ;)

Devica
23. 8. – 22. 9.

Nemir vas bo zajel in zdelo se vam bo, da vam zmanjkuje časa in da ste čisto preveč čustveni in sproščeni. Merkur v ribah, ki se bo počasi ustavljal vam bo namreč povzročil samo-analizo in spoznali boste določene svoje šibke točke, ki ste jih prej bolj odrivali od sebe. Spoznanje je pomembno, da lahko kaj spremenite, a vi boste še naprej fokusirani na instant uspehe. Večje spremembe bodo prišle šele po večjih razmislekih, zato se ne bojte ustaviti in pogledati nase in na svoje življenje bolj kritično. Katere odgovornosti si ne upate sprejeti? Čas bo, da jo spoznate …

Tehtnica
23. 9. – 23.10.

Tehntnice boste v drugi polovici tedna si odpočile in zdelo se vam bo, da se je končno začelo boljše obdobje za vas. Venera se bo povezala z Uranom in flirtanje vam bo pospešilo želje po pomladi. Dihanje in volja do življenja bo prišla namreč s sproščenostjo in Venera v vodnarju bo ravno pravi čas vam okrepila motivacijo za notranjo in zunanjo prenovo.

Škorpijon
24. 10. – 22.11.

Škorpijoni boste v tem tednu začutili željo po bližini, zaupanju in žal vam bo, da ste se odmaknili od doloečnih ljudi, ki so vam veliko pomenili. Notranja napetost bo sledila v strast in lahko, da se bodo ljudje v vaši okolici zaradi tega malo “čudno” obnašali, saj jih bo zajela vaša življenjska energija, ki pa ste jo vi sami tako navajeni, da sploh ne opazite vpliva, ki ga imate na druge, še posebej na nasprotni spol. Pazite, da se po nepotrebnem ne zapletate, saj je sedaj obdobje za dobre zaključke in prava karmična spoznanja, ki vam bodo spreminjala življenje.

Strelec
23. 11. – 21.12.

Strelci boste ali zelo uspešni v vsem, kar počnete ta teden, ali pa se vam bo vse sesulo kot hišica iz kart. V čem je razlika? Če ste sledili svoji pravi notranji naravi in Duši, potem ste na pravi poti in bo teden dober ter vi boste vse bolj uspešni. Če pa ste vmes sledili nižjemu egu, pa se zna zgoditi, da bo Življenje / Usoda poskrbela, da dobite nove priložnosti, da pa vse, kar je bilo na napačnih temeljih zgrajeno, preprosto razpade. Ničesar se ne oklepajte, temveč stopite na novo v vse, za kar vam je mar.

Kozorog
22. 12. – 20. 1.

Kozorogi, teden je lahko vam pisan na kožo, če se boste le sprostili in si priznali svoje notranje energije. Optimizem v odnosih vas bo zajel in lahko, da boste spoznali ljubezen življenja. Ni nujno, da se vse razvije v tem tednu, a Venera bo poskrbela, da boste vidni in da si ne boste mogli pomagati, kot pozitivno odreagirati na ljudi, ki vas bodo privlačili. Čutite., kako se pretaka kri po telesu in si dovolite postati človek, ki nosi v sebi tudi strastne energije. Brez sodbo in negativnih mislih o sebi. Čas vam je naklonjen.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.

Zadnji dnevi februarja vas bodo pripeljali do pravih spoznanj o lastni svobodi in z marcem boste kot prerojeni. Venera bo prišla v vaše znamenje in naravni proces notranje regeneracije se bo pričel. Prvič boste osvobojeno čutili ljubezen do življenja in do nekaterih, vam posebej ljubih ljudi, brez, da bi se čutili dolžne za njih karkoli narediti. Obračajo se načrti in energije in dovolite si biti egoistični in svobodni, ne glede na to, kako se bodo nekateri obnašali v vaši družbi. Vsak sodi sebe skozi videnje drugih, tako da spreglejte vse negativne misli ali besede o vas.

Ribi
19. 2. – 20. 3.

Nihali boste med tem, da bi uživali in aktivno sodelovali z življenjem. Vseeno je koristno, da se držite načrtov in stopate naprej. Ta teden vam bo povezava med Soncem in Marsom pomagala konkretno razrešiti določene težave, ki so vas že dlje časa bremeniloe. Čas je tudi, da položite temelje za novo življenje in postanete bolj svobodni in manj odvisni od razpoloženja drugih ljudi.