Astro

Februar 2019: napoved za vsako nebesno znamenje posebej!

T.P.
25. 1. 2019, 15.17
Posodobljeno: 25. 1. 2019, 16.36
Deli članek:

Po januarski evforiji na začetku leta se s februarjem stvari vračajo na svoje mesto. Vstopamo v novi krog obveznosti, tokrat z novimi ambicijami in prioritetami. Kaj si lahko obetamo od najkrajšega meseca v letu skozi astrološke analize?

ps
Kakšen bo najkrajši mesec v tem letu?

Oven

Prvi februarski teden se bo začel burno in preprosto ne boste vedeli, kaj vas je doletelo. Nakopičene obveznosti na zasebnem in poslovnem področju vam ne bodo dopuščale počitka, časa pa vam bo zmanjkalo tudi za druženje z ljubljeno osebo.

Šele v začetku drugega tedna se bo situacija malce umirila in se boste lahko bolje organizirali ter razporedili svoje aktivnosti. V tem obdobju imate idealno priložnost za investicije, zato kar vložite denar v tisto, kar že dolgo načrtujete.

Druga polovica meseca bo rezervirana za vaše prijatelje in družino. Vzemite si končno čas zanje, kajti življenje hitro teče in nekega boste obžalovali, ker ste jih zanemarjali.

Zdravje vam ne bo dalo miru do konca meseca. Čeprav ste mislili, da ste svoj zdravstveni problem rešili, se bo ta vrnil, zato se kar pripravite na bitko z zdravili, pa tudi na zdravljenje po naravni poti. Okrepite si imunski sistem in se tega problema rešite za vedno.

Bik

Ker boste v začetku meseca preveč napeti, bodo nekateri vaši projekti zamujali, novi pa bodo čakali na vas in to lahko traja še nekaj tednov. Sami ne boste mogli postoriti vsega, drugi pa vam ne bodo pomagali, ker menijo, da ste sposobni za vse in da ni nobene potrebe, da se vam kdo meša v delovne naloge.

Vsekakor je pred vami zelo naporno obdobje in potrebovali boste veliko energije, da zaključite vse, kar ste načrtovali. Sredina meseca bo idealna za to, da razčistite nekatere stvari z ljudmi, ki so govorili slabo o vas, čeprav jim v resnici niste dali povoda za to. Vedno dajete vse od sebe in se trudite, da ostanete to, kar ste.

Kljub temu nekateri ljudje samo iščejo priložnost, da vas kritizirajo, čeprav si sami želite samo dobrih odnosov z vsemi. Če bi bilo v poslovnih in zasebnih vodah vse korektno, bi vam bilo precej lažje. A dokler ne pride do tega, morate pogosto razpravljati z drugimi ter braniti svoja stališča, čeprav drugi mislijo, da imajo vedno prav.

Dvojčka

V tem mesecu bosta pri vas v ospredju posel in kariera, zato boste vse dajali od sebe, da napredujete. Konkurenca je velika, vendar vas to ne plaši. Nasprotno, daje vam energijo in motivacijo, da se še bolj borite in da pokažete zobe vsem, ki vam mečejo polena pod noge.

Zavedate se, da se lahko uvrstite med najboljše, vendar potrebujete čas za to. Prav zaradi tega ne hitite in čakajte na svojo priložnost. Če dosežete poslovni uspeh, boste dobili tudi priložnost za ustvarjanje finančne koristi.

V ljubezni vam ne cvetijo rožice, tega se zavedate in tudi v februarju se situacija ne bo izboljšala. Dodaten pritisk na vas ustvarjajo ljudje, ki vas stalno sprašujejo, zakaj nimate ljubezenske sreče. Sami veste, da ste delali napake v ljubezni, ki vas sedaj tepejo. V tem trenutku tega ni mogoče popraviti. Glejte v prihodnost in razmišljajte pozitivno, pa boste kmalu dobili novo priložnost.

Rak

Februar je mesec, ko boste sklenili nekatera nova poznanstva in sodelovanja, samo od vas pa je odvisno, kako se bo to zaključilo. Ne hitite s svojimi idejami, temveč bodite strpni in pripravljeni počakati, kajti možno je poslovno sodelovanje, ki vam bo prineslo tako finančno korist kot boljši družbeni položaj in sloves pri ljudeh, ki se jim že dalj časa želite dokazati. Če izgubljate potrpljenje in želite takoj začeti z realizacijo, vas bo lahko celo najmanjša napaka drago stala, zato dobro razmislite, preden se odločite, v katero smer bo krenil vaš poslovni razvoj. Če se posel razvije v pravo smer, bodite pripravljeni na to, da ne boste več imeli toliko časa za druge aktivnosti kot prej.

V ljubezni je vse točno tako, kot mora biti, vi pa tega sploh ne morete razumeti. Vedno ste imeli razne nesporazume z ljubljeno osebo glede pomembnih stvari ali malenkosti, ob vsakem srečanju ste našli kakšen razlog za prepir, toda v februarju se bo vse spremenilo. Enostavno niste vajeni tako mirnih obdobij v svoji zvezi.

