Astro

Te besede privlačijo negativno energijo!

T.P.
15. 1. 2019, 12.18
Posodobljeno: 15. 1. 2019, 13.14
Deli članek:

Živimo v času velikih sprememb in ni vseeno, kako hitro se jim prilagajamo.

PS
Z nekaterimi izgovorjenimi stavki si delamo več škode, kot si lahko mislimo.

Da bi čim bolje izrazili svoj potencial in uresničili svoje poslanstvo, moramo paziti tudi na to, kaj govorimo. Obstajajo tri besedne zveze, ki jih je najbolje takoj opustiti.

1. Ne vem

Predvsem se izogibajte podzavestnim avtomatizmom. Denimo, ko vas nekdo od vaših bližnjih vpraša, kje je njegov potni list, vi pa odgovorite 'Ne vem' in sploh ne odvrnete pogleda z računalniškega monitorja.

Ko poklonite pozornost tistemu, ki vas sprašuje, postanete sprejemljivi svetu.

Drugič, to je poizkus, da se izognete odgovoru, za katerim se skriva želja, da ne bi prevzeli odgovornosti ali govorili resnice.

Vi veste, vedno veste, kaj v resnici želite in kaj je najbolje za vas. Samo govorite resnico, toda govorite jo z ljubeznijo.

In na koncu, obstajajo situacije, ko vas vprašajo nekaj, česar resnično trenutno ne veste. Takrat lahko vedno odgovorite: »Tega ne poznam.« Nato skušate spoznati to, česar niste vedeli.

2. Nisem pripravljen

To je iluzija, eden od inštrumentov našega ega, ki se boji izgube udobnosti. Ko dobite neko vabilo, ponudbo, izziv in odgovorite: »Nisem pripravljen«, spuščate priložnost, da živite svoje življenje.

3. Ne morem tega narediti

Ta fraza krade vas in vaš neomejeni potencial. Ne obstaja nič, česar ne morete narediti. Verjemite v to, sčasoma bo to postalo vaša izkušnja, vaše znanje.