Ko najdete denar na tleh, je to treba razumeti kot jasen znak, da Vesolje manifestira stvari za nas. Vesolje dela na tem, da vam priskrbi stvari na način, na katerega ste zaprosili. Čeprav najdete le malo denarja, to pomeni finančni napredek.

Če v trenutku, ko ste popolnoma brez denarja in niste prepričani, kako boste preživeli naslednje dni, najdete na poti v službo denar, je to treba razumeti kot znak.

Denar seveda ni najbolj pomemben na svetu, pa vendar je pomemben. Ko govorimo o najdenem denarju, bodite pozorni na številko, ki je na najdenem bankovcu ali kovancu, saj se v njej skriva sporočilo. To je lahko način, na katerega se Vesolje pogovarja z vami.

Ko smo na poti, na kateri bi morali biti, začenjamo opažati precej več stvari in tudi najdeni bankovci ali kovanci postanejo za nas bolj običajni. Vsekakor je to treba pogledati tudi skozi prizmo numerologije. Nekatere številke vas skušajo spomniti, da ostanete pozitivni, druge pa bi vas lahko opozorile, da upočasnite tempo. Način tolmačenja teh stvari vse menja.

Nekateri ljudje menijo, da nam s tem, ko najdemo kovanec, daje ljubljena preminula oseba znak, da pazi na nas, toda to je nekaj, kar moramo razvozlati oziroma začutiti sami.

FOTO1 money-3097319
ps
Najdeni denar s številko 5 nam sporoča, da lahko dosežemo vse, če se naučimo konstruktivno koristiti svobodo.

Najdeni denar lahko pomeni, da nam angeli in duhovi sporočajo, da smo na pravi poti. Znaki iz duhovnega sveta prihajajo v različnih oblikah.

V tem, da najdemo denar, je nekaj precej bolj duhovnega, kot si misli večina ljudi. Vse, kar se dogaja v tem svetu, ima smisel, in takšno dogajanje ni izjema. Življenje ni tako črno-belo, kot bi si ga želeli razložiti. Včasih lahko najmanjše stvari povzročijo največje spremembe. Če nepričakovano najdemo denar, se to zgodi zato, ker Vesolje poskrbi, da je tako.

Ljudje največkrat najdejo kovance. Zakaj duhovni svet izbira prav tako obliko denarja?

Enostavno zato, ker je so kovanci bolj trajni od papirnatega denarja. Poleg tega njihov sijaj in barva hitro pritegneta poglede, pa zato obstaja večja verjetnost, da jih boste našli. Toda lahko najdete tudi papirnati denar in tudi ta ima posebno duhovno vrednost.

euro-76019
ps
Številka ena je povezana z novim začetkom.

Obstajata dve stvari, na kateri morate biti pozorni, ko najdete denar: prva je, o čem ste razmišljali, ko ste našli denar, druga stvar pa je številka na njem.

Najdeni kovanec s številko 1

Številka ena je povezana z novim začetkom. To je signal za nove ideje, lahko pa pomeni tudi uspeh, dosežke in napredek. Če najdete tak kovanček, to pomeni, da vas vaši angeli in duhovi vodijo ter usmerjajo, da bi vam vaša nova ideja prinesla uspeh, obenem pa vam sporočajo, da morate ostati pozitivni.

Poleg tega številka ena pomeni tudi enotnost – to je lahko opomnik, da ste povezani z duhovnim svetom in vašimi ljubljenimi. Pomeni še, da se lahko osvobodite strahu in začnete znova.

Preberite tudi članek: Če najdete kovanec, pazite na ti dve stvari.

Najdeni denar s številko 2 (20, 200)

Sporočilo: Neodvisnost je pomembna, vendar ima svoje omejitve. Okrog nas so še drugi ljudje in druga lekcija govori o obstoju pomembnega dela skupine – manjše skupine, kot so družina ali prijatelji, ali pa večje skupnosti oziroma poslovne združbe. Oseba se mora naučiti prilagodljivosti drugim, s katerimi je povezana na razne načine in zaradi različnih ciljev. Vsekakor se mora naučiti, kako pomemben je odnos z drugimi, ter osvojiti idejo sodelovanja.

Ostale značilnosti: Dvojnost, razdeljenost, polarnost, izbira, nosečnost, sodelovanje, usluga, harmonija, podpora, čakanje, diplomacija, strpnost, jasnovidnost, intuicija, prilagodljivost, empatija, partnerstvo, posrednik, primerjava, občutljivost, pomoč, zbiranje, reprodukcija, uravnoteženo nasprotje, podzavestni spomin, pozitivnost in negativnost.

the-last-shirt-1510597
ps
Dvojka na najdenem denarju nas opozarja na naše odnose z drugimi.

Najdeni denar s številko 5 (50, 500)

Sporočilo: Obstaja čas za širitev, rast, soočanje s spremembami, z nepričakovanimi dogajanji in s pustolovščinami. To običajno daje osebi zagon za katero koli smer gibanja, sposobnost za doseganje malodane vsega, kar dopuščajo možnosti. Življenje je lahko še kako razburljivo. No, lekcija je precej težja: oseba se mora naučiti konstruktivno uporabljati svobodo. Ne sme potlačiti svojih številnih talentov, niti zlorabiti možnosti, ki se ji ponujajo, ne sme se predati zadovoljevanju izključno telesnih užitkov – hrani, seksu, alkoholu, drogam. Oseba ne sme razsipati, niti razpršiti svojega potenciala in končati v frustracijah. Svoj obstoj mora dvigniti na višji nivo tako, da svojo svobodo izkoristi na produktiven način.

Ostale značilnosti: avantura, sprememba, svoboda, raziskovanje, raznolikost, senzualnost, nevezanost, vedoželjnost, izkušnje, periodičnost, iskanje znanja, učitelj, potnik, domišljija, nedolžnost, igrivost.

cashbox-1642989
ps
Denar, ki ga najdemo na tleh, ima veliko duhovno vrednost.

Najdeni denar s številko 10 (100, 1000)

Številka 10 je število bujenja, ki od vas želi, da spremenite pozornost, kar pomeni, da bi morali verjeti svoji intuiciji ter kreniti naprej s svojo odločitvijo. To prav tako pomeni, da imate podporo duhovnega sveta in da se bo vse odvilo točno tako, kakor želite.

Osvobodite se morate vsakega strahu, ki preplavlja vaše srce, saj vas duhovni svet opazuje in vam pomaga na številnih področjih. Doživeli boste pozitivne spremembe, ki jih želite doseči v življenju. Osredotočiti se morate na svoj cilj in uspeli boste.