Astro

Katja bere vašo dušo in vam vse pove

Katja Mihelčič, intuitivna svetovalka in pisateljica
11. 1. 2019, 09.36
Posodobljeno: 11. 1. 2019, 15.06
Deli članek:

Zase lahko rečem, da sem svoje poslanstvo vsekakor našla v tem, da s pomočjo svojih nadčutnih darov, pomagam ljudem. To delo me resnično osrečuje, izpopolnjuje in mojemu življenju daje nek dodaten smisel.

Osebni arhiv
Čarobna Katja Mihelčič

Resnično sem hvaležna zato, da lahko rečem, da moje delo prav za prav ni delo, ampak nekaj, kar počnem s vso strastjo, ljubeznijo in iskrenostjo, ki jo premorem.

Nadčutno branje duše

Ura nadčutnega branja duše poteka preko pogovora. V tej uri ljudem predam globlje nadčutne informacije, ki se tičejo njih samih in njihovega življenja. Pogledamo torej različna področja življenja: otroštvo/primarna družina, odnose/partnerstvo, poklicno/poslovno področje, ozavestimo potenciale in darove, pogledamo vzorce v katere ste je določena oseba ujela, poiščemo rešitve, …

Vsekakor v tej uri ljudje dobijo ogromno informacij in usmeritev, s pomočjo katerih, lahko svoje življenje zavrtijo v želeni smeri.

Sama informacije prejemam iz kozmosa oz. energije našega izvora ter tudi preko vseh drugih energij našega čudovitega obstoja. Te informacije do mene pridejo preko intuitivnih kanalov: jasnovidnosti, jasnoslišnosti, jasnovednosti in jasnočutnosti, ki jih razvijam že vse od otroštva dalje.

Poleg tega pa ogromno strasti, ljubezni in iskrenosti lahko občutim tudi skozi pisanje. Zato sem do sedaj ustvarila že 4 knjige (1 slikanico za otroke in 3 knjige za odrasle), ki se med seboj zelo razlikujejo. Pisanje knjig je zame res čudovit proces ustvarjanja, ki se mu vedno znova zelo rada prepustim. Vsaka knjiga je zame popolnoma nova zgodba in jo tudi ustvarim na popolnoma svoj način.

Prva knjiga Čarovnija življenja je knjiga, kjer na zelo preprost in razumljiv način ljudem približam določene duhovne resnice. V tej knjigi sem razkrila ogromno svojega življenja in svojih izkušenj – s pomočjo primerov iz svojega življenja, sem torej obrazložila in ponazorila določene duhovne resnice. Knjiga Čarovnija življenja je odlična za vse tiste, ki so na začetku svoje duhovne poti oz. na začetku raziskovanja duhovne plati življenja.

Knjiga Iluzija popolnosti je povsem drugačna kot Čarovnija življenja. Ta knjiga nosi resnično globoke informacije in predstavlja popolnoma nove vidike in poglede na naš obstoj in življenje. S pomočjo te knjige bodo ljudje začeli lažje prepoznavati iluzije v katere so se obdali. Informacije, ki jih vsebuje ta knjiga, pa bodo ljudem odprle povsem nove razsežnosti in vidike življenja, s katerimi se do sedaj morda sploh še niso srečali.

PS
Knjiga nadčutnih odgovorov je izjemen intuitivni pripomoček.

Knjiga nadčutnih odgovorov je izjemen intuitivni pripomoček. Knjiga v sebi nosi 106 nadčutnih odgovorov. Namen te knjige je torej, da ljudem pomaga uvideti določen položaj, v katerem se nahajajo in jih usmeriti k želenemu. Najpomembnejše pri uporabi te knjige je, da dovolimo, da nas vodi občutek. Prepustiti se moramo energiji knjige in dovoliti, da nas le-ta vodi tako, da jo odpremo na strani, ki jo v določenem trenutku potrebujemo.

Kdor pa je začutil, da bi rad slišal svojo dušo, je vabljen na dogodek s Katjo prihodnji teden. Vse o dogodku izveste na TEM NASLOVU.