Astro

Nadangel vašemu nebesnemu znamenju sporoča za 2019

Cristy in Mihael Žmahar (Duhovni atelje Potovanje duše)
10. 1. 2019, 10.24
Posodobljeno: 10. 1. 2019, 16.02
Deli članek:

Začetek leta je prelomnica, ki za mnoge pomeni začetek nove resničnosti; čas, ko se ljudje odločajo o tem, kakšno leto bodo živeli.

ps
Vodila nadangelov sta za vas pripravila Cristy in Mihael Žmahar, angelska terapevta in avtorja duhovnih knjižnih uspešnic. (www.potovanjeduse.si)

Včasih so te odločitve lahke in očitne, včasih pa zavite v tančico skrivnostnosti in nikakor ne moremo vedeti, kako se bodo stvari razvile, dokler se pač preprosto ne zgodijo. Vemo, da imate na tisoče vprašanj. Da si želite veliko stvari. Hkrati pa vsakemu izmed nas življenje ponuja na tisoče smeri. A katero izbrati? Na koncu katere poti čaka sreča? In kaj je tisto, na kar se moramo trenutno osredotočiti?

No, na ta vprašanja pogosto s perspektive zemeljskega poligona, katerega del smo, nimamo odgovorov. Zato vam tokrat predstavljamo čudovit nebeškoskop, ki so ga za vas prišepnila bitja svetlobe, ki vsakega izmed nas vodijo skozi ljubezen in podporo. Bitja, ki vas poznajo bolje kot vi lasten žep. Bitja, ki si želijo, da ste srečni, kot ste le lahko. Tokratni nebeškoskop so za nas pripravili … nadangeli. Na koncu vsakega sporočila pa je tudi iniciacija, ki vam bo pomagala prizemljiti usmeritev nadangelov.

Kako izvesti iniciacijo? Vzemite si čas zase in se usedite v mirno okolje. Naredite nekaj globokih vdihov in izdihov, da sprostite telo. Nato prižgite svečko (vsako znamenje ima drugo barvo svečke). Roki prekrižajte na prsnem košu tako, da se z dlanmi dotikate prsi. Nato zaprite oči, začutite objem na sebi, v mislih pokličite vašega nadangela, nato pa na glas jasno izrecite priklic

arhiv svet 24
Raziel

OVEN

Raziel – nadangel jasnovidnosti in alkimije

Barva svečke: večbarvna

Dragi ovni, preteklo leto je bilo pogosto zavito v tančice nejasnosti. Nekateri dogodki niso prinesli jasnih odgovorov, ki pa jih kot močno znamenje potrebujete. V mnogih se je zaradi tega razvil strah pred lastnimi odločitvami, strah, da ne boste znali videti resnice v svetu okoli sebe. A zdaj sem tukaj, da vam pomagam ta strah spustiti. Ne oklepajte se ga več. Čas je, da gre. Čas je, da spoznate, da sem tukaj jaz, ki vam pomagam razviti močne jasnovidne darove, ki so že od rojstva vaše duše vtkani v vas. Da, veliko močnejši ste, kot si mislite. Informacije, ki jih potrebujete, so vam na dosegu roke. Pred vami ne ostane nič skritega. Načrtno se obrnite name za specifične odgovore, ki jih potrebujete. Ozrite se okoli sebe in se odločite, da vidite resnico v vsem. Kajti ko človek enkrat pozna resnico, ga ni več treba biti strah. Ne pozabite, sposobni ste videti vse, kar želite. Pokličite me in »posodil vam bom svoje oči«.

Razielov priklic: »Slišim, čutim in vidim vse, kar zame pomembno je.«

arhiv svet 24
zadkiel

BIK

Zadkiel – nadangel svobode, dobrohotnosti in sočutja

Barva svečke: temno modra

Dragi biki, kot ste že opazili, je leto 2018 prineslo veliko energij, med katerimi pa je bilo veliko »težjih«. Mnogi ljudje so postali nervozni. In včasih ste se jim pridružili tudi vi. Kot biki imate v sebi skrit močan temperament, ki pa ga lahko uporabite na dva načina: z njim podirate ali navdihujete. Vem, da je preteklo v vas pustilo malce živčnosti, a zdaj je čas, da se načrtno odločite, da težavne energije odidejo. Meditirajte na to temo, sproščajte se v naravi. V sebi imate veliko moč in ste naravni voditelj, zato bodite zdaj modri in to moč uporabite tako, da boste imeli korist od nje vsi. Izrazite jo skozi sočutje in dobrohotnost. Dovolite si čustvene ranljivosti. Ni vam treba biti vedno močni in nezlomljivi. Včasih je prav, da tudi zajokate, če čutite tako. Predvsem pa dovolite drugim ljudem, da živijo na svoj način, da stojijo za svojimi mnenji. Tako boste vsem omogočili svobodo. Vodite skozi sočutje in mir.

