Astro

Astro nasveti: od 21.1. do 27.1.2019

Andreja Novak, astrologinja in energijska svetovalka
21. 1. 2019, 10.46
Posodobljeno: 21. 1. 2019, 10.52
Deli članek:

Zanimiv in dinamičen teden se obeta! Lunin mrk v levu je že mimo (ponedeljek, 21.1. ob 6:13) in prinaša večjo sprostitev bremen preteklosti na življenjski energiji, ugledu, dobremu izgledu in blagostanju.

PS
Horoskop

Torek bo prinesel podporo Venere in Jupitra, srečen dan z obilo ljubezni v zraku. Sreda prinaša moč komunikacije in idej, ki se lahko še prizemljijo. V četrtek Merkur preide v znamenje vodnarja in sprosti, osvobodi način razmišljanja in komuniciranja, sočasno pa se lahko določeni načrti odmaknejo, ker je zraven preveč svobode in jih nihče ne “prime” zares. Petek in vikend bo v znamenju moči in aktivacije življenjske energije ter strasti, zato začutite, kje in s kom ga želite preživeti.

Oven

21. 3. – 20. 4.

Odnosi, odnosi, odnosi .. iz vseh vidikov boste vplivali na vse ljudi okoli vas in lahko se vam v tem tednu zgodi, da boste zanetili veliko več src, kot ste si to želeli. Ljubezen bo v zraku in vaša energija bo prinašala iskrice strasti. Zato previdno, da ne pustite za sabo preveč hrepenečih src.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Potovanja in sreča vas bo objemala v tem tednu. Zdelo se vam bo, da imate vse, kar vam srce poželi. Bodite pa iskreni do sebe in ne gojite iluzij ali hrepenenj, za katere globoko v sebi veste, da niso uresničljiva. Vseeno imate realnih možnosti veliko za srečno življenje in ta teden bo eden izmed vaših bolj sanjskih.

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Merkur vas bo vodil na vaše dobre poti in kaj hitro boste pridobili na ugledu, v karieri ali poslu, ki ga opravljate z veseljem. Možnosti so za ideje o napredovanju. Na srečo vas bodo minili glavoboli, ki so vas lahko bremenili pretekle dni ali celo tedne.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Zvezde imajo sedaj žaromet usmerjen na vas in v tem tednu boste bolj vidni. Tako v družbi, okolju in kjerkoli se boste pojavili. Okrepil se vam bo ugled in vsi bodo želeli biti z vami vsaj za trenutek. Zato načrtno pazite na svoj čas in energije, da se ne razdate in izgubite veselja do vsega, kar vam je pri srcu.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Pazite nase! Lunin mrk v vašem znamenju vam bo zamajal naravno zaščito in občutljivi boste bolj, kot ste navajeni. Čas je, da v odločitvah najprej upoštevate sebe, šele nato vse ostale. To obdobje vam bo pokazalo, kakšno je lahko vaše leto in dobro se boste počutili, če boste iskreni s sabo. Šele nato se izrazite navzven.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Osvoboditev določenih napornih misli se bo zgodila v tem tednu za vas. Lahko boste začutili, kaj ljudje mislijo z izrazom individualnost in prenehali boste skrbeti za druge. Skrbelo vas pa bo, da jih zato nimate več radi. Ampak ljubezen ni skrb in zato je dobro, da se začnete izražati z ljubeznijo do vseh, ki so vam blizu.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Sanjavost, hrepenjenje, lahko celo iluzije se bodo pojavljale. Romantična Venera bo namreč imela močno okrepitev Jupitra in flirtanje, komuniciranje z nasprotnim spolom vam bo najbolj priljubljeno opravilo tedna. Tudi dober čas za nakup nove garderobe, obisk velnesa in / ali frizerja.

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Dihanje in občutek svobode se vam bo v tem tednu povrnilo. FIzično gibanje vam bo prineslo večje rezultate in dobili boste veselje do vsega, česar se boste lotili. Ne bo pa se vam več dalo ukvarjati z dramo drugih ljudi, zato se jim boste malo odmaknili in presenečeni ter veseli boste, ko boste ugotovili, da sloh niso opazili, da vas ni zraven.

Strelec

23.11. – 21.12.

Zmenki, simpatije bodo vidne na vsakem koraku. Privlačnost bo v zraku in skriti pogledi, sporočila in iskrice bodo povzod. Pri tem bodite pozorni, da vam ta teden zvezde ne zameglijo pogleda na relanost in na vaše želje, cilje. Zato se ta teden ne odločajte nič drastičnega, nič pomembnega.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Umiritev in pomiritev s sabo, življenjem se bo zgodilo v tem tednu. Lahko, da boste iz navade zajadrali v depresijo oz. obžalovanja za vsemi izgubljenimi priložnostmi. Ni potrebe za to. Nove priložnosti bodo prišle in vaša šola preteklosti je lahko zaključena.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Najboljši dnevi za vas se odpirajo. Sonce v vašem znamenju vam bo dalo notranje moči za vztrajnost v vseh osebnih odločitvah. Individualnost vam bo pomembna in od četrtka naprej, ko bo Merkur tudi prešel v vaše znamenje, boste polni idej, ki jih boste pravočasno izrazili. Ljubezen bo v zraku, kar vam bo zaenkrat dovolj.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Plavanje s tokom vam bo malo obteženo. Nihali boste med tem, da ugodite okolici in ste nekako podrejeni njihovi rutini in med tem, da končate svoje projekte in cilje ter se lotite življenja na malo drugačen način. Poiščite ideje in rešitve zase, kajti lahko imate oboje, če le predolgo ne čakate s komunikacijo.