Astro

Ob tej uri nam višja sila takoj izpolni željo!

T.P.
31. 1. 2019, 10.20
Posodobljeno: 31. 1. 2019, 11.13
Deli članek:

Vsak dan lahko izračunate, kdaj je zlata minuta in si prav v tistih 60 sekundah zamislite iskreno željo.

ps
Vsak dan se v nekem trenutku nebo še posebej odpre za nas.

Vesolje nas ves čas posluša in obdaruje v skladu z našimi vibracijami. Vsaki dan v tednu pa obstaja prav poseben trenutek, ko imamo priložnost, da si zamislimo željo, ki gre v hipu naravnost do Vesolja. To je trenutek, ki ga je treba ujeti ob točno določenem času, ki mu pravijo tudi čudežna zlata minuta.

ps
V določenem trenutku imamo večjo moč manifestacije.

V določenem delčku vsakega dneva obstaja tako imenovana zlata minuta. Zanjo velja, da se bo vse, kar si zamislite v teh 60 sekundah, hitro uresničilo.

Po verovanju se v zlati minuti okrepijo spiritualne moči, odpira se prostor za komunikacijo z Vesoljem, ki močneje oziroma glasneje in bolj jasno sliši naše molitve ter skrite želje. Z drugimi besedami, v tem času je zakon privlačnosti najbolj učinkovit, zato dobro razmislite, preden si zamislite željo.

Zlato minuto računamo na zelo specifičen način, ki je povezan s trenutnim datumom in mesecem. Dan v datumu predstavlja ure, številka tekočega meseca pa minute. Zadeva se spremeni le v zadnjih dnevih meseca, to je od 25. do 31.

Primer: 17. januarja je zlata minuta ob 17.01 popoldne ter ob 05.01. zjutraj, 5. aprila pa je zlata minuta ob 05.04 in ob 17.04.

ps
Izračunajte si zlato minuto današnjega dne.

Za obdobje od 25. do 31. v mesecu zlato minuto računamo po obrnjenem principu, in sicer tako, da dan v mesecu predstavlja minute, zaporedna številka tekočega meseca pa ure. Denimo, 31, januarja je zlata minuta ob 01.31 in popoldne ob 13.31, medtem ko je 30. aprila zlata minuta ob 04.30 ter ob 16.30 popoldne. 

V zlati minute imate pravico samo za eno željo, vendar si jo morate zamisliti odprtega srca. Želja naj bo torej iskrena in precizno definirana.

Vsak dan imate možnost vizualizirati svoje sanje. Pošljite Vesolju pravo sporočilo iz svojega srca in videli boste, kako hitro bo vaša želja uresničena.