Astro

Izkustvene vikend delavnice: Hočem sebe nazaj!

SNČ
5. 2. 2019, 11.36
Posodobljeno: 6. 2. 2019, 08.13
Deli članek:

Naša strokovna sodelavka, voditeljica energijskih transmisij, Urška Henigman iz podjetja Ekvilibrium, vas bo skupaj s petimi so-voditeljicami v izkustvenih vikend umikih podprla pri preobrazbi tistih delčkov vas, ki ste jih nekje izgubili, a jih pogrešate in si jih želite spet obuditi ter jih živeti.

ps
»Velikokrat pravega sebe najdemo šele, ko se znotraj dovolj izgubimo. Tudi naše poti niso bile nič drugačne.«

Pot do svoje celostnosti

Vikend delavnica: RAZSTRUPIM SE

16. - 17. februar

Na delavnici bomo poglobljeno delali na notranjem razstrupljanju naših toksičnih prepričanj,

celili bomo naše čustvene ranjenosti in prečistili nezdrave karmične zapise. Seveda ne bomo pozabili tudi na telo! Spoznali boste, kako pomembno je, da ga občasno pravilno razstrupimo in izvedeli, kaj lahko dosežemo že z malimi spremembami pri prehrani. Sprejmete izziv?

Delavnico vodita: Urška Henigman in dr. Tatjana Trajkovska

Vikend delavnica: POSTAVIM SI CILJE

9. - 10. marec

Na delavnici bomo preverili, kako deluje naš notranji kompas, izkušali, ali je nastavljen v pravo smer, ali nas morda zavaja in se zaradi tega ves čas vrtimo v začaranem krogu enih in istih vzorcev in navad. Naredili boste osebno inventuro, si postavili cilje, kam želite priti in ugotavljali, katere slabe navade in omejujoča prepričanja vas pri tem najbolj zadržujejo. Potrebujete še kakšen namig? Evo ga: Moje življenje, moja pravila!

Delavnico vodita: Urška Henigman in Maja Golob

ps
Hočem sebe nazaj!

Vikend delavnica: IZSTOPIM IZ CONE UDOBJA

6. - 7. april

Na delavnici boste s pomočjo umetnosti raziskali, kakšna je vaša trenutna cona udobja, kako se počutite v njej, kaj vam je všeč in kaj ne. Mogoče boste celo ugotovili, da vam je v coni udobja pravzaprav neudobno in boste sprejeli odločitev, da prestopite njene nevidne meje, ki si jih velikokrat postavljamo sami! Pripravite se, morda boste presenečeni, kaj vse lahko izveste o sebi, ko vaš (raz)um ne ve točno, kaj dela!

Delavnico vodita: Urška Henigman in Judita Ledić

Vikend delavnica: PRISOTEN SEM TUKAJ IN ZDAJ

11. - 12. maj

Na delavnici se boste učili biti prisotni tukaj in zdaj ter prisotni v svojem telesu. Prepustili se bomo intuitivnemu plesu, s katerim zelo naravno poglobimo povezavo s sabo, umirimo svoj um, se povežemo z modrostjo srca, postanemo bolj zavestni svojega telesa in s tem tudi bolj čuječi. Ko postanemo bolj čuječi, bolj prisotni v sebi, pa vse bolj prepoznamo tudi našo notranjo navigacijo, ki ji običajno rečemo intuicija. To pa upoštevate, kajne?

Delavnico vodita: Urška Henigman in Andreja Cepuš

Vikend delavnica: RAZPIRAM SVOJA KRILA

8. - 9. junij

Na delavnici bomo odpirali matrico neskončnega potenciala v kvantnem polju, kjer je vse možno. Re-programirali se bomo na najboljšo različico sebe in se odprli temu, kar je v tem trenutku za nas najbolj pravo mesto, najbolj prava priložnost. Združili bomo moč energijskih transmisij in moč starodavnega celičnega zdravljenja in cel vikend posvetili celostni transformaciji.

Delavnico vodita: Urška Henigman in Aleksandra Saša Krumpak

Sestavite si plan potovanja po svoji meri!

Osnovno orodje na vseh delavnicah bodo poglobljene energijske transmisije, ki jih bomo kombinirali z različnimi praktičnimi vajami in številnimi tehnikami & metodami, s katerimi boste izkušali različne vidike sebe. Veliko vaj boste lahko izvajali tudi sami doma.

Posamezne izkustvene vikend delavnice se med seboj povezujejo, vendar so hkrati tudi vsaka svoja zaključena celota. Udeležite se lahko katerekoli od razpisanih delavnic.

Več o posameznih delavnicah in prijava!

Kontakt: urska.henigman@ekvilibrium.si,