Ozdravitev

Grabovoj prejel od stvarnika števila s posebno močjo

P.K.
11. 1. 2019, 13.34
Posodobljeno: 12. 1. 2019, 10.37
Deli članek:

Čudežna izboljšanja naj bi se dogajala mnogim, ki so v svoje življenje povabili številke. Spoznajte rusko tehniko, ki jo opevajo mnogi in s katero naj bi rešili že marsikatero zdravstveno ali drugo težavo.

ps
Grabovoj pravi, da je številčne nize prejel od stvarnika in da jih je le predal človeštvu, da mu te serije številk služijo za zdravje in blagostanje.

Grigorij Petrovič Grabovoj, 55-letni ruski zdravilec, duhovni vodja, doktor znanosti, matematike, filozofije in tehničnih znanosti, je začetnik zdravljenja s pomočjo števil, ki sloni na prepričanju, da ima vsaka številka svojo spiritualno in energetsko vibracijsko zgradbo.

Govori o nizih števil, ki so sestavljeni iz petih do dvanajstih cifer, ki naj bi s svojo vibracijsko zgradbo zdravile bolezni in na splošno podpirale človeka na njegovi življenjski poti. Bistvo zdravljenja je vizualiziranje in osredotočanje na točno določen številčni niz, s katerimi naj bi bolni ljudje frekvenco svoje bolezni nadomestili s frekvenco zdravja. Pojasnil je, da je številčne nize prejel od stvarnika in da jih je le predal človeštvu, da mu te serije številk služijo za zdravje in blagostanje.

Gospodu iz Žalca so pred leti zaradi raka napovedali le še nekaj mesecev življenja. Začel je uporabljati nize številk in kmalu na družbenem omrežju javil, da je živ in zdrav ter da onkologa ne potrebuje več. 

Grabovoj je tehniko številčnih nizov tudi podrobneje predstavil v eni od svojih knjig, kjer je med drugim naštel na tisoče bolezni in vsaki določil lasten niz. Pravzaprav je Rus za vse elemente fizične stvarnosti, vsa stanja, vse pojme v delovanju človeka izrazil v obliki kombinacij številk. Teh je več kot enaindvajset tisoč.  

Kako do ozdravljenja

»Vsaka bolezen je posledica odklona od norme. Neravnotežje glede na normalne pogoje se lahko pojavi na ravni celic, telesnih organov ali celotnega organizma. Ozdravitev bolezni pomeni vrniti se k normi (najbolj optimalnemu stanju). Z osredotočanjem na posamezne številčne kombinacije omogočite vibracijsko spremembo stanja vašega telesa v normo (zdravje). Rezultat pa je ozdravljena bolezen,« so besede duhovnega vodje v njegovi knjigi, v kateri razlaga nize.

S serijami številk se po Grabovojevi metodi pri nas ukvarja Danica Kurent, reiki mojstrica, soustanoviteljica društva Spiritual in licencirana predavateljica Grabovojevega učenja. »S tem, ko se osredotočate na konkretno ponujen številčni niz, omogočate usmerjanje organizma na stanje, ki je pravzaprav norma. Kot rezultat se vse to utrjuje kot ozdravljenje,« uvodoma pove Kurentova.

Dreamstime
S koncentracijo na posamezne številčne kombinacije naj bi omogočili vibracijsko spremembo stanja našega telesa v normo.

Razloži nam tudi, kako naj jih uporabljamo. »S številčnimi nizi lahko sicer delamo na več načinov. Eden od teh je, da si, ko izberemo po pomenu ustrezen številčni niz, določimo cilj, ki naj bo želeno stanje. Naj bo v trdilni obliki in v sedanjiku. Cilj imejmo v mislih ves čas, ko izvajamo tehniko, med katero je priporočljivo, da smo sproščeni,« pojasni in doda, da je ključ v tem, da se osredotočamo na posamezno številko od leve proti desni ali pa se osredotočamo istočasno na več številk v nizu.

Tudi za otroke

Tehniko s kombinacijami cifer, kot poudari Kurentova, je treba razumeti kot preventivo, s katero vzdržujemo neko optimalno stanje, seveda pa so zelo učinkovite tudi kurativno, »ko je treba stanje izboljšati, popraviti«. Pravi tudi, da ni omejitve pri tem, kdo lahko uporablja to metodo, saj da se je lahko poslužijo tako odrasli kot otroci.

Prek različnih virov na spletu izvemo, da so mnogi, ki so uporabljali številčne nize, doživljali čudežne ozdravitve oziroma izboljšanja življenja.

»Za vsakodnevno uporabo je naše društvo Spiritual izdalo zbirko Kartice Grabovoi. V njej so zajeti nizi za štiri osnovna življenjska področja: za zdravje, prehrano, poslovno in psihološko normiranje. Preprosto jih lahko listamo, izberem posamezno kartico z nizi z želenega področja in se odločimo za eno izmed številnih tehnik, ki jih priporoča Grabovoj in so opisane v navodilih, ki so sestavni del zbirke,« razloži naša sogovornica.

Danica Kurent, ki prihaja iz Zasavja, je s serijami številk in drugim svojim znanjem, ki sega na mnoga področja alternative, pomagala že ogromno ljudem. Pove nam, da se je z nizi prvič srečala leta 2014. »Nekako so številke potegnile. Z možem, ki je zdravitelj, sva obiskala precej predavanj, seminarjev na to temo in razvijala svoje znanje. Midva sva dojemljiva do vsega, s čimer lahko pomagava ljudem, zato sva tudi tako vedoželjna. Podučiva in preizkusiva se v veliko stvareh, potem pa izluščiva in s sabo naprej 'peljeva' le tisto, za kar oceniva, da je dobro,« pravi.

Uradna medicina naj ne bo izključena

»Vodilo Gravoboja pri tej metodi je, če na koncu povzamem, preprečevanje katastrof v zunanjem in notranjem svetu. To tehniko tako z možem uporabljava ne samo za zdravljenje telesa, notranjosti, ampak tudi za zaščito pred na primer vremenskimi ujmami, torej tistega, kar človeku preti od zunaj. Odkar sva z možem v Zasavju, moram reči, da posebnih težav zaradi vremena še ni bilo,« priča o rezultatih zaradi uporabe kombinacij številk.

A ob robu pogovora nas sogovornica opozori, da ljudem nikakor ne bi svetovala, da se zavoljo katerekoli alternativne metode, tudi številčnih nizov, obrnejo stran od uradne medicine. »Sem za sodelovanje obeh medicin. Naj težave rešujejo z uradno in alternativno medicino skupaj,« zaključi.