Astro

Najbolj srečen dan v 2019 za vsako nebesno znamenje posebej

T.P.
12. 1. 2019, 14.20
Posodobljeno: 12. 1. 2019, 14.54
Deli članek:

Astrologi so izračunali, kateri je najsrečnejši dan v letu 2019 za vsako nebesno znamenje posebej. Preberite, kateri je vaš.

PS
Vem, da danes bo srečen dan ...

Oven

Srečen dan: 24. november 2019

24. november simbolizira nepričakovani preobrat za Ovne, za katere bo od tega dne naprej vse v znamenju novega začetka. Zato bodo osebe, rojene v tem nebesnem znamenju še posebej vznemirjene in srečne. 

Bik

Srečen dan: 18. maj 2019 

Bikom se največja sreča v tem letu obeta 18. maja. Ta dan jim bo prinesel rešitev težave, ki jih že dolgo muči, prihaja tudi veliko presenečenje.

Dvojčka

Srečen dan: 24. november 2019

Dvojčki bodo 24. novembra zasijali v svoji najboljši izvedbi. Po dolgem obdobju negotovosti, se bodo določene stvari rešile tega dne. Morda uradni začetek dolgo pričakovane ljubezenske zveze ali začetek novega delovnega mesta.

Rak

Srečen dan: 3. februar 2019

Kaj je lepšega za Rake od ljubezni? Če ste rojeni v tem nebesnem znamenju in nimate partnerja, se vam tretji dan v februarju obeta srečanje z osebo, ki ima potencial za dobro ljubezensko zvezo. Zasedeni Raki lahko pričakujejo prošnjo za roko ali preporod zakona, če so poročeni.

Lev

Srečen dan: 7. avgust 2019

Če ste Lev v horoskopu, se boste v začetku avgusta, natančneje sedmega dne v mesecu, osvobodili stare obremenitve. To je lahko karkoli, bodisi trpljenje za bivšim partnerje ali slaba razvada. Velika osvoboditev in občutek uspeha vas bosta navdala s posebnim ponosom in zadovoljstvom.

Devica

Srečen dan: 9. september 2019

Deveti september prinaša najbolj sproščen in najsrečnejši dan v letu za vse Device v horoskopu. Poleg brezmejne sreče, ki jih bo spremljala ves dan, bodo Device tega dne dočakale tudi veselo novico.

Tehtnica

Srečen dan: 25. november 2019

Konec novembra za pripadnike astro znaka Tehtnice označuje konec velikega prepira ali stalnih razprtij, ki jih imajo z neko osebo. V njihovem življenju bosta končno zavladala dolgo pričakovani mir in harmonija.

Škorpijon

Srečen dan: 25. oktober 2019

Zaključek starega posla in iskanje novega? Zveni kot zelo tvegana odločitev, toda ta poteza se bo splačala osebam, rojenim v znamenju Škorpijona. 25. oktobra se jim nasmiha nova mamljiva ponudba.

Strelec

Srečen dan: 26. november 2019

Strelci svoj srečen dan v tem letu slavijo novembra. Zahvaljujoč optimizmu in veri vase, bodo naredili oseben preboj ter se približali svojim ciljem, plodove tega dela pa bodo poželi 26. novembra.

Kozorog

Srečen dan: 29. januar 2019

Že v prvem mesecu novega leta bodo Kozorogi dosegli cilje, ki so jih dolgo odlagali. Ne glede na to, ali bo to mali ali veliki uspeh, bo zanje to pomenilo veliko motivacijo za leto pred njimi – v poslovnem in zasebnem življenju.

Vodnar

Srečen dan: 23. avgust 2019

V tem letu bodo Vodnarji imeli priložnost spoznati zelo zanimive ljudi in iz nekega prijateljstva se bo rodila romantična ljubezenska zgodba. Če ste rojeni v znaku Vodnarja, lahko 23. avgusta pričakuje sanjski zmenek.

Ribi

Srečen dan: 9. november 2019

Obstaja razlog za veliko radost v začetku novembra za osebe, rojene v znamenju Rib. Devetega v mesecu bodo na vrhuncu moči za dokončanje nezaključenih poslov, kot rezultat tega pa jih čaka veliki denarni dobitek.