Astro

Drevo življenja prodre v naše korenine in aktivira praspomin

T.P.
20. 2. 2019, 18.12
Posodobljeno: 21. 2. 2019, 17.30
Deli članek:

Drevo življenja je pojem, ki so ga v številnih starodavnih tradicijah uporabljali kot simbol povezovanja Zemlje z nebom. Predstavlja zemljevid božanskih kvalitet, božansko prepletanje vsega fizičnega in nebeškega.

ps
Prebudilo bo vaš spomin na korenine, okrepilo notranjo moč in osvetlilo vašo notranjo ter zunanjo lepoto.

Mitološka slika svetega drevesa je poznana in prisotna v mitologiji vseh indoevropskih narodov, prav tak pomen pa naj bi imel pojem axis mundi – kozmična ali svetovna os, steber sveta. V ideji drevesa življenja se skriva precej več kot zgolj neka simbolika. V zadnjem desetletju so namreč z najsodobnejšimi napravami za zbiranje podatkov iz vesolja odkrili strukturo, ki močno spominja prav na starodavno idejo drevesa življenja.

ps
Drevo življenja simbolizira izvor življenja, njegov razvoj in spomin na korenine.

Razumevanje drevesa življenja je razumevanje Velikega Božjega načrta kreiranja vesolja, vseh vidnih in nevidnih svetov, to je razumevanje vse moč univerzuma, naravnih, duhovnih sil in zakonov, razumevanje misli in čustev, sile gibanja, življenja v vseh njegovih oblikah, pojmih dobrega in slabega, enotnosti in nasprotnega, znanja prihodnosti, sedanjosti ter preteklosti v trenutku večnosti. Tako velike modrosti ni mogoče prebrati v knjigah, ki so zgolj formalna predstava besed. Indijski modreci pravijo, da so največje skrivnosti zelo enostavne in tako očitne, da jih nihče ne more videti. Običajno ljudje slepo hodijo v božanskem parku in zaljubljeno gledajo lažne sence uma, za katere mislijo, da so edina resnica in vse, kar obstaja.

ps
Razumevanje drevesa življenja je razumevanje Velikega Božjega načrta.

Drevo življenja je povezano z znanjem in modrostjo. Če iščete simbol, ki vas bo spomnil na to, kdo v resnici ste, ki bo prebudil vaš spomin na korenine, oživil vaš praspomin ter vam aktiviral bogata stara znanja iz preteklih življenj in če iščete nekaj, kar bo podprlo vašo osredotočenost na širitev zavesti ter modrosti, je drevo življenja tisto, ki bo naredilo prav to.

ps
Drevo se stara, toda vedno znova prinaša seme, ki vsebuje njegovo bistvo, zato ostaja nesmrtno.

Drevo življenja je tudi simbol novega začetka življenja, preporoda, pozitivne energije, dobrega zdravja in svetle prihodnosti. Je simbol nesmrtnosti. Drevo se stara, toda vedno znova prinaša seme, ki vsebuje njegovo bistvo, zato ostaja nesmrtno. Prav tako je drevo življenja tudi simbol rasti in moči, kar pomeni, da vam povrne ter okrepi notranjo moč, ki raste, skupaj z njo pa raste tudi vaš uspeh na vseh področjih življenja: v ljubezni, poslu, financah, šoli, odnosih z drugimi ljudmi ... Poleg tega drevo življenja močno okrepi vašo notranjo lepoto, ki zasije tudi skozi vašo zunanjost.

Takšno moč ima tudi čudovita kristalna OGRLICA ŽIVLJENJA s posrebrenim obeskom drevo življenja. Nekaj malega še imamo na zalogi, ogrlico lahko naročite TUKAJ, ali pa na brezplačni telefonski številki 080 61 16

www.pestisvet.si
Ogrlica življenja