Astro

Z delavnico do ljubečega odnosa

SNČ/TP
12. 1. 2019, 13.53
Posodobljeno: 12. 1. 2019, 13.54
Deli članek:

Ste v zvezi in bi radi oblikovali zdrav, ljubeč odnos? Je za vami ločitev in se ne znajdete v novi samski vlogi? Ali pa ste ljubica, ki si vedno izbere zasedenega moškega?

ps
Odnos je kot cvet, ki ga je treba negovati.

Vsi, ki vas zanimajo odnosi na vseh ravneh, vabljeni na:

MALE SKRIVNOSTI USPEŠNIH ODNOSOV

Ciklus šestih delavnic - PRVA DELAVNICA »POGOVARJAJMO SE«

Kdaj: četrtek 24.1.2019 ob 17.uri, s trajanjem do približno 19.30

Lokacija: Hotel NOX, Celovška cesta 469, Ljubljana

Voditeljici: Mojca Stonič in Melita Kuhar, strokovnjakinji za vse vrste odnosov

Delavnica je oblikovana tako, da obe strokovnjakinji na njima lasten, včasih tudi igriv in zabaven način pokažeta kako delujemo v različnih vrstah odnosov, kaj to sploh so odnosi, kje se skrivajo pasti in seveda bosta povedali tudi kakšne so rešitve. Predvsem pa bo 24.1. govora o KOMUNIKACIJI kot osnovnem orodju za gradnjo odnosa, torej je res pomembno, da se POGOVARJAMO!

Na delavnice so vabljeni pari, ki so v zvezi in iščejo napotke za oblikovanje zdravega in ljubečega odnosa, primerne so za tiste, ki so pred ločitvijo ali po njej in ne vedo, kako se znajti v novi samski vlogi. Vabljeni samski po statusu, ljubice, ki si vedno izberejo zasedenega moškega, pari, ki so dobili dojenčka in se jim je zveza nekoliko zamajala ter vsi ostali, ki vas zanimajo ODNOSI na vseh ravneh. Seveda vabljeni tudi istospolni pari.

VSEBINA PRVE DELAVNICE – KOMUNIKACIJA V ODNOSIH:

  • Partnerski odnosi

  • Odnosi s starši

  • Odnosi z otroki

  • Odnosi s sodelavci

  • Odnos do denarja

  • Odnos do prijateljev in socialne mreže

  • Odnos do spolnosti

  • Odnos do drugačnosti

CENA POSAMEZNE DELAVNICE:za posameznika: 100€ + DDV = 122€ na eno delavnico, za par: 150€ + DDV = 183€ na eno delavnico.

Za prijavo na delavnico napišite mail Mojci na: stonic.mojca@gmail.com. Za vse dodatne informacije lahko pokličete Melito na telefonsko številko 031 666 168 ali jo povprašate na info@svetovalnica.si.