Namesto, da se čudite, ker je odnos s partnerjem končno prijeten, raje uživajte v lepih skupnih trenutkih ter izkoristite ta čas za načrtovanje skupnega potovanje ali krajše poti izven svojega kraja. Morda boste prav na tem potovanju spoznali, da ste pripravljeni svojo zvezo dvigniti na višji nivo ter jo pretvoriti v pravo resno zvezo, kakršne že dolgo niste imeli.

Lev

Videt ste lepši kot kdajkoli, za to pa ste zaslužni samo vi. Čeprav vam ni lahko v življenju in ni vse čisto tako, kot bi si želeli, ste si obljubili, da nikoli ne boste dovolili, da bi drugi videli, kako trpite in kako nezadovoljni ste. Želeli ste se dodatno izobraževati, potovati in videti nove države, nove kraje, vendar vam je partner to preprečeval. Mislili ste, da imate čas, a si šele zdaj priznavate, da časa ni več.

V najkrajšem mesecu leta vam enostavno ne bo do dela, odnosi s kolegi so daleč od sijajnih, vi pa nimate moči oziroma energije, da bi z njimi vsak dan razpravljali glede nepotrebnih stvari. Razmišljate, da bi vse pustili, zamenjali delovno mesto in delovno sredino, vendar trenutno nimate dovolj poguma za to. Tega rizika nočete prevzeti nase, enostavno morate počakati na boljše čase.

Možne bodo bolečine v vratu in hrbtenici. Prekomerno ostajanje v službi vas je izčrpalo, kar šele zdaj vidite, ko se počasi, a vztrajno kažejo posledice. Težave niso prav velike, vendar vas bodo ovirale v določenih situacijah, zato se potrudite in čimprej rešite ta zdravstven problem.

Devica

Na mesec februar ste čustveno navezani, saj so se vam nekoč v tem mesecu dogajale najlepše stvari, tokrat pa ne bo ravno tako. Vaša čustva so zmedena in čeprav se trudite ohraniti ponos ter dostojanstvo, v globini duši veste, da nimate nikogar več, da ste prepuščeni samim sebi. To vas razjeda odznotraj, toda ne smete nikomur, niti sebi, pokazati, kako se bojite prihodnosti in kaj prinaša.

Že dalj časa vas izkoriščajo v službi, vi pa ste molčali in trpeli samo zato, da ne bi kdo mislil, da niste zadovoljni s svojim delovnim mestom. A februarja boste izgubili potrpljenje in le malo bo manjkalo, da bi zapustili to službo ter odšli daleč proč. Nič vas ne veže na kraj, kjer živite, zato si še toliko bolj želite oditi in podreti vse mostove za seboj.

Zaradi napornega, prekomernega dela bojo zdravstvene težave neizbežne. Vedeli ste, da bo do njih prišlo slej ali prej. Kar pripravite se, da boste nekaj časa preživeli na raznih analizah in zdravljenjih, saj je to edina možnost, da se spravite v red.

Tehtnica

Prva polovica februarja bo za vas psihično precej naporna, kar zadeva posel in poslovne obveznosti, dobra novica pa je, da bo to trajalo samo do sredine meseca. Za tem prihaja obdobje, polno pozitivne energije, pa tudi napornega dela ne bo več toliko, zato boste imeli več prostega časa.

Prijatelji vas pogosto kličejo in sprašujejo, kje ste, vam pa je tega že dovolj, da jim morate vsakič znova pojasnjevati, da nimate časa niti za sebe niti za svojo družino, kaj šele zanje. Pa vendar, ko se situacija v službi malo umiri, namenite nekaj časa za srečanja z ljudmi, ki jih imate radi. Morda se iz tega izcimi tudi kakšna ljubezen.

Alergija vam tudi ta mesec ne bo dala miru. Vedite, da se vaše stanje ne more popolnoma popraviti, lahko pa imate zadeve pod nadzorom.

Škorpijon

Vam gre v vsakem mesecu vse dobro od rok. Tako bo tudi februarja. Vsaka ideja, ki se vam pojavi v mislih, se takoj realizira in še vam ni jasno, kako je to mogoče. Vse kocke se vam zlagajo tako na poslovnem kot zasebnem področju. Februarja se boste torej počutili odlično, a zavedate se, da to ne bo trajalo večno, zato ste vedno pripravljeni na neprijetne oziroma nepredvidljive situacije.

Ljubezen je za vas samo beseda, vam pa več kot besede pomenijo dejanja. Vedno je bilo tako. Ne trudite se razumeti partnerja, kako trpi v službi, ne poslušate ga in vztrajate pri svojem, zato so pogovori neizbežni. Kljub vsemu ne morete misliti samo nase in na svoje čustvene potrebe. Kadar ima partner težave v službi, mu le dajte malce več podpore.

