Astro

Če veste to, vidite v človeka skozi barve!

T.P.
18. 1. 2019, 09.54
Posodobljeno: 18. 1. 2019, 10.00
Deli članek:

Če bi radi na hitro izvedeli nekaj lastnosti o popolnoma neznani osebi, jo samo vprašajte, katera je njena najljubša barva. Barve namreč razkrivajo o človeku več, kot si lahko mislite. Sicer pa - poiščite svojo najljubšo barvo in se prepričajte sami.

PS
Barve o človeku veliko povedo.

Profimedia

1. Rdeča pomeni, da sta ekstrovertirana oseba, polna želja, velikih apetitov in da življenje zajemate s polno žlico. Znate biti malce agresivni ter impulzivni, verjetno ste športen tip. Razpoloženje se vam večkrat menja, zato ste v nekem trenutku lahko zelo žalostni, kmalu zatem a že kipite od sreče.

2. Oranžna govori o tem, da ste dobrosrčna, simpatična in družabna oseba, ki zlahka sklepa prijateljstva, ljudi pa osvajate s čarobnim nasmehom in talentom za čvekanje s komer koli o čemer koli. Zakon za vas ni na prvem mestu, saj vam prijateljstvo pomeni več od tega, da vas nekdo obožuje in vas želi imeti samo zase.

3. Rumeno obožujete vsi, ki imate velika pričakovanja in pridno delate na notranji izpolnitvi. Ste idealist z zelo pronicljivim, ostrim in superiornim umom, ki ga uspešno uporabljate. Pogosto se držite pri strani, vendar niste sramežljivi. Če se znajdete v neprijetni situaciji, jo zlahka obvladate.

4. Zelena o vas pove, da ste stabilni in da se odločno upirate spremembam. Ste dostojna, uravnotežena in senzibilna oseba, ki jo ljudje cenijo. Ste odprti, svobodoljubni in družabni, zato imate veliko prijateljev, aktivni pa ste tudi v raznih družbenih organizacijah. Ker se radi zabavate, ste večkrat na dieti.

5. Modra razkriva, da ste introvertirana, oprezna, introspektivna oseba, ki ji največ pomeni mirno, urejeno življenje. Imate močan karakter in ste zelo delavni, zato ste tudi uspešnih in lahko veliko zaslužite. Znate biti tudi egoistični in trdoglavi, vendar pa znate prevzeti tudi obveznosti ter odgovornost. Glede kazanja čustev ste zadržani.

6. Vijolično obožujeta dva tipa ljudi. Prvi tip so senzitivni ljudje z globokim pojmovanjem sveta okrog sebe, temperamentni in kreativni, ki se vedno ukvarjajo s koristnimi stvarmi, predvsem pa so predani vsemu, kar počnejo. Drugi tip ljubiteljev vijolične pa so ljudje, ki občudujejo umetnike, mistike in edinstvene posameznike. Menijo, da bi vljudnost, eleganca, dostojnost in ljubezen morale biti univerzalne vrline, medtem ko vojne, bolezni in siromaštvo ne bi smeli obstajati.

Ljubitelji rdeče so impulzivni, ljubitelji zelene pa senzibilni.

7. Rjava o vas pove, da ste vestna, vztrajna, trdna, umirjena in urejena oseba. Lahko ste precej svojeglavi in nagnjeni k temu, da raje jemljete kot dajete. Zelo ste varčni, vaš največji plus pa je, da se nikoli ne spreminjate. Čeprav ste zelo čutna oseba, je sanjarjenje za vas izguba časa.

8. Rožnata je sinonim za ljubezen, nežnost in malce naivno prepričanje, da bi življenje moralo biti nežna zgodba brez skušnjav in negativnosti. Radi jo imate ljudje, ki so bili med odraščanjem zelo zaščiteni, in odrasli, ki želijo znova čutiti nedolžnost otroštva. Mladi ljubitelji rožnate včasih živijo v iluziji, da bi moralo biti življenje romantično in velikodušno.