Astro

3 nebesna znamenja, ki bodo doživela šok!

T.P.
18. 1. 2019, 14.27
Posodobljeno: 18. 1. 2019, 16.48
Deli članek:

Z 20. januarjem se začenja vladavina Vodnarja, ki predstavlja notranjega bojevnika z željo, da se izrazi. Zato to obdobje prinaša veliko hitrih sprememb v naših življenjih.

ps
Obdobje Vodnarja nam prinaša spremembe.

Prav vse nas čakajo pomembne spremembe, ki nas bodo ujele nepripravljene. Večina nebesnih znamenj se jim bo nekako uspela prilagoditi, razen treh.

Nenadna sprememba

Za tri nebesna znamenja bodo te spremembe zelo težke. Notranji vihar jih bo silil, da opustijo rutino in tradicijo, vendar pa vedno obstaja navada, ki človeka nikakor ne spusti iz oklepa rutine. Tokrat gre za pomembno spremembo, vendar pa je ta znamenja ne bodo hotela sprejeti. Ko se boste znašli v tej situaciji, se spomnite na ta zapis, v katerem vam polagamo na srce, da upiranje tej spremembi ni modra odločitev. Raje se potrudite, da jo čimprej sprejmete, ker se bo prej ali slej zgodila. Je pač neizbežna.  

Da se boste lažje soočili s težavami, je prav, da takoj izveste, na kakšen način bo obdobje Vodnarja preizkušalo ta tri nebesna znamenja, ki bodo najbolj na udaru:

Rak

Bolj, kot se sonce odmika od Kozoroga in se približuje uporniškemu Vodnarju, bolj se burkajo vaša čustva. Raki ste že po naravi zelo čustveni, zdaj pa se boste zaradi te nenadne spremembe počutili izgubljeno. Ne obupajte nad sabo. Vdihnite in se umirite. Če imate možnost, se povlecite nazaj.

Če se ne boste mogli obvladati in boste vseeno izbruhnili, ko bo prihajala vsa ta zapletena energija, tudi ne bo nič narobe. Pomembno je, da zadržite pogled na svojem cilju in da nadaljujete s potjo proti njemu. Sprva se vam bo to zdelo zelo težko, a če boste vztrajali, bo korak vse bolj lahkoten, pot pa vse bolj jasna. Imejte vsaj malo vere vase.

Tokratno obdobje Vodnarja bo še posebej težko za omenjena nebesna znamenja, saj prinaša veliko čustvenega nemira. A ne skrbite preveč. Pomembno je, da namenite čas sebi in da poskrbite za svoje dobro počutje, pa boste tudi to obdobje lažje preživeli.  

Škorpijon

Verjetno ste opazili, da vas že po malem sprašujejo, zakaj postajate tako skrivnostni. Obdobje Vodnarja bo vašo skrivnostnost še povečalo. Postali boste bolj hladni, kar bodo vaši najbližji opazili in se bodo začeli spraševati, ali se od njih oddaljujete, ali pa ste morda depresivni.

Nič od tega ne drži, samo malo časa potrebujete zase, saj ste se znašli v fazi samorefleksije. Osredotočite se na svoje slabosti in poskušajte delati z njimi. Dovolj skrbni ljudje bodo razumeli, zakaj morate za nekaj časa prekiniti vse stike z zunanjim svetom. Podprli vas bodo pri tej odločitvi.

Pustili vas bodo pri miru vse, dokler se ne boste uravnotežili s svojim notranjim jazom. Ko se boste počutili dobro, se lahko vrnete in nadaljujete življenje ter druženje z ljudmi na normalen način.

Ribi

Medtem ko se drugim kažejo določeni znaki, na katerih področjih se jim rišejo težave v tem obdobju, za vas stvari stojijo malo drugače. Vi boste duhovno, fizično in umsko izčrpani.

Ne boste točno vedeli, zakaj se tako počutite, toda zaradi te izčrpanosti boste razdražljivi ter vznemirjeni. Umaknite se od zunanjega sveta in skušajte pogledati navznoter. Osredotočite se na svojo dobrobit.

Če zmorete prepoznati, kaj ni v redu z vami, lahko delate na tem. Če ne, se umirite. Lahko greste na sprehod ali si privoščite toplo kopel. Najprej poskrbite zase.