Astro

Izberite najljubšo žival, govorila bo o vas!

V. M.
21. 1. 2019, 09.57
Posodobljeno: 21. 1. 2019, 10.11
Deli članek:

Pred vami je slika različnih živali. Za katero izmed njih bi rekli, da vam je najljubša? Izbira vam ljube živali veliko pove o vašem karakterju. Pa preverimo, če opisano drži tudi za vas.

Katera izmed živali vam je najljubša?

1.    Pes

Brez pomisleka ste izbrali psa, kajne? Dobro, morda ne ravno te pasme, ampak saj se razumemo. Slednje pomeni, da ste izjemno zvesta oseba. Lojalnost izkazujete zlasti ljudem, ki so vam blizu in ki jih imate radi. Po srcu ste dobri, četudi morda včasih delujete nekoliko grobi. Ste precej intuitivna oseba, večkrat se je že izkazalo, da se lahko zanesete na svoje občutke.

2.    Mačka

Ob tej prikupni muci ste se raznežili, mar ne? Kaj to pove o vas? To naj bi pomenilo, da ste na splošno zelo priljubljeni. Ljudje se dobro počutijo v vaši družbi, kar vam veliko pomeni. Vaše razmišljanje je modro, obzorja si širite tudi tako, da odkrivate nove stvari. Potovanja vam slikajo nasmeh na obraz, če bi bilo mogoče, bi si ogledali številne dežele širom sveta. Rutinsko življenje vam ne godi, dan si radi popestrite po svoje …

3.    Lev

To je to, kajne? Lev, kralj živali. Tudi vi radi pritegnete pozornost, kjerkoli se pojavite. Niste siva miška, vi ste oseba, ki je rada v središču družbe. Vaši cilji so visoki, včasih segate malce predaleč, a vas to ne ovira. Znate izkoristiti svoje prednosti in talente, če slednjih nimate, pa se znajdete drugače. Tudi to je vaša prednost, ovire, ob katerih bi se drugi obrnili, za vas ne obstajajo.

4.    Delfin

Delfini so tako čudovite živali, se strinjate? Navdihuje vas vse kar je lepo in kar vam vzbuja prijetne občutke. Lahko bi rekli, da imate dober okus. Ste prijazne narave, uživate v družbi različnih ljudi. Nikoli ne iščete le sebi enake. Ste modra in preudarna oseba, čeprav se morda včasih zdi, da vam več pomeni lepota, kot pa tisto, kar se skriva pod površjem. A to ne drži, kajne, da ne?

5.    Kit

Zanimivo kajne, da tako veličastna žival vzbuja občutke nežnosti? To o vas pove, da se ne počutite ogroženi, kadar vam kdo nameni kritiko ali vam podaja mnenje, ki je tako drugačno od vašega. Popolnoma odprto sprejemate drugačen pogled na svet, jasno vam je, da ne moremo vsi ljudje tuliti v isti rog. Nase znate pogledati samokritično, zavedate se lastnih napak, a se zaradi tega ne prepuščate melanholiji. Kje pa, po naravi ste pravzaprav zelo zabavni.

6.    Lisica

Lisica? Malce ste dvomili, če naj jo izberete, kajne? Vedno dobite, kar želite ali pa si pot do cilja skušate izboriti na precej preračunljiv način. Saj ne, da ste drugim nevoščljivi, kje pa, a ste pač dovolj pametni, da lahko cilje osvojite s pretkanimi preskakovanjem osebnosti. Dobro veste, kaj si želijo drugi slišati. Preveva vas strast in lahkoten korak. Kjer je volja, tam je pot – tako ali drugače.

Preberite si še: Izberite angela in napovedal vam bo prihodnost!