Astro

Mrtvi skušajo nekaj povedati na ta način!

T.P.
22. 1. 2019, 15.41
Posodobljeno: 22. 1. 2019, 18.10
Deli članek:

Ko človek umre in duša zapusti fizično telo, se ji lahko dogaja marsikaj.

ps
Duše po telesni smrti ostanejo na Zemlji iz različnih razlogov.

Za to obstajajo različni razlogi, v osnovi pa gre za to, da skuša duša pokojnika doseči nekaj, kar bi razrešilo situacijo, ki ni bila rešena začasa njegovega življenja, nekaj razumeti ali urediti, kar muči njega ali vas, da bo duša lahko šla naprej, predati pomembno sporočilo ...

Ker nimajo fizične oblike, te duše lahko komunicirajo samo s posrednimi sredstvi. Dejstvo, da berete ta članek, govori o vaši pripravljenosti, da ostanete odprti in poslušate.

Navajamo nekaj najpogostejših načinov, na katere 'duhovi' (neutelešene duše) skušajo govoriti z nami. Če se vam dogaja kaj od tega, pozabite na strah pred neznanim in poslušajte svojo intuicijo. Samo vaša intuicija vas lahko učinkovito vodi.

Žive in nazorne sanje ali vizije med meditacijo

Za duhove je najbolj značilno to, da skušajo priti do nas skozi sanje in meditacijo. Takrat so naše misli mirne in mi smo bolj odprti. Poskrbeli bodo za scenarij ali znake, ki bodo pritegnili našo pozornost.

Kadar sanjate, se še posebej usklajeni z drugimi sferami in duhovi se lažje pogovarjajo z vami. Preden začnete meditirati ali pred spanjem iskreno zaprosite za sporočilo.

Vaša čutila so ostrejša, boljša

Duhovi komunicirajo na nenavadne načine, zato bodo izostrili vaše čute, da boste začeli opažati več stvari. Lahko jih boste videli s perifernim vidom ali zavohali rožo, parfum oziroma karkoli, kar vas spominja na določeno preminulo osebo.

Na začetku večkrat ne boste vedeli, kaj ste videli, vendar ostanite mirni in odprti za izkušnje.

ps
Neutelešena duša

Elektronika se čudno obnaša

Vsi smo to že videli v filmih in točno tako se dogaja tudi v resnici. Elektronika se vključuje in izklaplja, ton se povišuje ali znižuje, na televiziji se sami menjajo kanali, na radiu preskakujejo postaje.

Takšno dogajanje se nadaljuje toliko časa, dokler se ne soočimo neposredno s situacijo.

Veste stvari, ki jih ne morete pojasniti

Ste kdaj imeli občutek, da nekaj veste, a se ne morete spomniti, da bi se tega kdaj učili? Duhovi vam lahko telepatsko pošiljajo informacije. Poslušajte torej svoj notranji občutek, ker vas lahko pripelje na nepoznana mesta.

Pogosto čutite mravljince

Če se vam dogaja, da med pogovorom o preminuli osebi ali v situaciji, ki je povezana z njo, začutite senzacije, kot je hlad, odrevenelost ali mravljinci, je to lahko jasen pokazatelj prisotnosti.

Čeprav se zaradi takšnih senzacij ne počutite najbolj prijetno, vedite, da so oni sedaj na drugačnih valovnih dolžinah. Ne ustrašite se torej, ko se to zgodi, saj vam samo želijo nekaj povedati.  

Občutek imate, kot da vas nekdo vodi

Nekaj vas sili v določeno smer, vendar vaša intuicija tega ne more razumeti.

To je še en način, na katerega vas duhovi skušajo odpeljati na določen kraj, kamor morate oditi, da bi odkrili nekaj, kar vam je skrito.