Zdravje vam bo v tem mesecu dobro služilo, kljub temu popazite nanj. Če se počutite utrujeni in izčrpani, tega sicer še ni videti, vendar se bo slej ko prej začelo poznati. Poskrbite za več spanca. Vaša prehrana je zadovoljiva, vseeno pa si lahko omislite nekaj več zdravih živil, ki vas bodo napolnila s svežo energijo.

Strelec

Zelo boste komunikativni, kar se bo odrazilo tudi na vaših poslovnih aktivnostih. Lahkotno boste navezovali stike in jasno vam bo, kaj ljudje želijo slišati od vas, zato bo vaša delovna učinkovitost večja kot v predhodnem obdobju.

Žal pa ne boste tako uspešni na ljubezenskem področju, saj se počutite ujeti in pod stalnim nadzorom, vi pa potrebujete svobodo, nova poznanstva, željni ste avantur ter dobrih zabav.

Vaša finančna situacija ni najboljša in jasno vam je, zakaj je tako. Niste ravno varčna oseba, saj se radi pocrkljate z novo garderobo in podobnimi zadevami, vendar se morate zavedati, da je zdaj čas, da malce nehate zapravljati, dokler se stanje na vašem računu ne popravi.

Kozorog

Na začetku meseca boste začutili neverjetno željo po novih poznanstvih, ki pa jih kar ne boste mogli skleniti.

Težko vam bo odprto pristopiti k neznanim osebam, ker se boste bali, da bo kdo pomislil, da pristopate s slabimi nameni ali zaradi določenih interesov. Vi pa samo želite nekoga za popolnoma iskren in prijateljski pogovor.

Vaše zdravstveno stanje ni ravno stabilno, vendar pa lahko poskrbite, da bo boljše kot doslej.

Če niste v zvezi, vam februar ne bo ravno naklonjen za začetek nove romance. Ne hitite, saj ne potrebujete še ene neuspešne zveze z osebo, ki je popolnoma drugačna od vas. Spogledovanje je eno, zveza pa nekaj precej bolj resnega in zahteva več energije ter posvečanja nekaterim obveznostim, na katere še vedno niste pripravljeni.

Vodnar

Februarja vam bodo zvezde naklonjene in občutek boste imeli, da lahko vse obveznosti opravite pravočasno. Vaši sodelavci so navdušeni nad vašim pristopom in vidi se, da veste, o čem govorite. Nekaterim kolegom pa to ni ravno všeč, ker sami padajo v drugi plan, toda vas to ne moti, saj menite, da je konkurenca zdrava in da ima vsak priložnost pokazati, kaj zna.

Malo slabše pa vam bo šlo pri družinskih odnosih. Vsi vas krivijo za nekatere slabe stvari, ki so se nedavno zgodile, nihče pa ne razume, da niste sami krivi za to, temveč da enostavno niste mogli ravnati drugače, kot ste. Sčasoma se bodo vaši odnosi z družino poboljšali, samo poskrbeti morate, da boste spet tista stara oseba, ki nudi podporo, ko se od nje to najbolj pričakuje.

Vaše zdravje bo odlično, že dolgo niste bili tako vitalni in polni energije. Spremenili ste način prehranjevanja na bolje, samo še nekaj slabih navad se rešite, pa boste kot prerojeni. Potrudite se, da vsak dan zaužijete dovolj mineralov in vitaminov, predvsem pa ne odnehajte sedaj, ko se kažejo rezultati.

Ribi

V službi vam bo februar prinesel prijetno počutje. Odnosi s kolegi so lepi, odlično se razumete z njimi. Ko ste končno dojeli, da je vse stvar dogovora in da lepa beseda odpira vsa vrata, so napetosti med vami izginile. S kolegi se tako dobro razumete, da greste z njimi na kavo celo v prostem času in se pogovarjate o zasebnih zadevah. Potrudite se, da tako ostane tudi v prihodnje, ko se bodo pojavile nepričakovane situacije in bo v zraku več panike kot sedaj. Takrat boste videli, kdo je dovolj pogumen, da lahko reši zadeve, oziroma na koga lahko računate.

Drugi februarski teden je kot ustvarjen za nove začetke v ljubezni. Predolgo že hrepenite po nekom, s komer bi lahko podelili svoje občutke in emocije, ki jih skrivate globoko v sebi. Nekoč vam je ugajala svoboda, zdaj pa ste ob pogledu na srečne pare čedalje bolj ljubosumni nanje. Pa vendar ni nobenega razloga za ljubosumje, saj stvari niso vedno takšne, kot so videti. Mnogi od vaših prijateljev se smejijo, ko so skupaj, v resnici pa za nasmehi skrivajo žalost. Ni vam treba hiteti in začenjati nove zveze z nekom, ki ga ne poznate dovolj dobro, saj lahko hitro vse krene po zlu. Februar je idealen za razmislek o tem, kakšnega partnerja si želite.