Astro

Horoskop: od 4.2. do 10.2.2019

Andreja Novak, astrologinja in energijska svetovalka
4. 2. 2019, 13.17
Posodobljeno: 4. 2. 2019, 14.10
Deli članek:

Ponedeljkov mlaj v vodnarju malo čez 22. uro bo prinesel svežih energij in nove moči predvsem Vodnarjem, Levom in Dvočkom.

ps
Kaj vam prinaša ta teden?

Device boste začele čutiti notranje ne-ravnovesje med čustvi in umom in novosti se bodo lahko začele materializirati. Nov val energije in priložnosti se odpira. Kaj vam prinaša ta teden? 

Oven

21. 3. – 20. 4.

Nestrpnost in naelektrenost bo prisotna na področjih, kjer si želite prenove in vzpostavitve dobrega delovanja. Poslovno boste polni uvidov in določena resnica vas bo negativno presenetila, saj ste o vpletenih imeli boljše mnenje. Mlaj bo odstrl skrite sence v vseh odnosih in vedeli boste, na koga se lahko zanesete, koga pa je bolje pustiti pri miru. Vztrajajte, saj se je vaša pot prenove šele začela.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Venera v kozorogu vas podpira v tem tednu pri tem, kar znate najbolje: konkretno izpolnjevati materialne dobrine. Vse vam bo šlo kot po maslu in veliko boste dosegli hitreje, kot ste pričakovali. Če želite spremembe v partnerskem odnosu, je v tem tednu in februarju pravi čas za spremembe, ki vam bodo ustrezale in jih boste vi začeli. Če boste čakali, pa bo življenje prineslo spremembe na svoj način.

Dvojčka

21. 5. – 20.6. 

Mlaj bo povezan z vašim varuhom Merkurjem, kar vas bo povzdignilo v energijah in izkopali se boste iz pasivnega čakanja ter začeli sodelovati z življenjem na polno. V tem tednu boste naredili več, kot prej v celotnem mesecu. Konec tedna Merkur prehaja v ribe, kar vas bo tudi čustveno sprostilo in lažje boste sodelovali z energijami okolja ter razumeli druge.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Nihanja vas bodo kot običajno spremljala v tem tednu. Začetek tedna bo dober, saj vas bo mlaj v vodnarju prenovil in vam dal novih idej in navdiha. V sredo pride luna v znamenje rib in če boste disciplinirani in se izmaknili preteklosti, boste nadaljevali svojo dobro pot prenove in uspešno komunicirali s pravimi ljudmi. Konec tedna vam bo luna v ovnu pomagala aktivno preživeti dneve in večere, kar vas bo spomnilo na čase, ko ste bili na polno v akciji.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Harmonija v vas bo prebudila vašo sposobnost, da se izrazite pravočasno in začnete sodelovati z močjo svojega glasu. Dober teden je pred vami in povsod, kjer boste želeli doseči spremembo, bo dovolj, da to samo poveste. Komunicirajte iskreno in iz srca ter čutite svoje telo ob tem. Mlaj vas bo prenovil, aktiviral v moči in radosti življenja. Povezava sonca in jupitra vas bo od četrtka naprej podpirala v vseh stvareh, vzemite življenje s polno žlico.

Devica

23. 8. – 22. 9. 

Mlaj v vodnarju bo aktiviral vaša čustva in potreba bo, da v tem tednu začnete vzpostavljati ravnovesje med idejami, delom, odnosi ter svojimi čustvi. Zatiranje sebe na račun službe ali drugih odnosov ne bo v tem letu prineslo nič dobrega. Res je, da bodo stara čustva in strahovi prišli na plano, kar vas bo prisililo, da se pogovorite ali z bivšim partnerjem, ali bližnjimi, ki bodo iskreno vam prisluhnili in vas razumeli brez besed. Če se boste še naprej izogibali čustvom, boste to čutili kot težave z želodcem ali daljša obdobja glavobolov.

Tehtnica

23. 9. – 23.10. 

Začetek tedna bo minil kot bi mignil, saj boste nestrpno čakali odločitve ali določenega obiska in vse podredili temu. Pričakovanja bodo tudi odpirala srce in mlaj vam bo prinesel obuditev ljubezni v vas, lahko pa tudi novo partnerstvo. Venera v kozorogu bo namreč želela konkretne rezultate in tudi vi ji ne boste pri tem nasprotovali. Stabilnost Venere vam bo tudi pomagala urediti fizični izgled, saj vam bo podprla voljo.

Škorpijon

24. 10. – 22.11. 

Še vedno ste v precepu notranje alkimije vašega zavetnika Plutona, ki vas vodi v globlje zavedanje sebe in vsega na zemlji. Sočasno pa vas bo Mars in vaša tekmovalnost impulzivno vodila k zunanjim akcijam in kadarkoli bo kdo od vaših potreboval pomoč, se boste vi aktivirali, pa četudi ne bodo želeli vaše pomoči. To je nekaj, kar boste težko opustili, čeprav pa je za vaše življenje ključnega pomena. 

Strelec

23. 11. – 21.12. 

Dober teden se obeta, mlaj vam bo podprl nove ideje, a sočasno boste spoznali nekatere resnice o vaših bližnjih prijateljih ali sodelavcih, ki vam ne bodo preveč všeč. Nekatere rešitve bodo zaradi tega padle v vodo, a vaša osebna moč se bo okrepila in odločili se boste, da vam bo ravno zaradi tega vse uspelo. Moč odločitve bo močna, saj bo podprta s sodelovanjem Jupitra v vašem znamenju in Sonca v vodnarju, ki bo prinesel novosti.

Kozorog

22. 12. – 20. 1. 

Nemir vas bo zajel ob mlaju, saj boste čutili, da je Venera vstopila v vaše znamenje in da se obetajo spremembe v ljubezni in v vašem načinu življenja. Če želite spremembe na tem področju, potem se sprostite, uredite in odločite, da februar preživite več med prijatelji, znanci ali z ljubljeno osebo. Če ste samski, nujno začnite gledati ljudi v oči, da se lahko kaj zgodi v “pogledih” in Duša pokaže na pravo osebo.  

Vodnar

21. 1 – 18. 2. 

Novosti prihajajo v vaše življenje in tega se že zavedate. V tem tednu boste nestrpni še bolj, saj se bo Mars začel približevati vašemu varuhu Uranu in iskali boste možnosti, kako kaj čimhitreje urediti. Sočasno pa se boste zavedali, da vsak potrebuje svoj čas in da hitenje nima učinka. Poslovno bodo večji preboji, zato lahko, da boste večino časa in energije posvetili svoji službi. Odnosi pa vam bodo šli malo na živce, nihče vam ne bo dovolj dober, da bi mu čisto zaupali.

Ribi

19. 2 – 20. 3. 

Večji premiki energij v vašem sistemu se dogajajo in ker ste močno subtilni, se boste tega zavedali in na to pripravili. Kiron se poslavlja iz vašega znamenja, kar vam bo dalo veliko idej in vas miselno pripravilo na spremembe, ki si jih želite. Če ste hitre jeze ali imate težave z visokim pritiskom, se ne zapletajte v pogovore z ljudmi, ki ne razumejo vašega koncepta življenja. Dobre spremembe prihajajo.