Astro

Včeraj izgubljal bitko z življenjem, danes pa ...

T.P.
17. 1. 2019, 13.36
Posodobljeno: 17. 1. 2019, 16.11
Deli članek:

Vedno je čas in priložnost za osebno transformacijo.

PS
Frank Ferrante pred transformacijo (levo) in po njej.

Odličen primer izjemne transformacije je možakar, ki se je v poznih petdesetih odločil za popolno spremembo svojega življenja. Kako se je vse skupaj dogajalo, bomo lahko videli na projekciji dokumentarnega filma May I be Frank (Ali sem lahko Frank - iskren). Spremljali bomo Frankovo popotovanje ozdravljenja skozi presno, vegansko in organsko hrano in osebno transformacijo sprejemanja čustev, pristnih odnosov ter psihologijo človeka.

Kdo je Frank?

Kot rečeno, film prikazuje Franka Ferranteja, 54 starega in 130 kil težkega moškega, ki se bori z odvisnostjo od drog, alkohola, kar mu je ustvarilo hepatitis C in diabetes. Vrti se v začaranem krogu depresije, kemoterapije in antidepresivov. Po naključju se znajde v veganski restavraciji, kjer ga v 42 dnevih peljejo na neverjetno potovanje soočenja s samim seboj in povrnitvijo zdravja in novega zaleta. Po ogledu dokumentarca bo sproščena debata o filmu in njegovi vsebini. Debato bo vodil Igor Štrucelj, raziskovalec aspektov življenja, človeških osebnostih in duhovnih potencialov, izvajalec različnih tretmajev, delavnic, svetih potovanj, predavatelj in avtor.

Toplo vabljeni na projekcijo filma, ki bo v četrtek, 24. januarja 2019 ob 18. uri v restavraciji Kucha, Mašera-Spasičeva ulica 8, Ljubljana. Vstopnine ni.

Informacije o projekciji dokumentarca May I be Frank tudi na TEM NASLOVU.

ps
May I Be Frank