Astro

Neprijetni znaki, da je vaša kronska čakra blokirana!

K. S.
17. 1. 2019, 09.50
Posodobljeno: 17. 1. 2019, 09.52
Deli članek:

Kronska čakra je v samem bistvu center spiritualnosti in lastne mirnosti. Nahaja se na vrhu glave in je tako povezava našega telesa in duše z Univerzumom.

PS
Ko uravnotežimo kronsko čakro, zasijemo v vsej svoji lepoti.

Kronska čakra je sedma čakra našega telesa. Preko nje lahko oseba kljub zahtevam sveta preide iz osredotočanja zgolj na materialno v zavedanje višjega smisla življenja. Namesto, da zadoščenje išče v fizičnem, se zave, da je prava sreča izven nje.

Odpiranje kronske čakre omogoča, da zaživimo bolj polno, predvsem pa, da smo pomirjeni sami s sabo.

Tipični znaki njene neuravnoteženosti so kronična utrujenost, depresija, migrene, obsedenost z materialnim, pohlep in mnogo drugega. V koliko pri sebi ugotavljate, da vam srečo prinaša le materialno (pa še to v resnici ne), da nikakor ne najdete zagona za doseganje česarkoli, da ste v resnici na dnevni bazi nesrečni ali se celo bojite smrti, to lahko pomeni, da se soočate z blokado na kronski čakri.

profimedia
Preklop med dimenzijami se lahko dogaja tudi sredi dneva.

S tem, ko jo boste uravnotežili, boste v resnici zasijali tudi sami. Kako to narediti?

Kot vse v spiritualnosti, tudi to potrebuje svoj čas, predelovanje lastnih strahov. Tako je najmočnejša oblika čiščenja in odpiranja omenjene čakre ravno meditacija, skozi katero se povezujete z Univerzumom in nenazadnje sami s sabo. Ker je povezana z vijolično barvo, si jo lahko vizualizirate, kako vas objema ali jo nasploh vključite v svoj vsakdan. Doma se predajte vonju sivke, mire ali vrtnice, pomaga pa tudi kristal ametist, ki ga lahko naročite TUKAJ.

Sicer pa lahko v naši trgovinici najdete kar nekaj čakra energijskih pripomočkov (zapestnic, ogrlic, obeskov, piramid ...), ki bodo na vaše čakre delovali tako, da boste odpravili svoje težave in pritegnili v svoje življenje vse lepo, kar si zaslužite, a vam blokade to preprečujejo. Poiščite svoj energijski pripomoček na tem naslovu: trgovina.petisvet.si  

Vse izdelke iz naše trgovinice lahko naročite prek spleta, ali pa na brezplačni telefonski številki 080 61 16.