Zadkielov priklic: »Mir in svoboda v meni živita, vse moje odnose in misli gradita.«

arhiv svet 24
jofiel

DVOJČKA

Jofiel – nadangel modrosti, razumevanja in dobre presoje

Barva svečke: zlata

Dragi dvojčki, pa se je izteklo leto dvoumnosti in zamegljenosti. Novo leto bo drugačno, predvsem se bo že takoj na začetku vedelo, kdo pije in kdo plača. Nič več dvoumnosti. Zato je zdaj čas, da tudi vi stopite v to energijo jasnosti. Ni več potrebe po pretvarjanju in skrivanju. Če ste do zdaj nosili kakšno masko, je čas, da jo snamete. Ni se vam več treba bati neprijetnih odzivov in se skrivati pred drugimi. Lahko se pomirite in zadihate svobodneje. Ob vas sem namreč jaz. Pomagala vam bom pridobiti tista razumevanja in modrosti, ki jih potrebujete, da boste zaupali, da ste odlični takšni, kot ste. Da so vaša razmišljanja pravilna. Da je vaša presoja prava. Z vami bom delala, zato ne skrbite več. Lahko odvržete vse dvome glede sebe in drugih in se prepustite energiji lahkotnega življenja. Vse, kar morate vedeti, bo prišlo ob pravem času. Vas pa prosim samo nekaj – večkrat me načrtno pokličite. Prišla bom.

Jofielin priklic: »Razumem vse, kar se mi zgodi, moja presoja vedno drži.«

arhiv svet 24
haniel

RAK

Haniel – nadangel intuicije

Barva svečke: svetlo modra

Dragi raki, leto vam prinaša veliko možnosti za napredek na vseh področjih. A boste morali delovati v skladu s svojo intuicijo. V letu 2018 so mnogi ignorirali svoj notranji glas in se odločali na podlagi zunanjih informacij, kar je pripeljalo do napačnih odločitev, ki so prizadele naravo in ljudi. V teh posledicah ste nekajkrat kratko potegnili tudi vi. Zato je zdaj čas, da me poslušate, ko vam govorim, da sledite svoji intuiciji. Niste sami, z vami sem. In vaša intuicija je veliko pravilnejša kot mnenja ljudi okoli vas. Leto 2019 bo za vas nekakšen test, ki bo preizkušal, kako močno zaupate sebi. Zgodilo se vam bo veliko stvari, situacij in možnosti, v katerih boste imeli na voljo več različnih izhodov. A optimalen bo le eden. Rada bi vam povedala, da ga lahko z lahkoto prepoznate. Samo zaupajte sebi. In pa meni, ko vam bom šepetala prave odgovore. Načrtno me večkrat pokličite. Tako mi boste dali dovoljenje, da se priključim v vašo zavest.

Hanielin priklic: »Zaupam svojemu notranjemu občutku, z njim delujem v vsakem trenutku.«

arhiv svet 24
metatron

LEV

Metatron – nadangel duhovnih moči

Barva svečke: vijoličasta

Dragi levi, v sebi imate močno voditeljsko energijo. A to ni vedno dovolj. Pomembno je namreč tudi, kako jo uporabite. V letu 2018 ste mnogi to energijo izražali skozi svoj ego. Pogosto je šlo samo za vas. Takšen način vodenja sicer deluje, ni pa mogoče z njim ustvariti velikih zgodb. Zgodb, kakršnih si vi želite. Zato je čas, da odvržete nekatere egoistične vzorce in tako resetirate svoj ego. In kako to naredite? Tako, da zbudite svoje duhovne moči. Moči, do katerih imate dostop, so veliko pomembnejše od nekega lokalnega ega. Duhovne energije, do katerih vam pomagam priti jaz, bodo iz vas naredile voditelja, ki bo lahko vodil vse in vsakogar. V tem letu se povezujte s svojo dušo, da boste videli, kdo ste v najboljši verziji sebe. Pokličite me večkrat in pomagal vam bom odpreti portale do visokih civilizacij in zvezd, ki nosijo energije, ki si jih želite. Čas je, da se duhovno okrepite. In leto 2019 je najprimernejše za to.

Metatronov priklic: »Dostopam do tistih duhovnih moči, katerih si moj resnični jaz želi.«

svet24
kamuel

DEVICA

Kamuel – nadangel ljubezni in miru

Barva svečke: rožnata

Drage device, leto 2018 je bilo za mnoge izmed vas na področju odnosov in samoljubezni precej intenzivno. Sprožilo je veliko občutkov tesnobe, razočaranj, nezaupanja in strahu. A novo leto nosi za vas veliko lahkotnejšo energijo. Zato je čas, da spustite vse težavne občutke, ki jih čutite do drugih ljudi, in se v tem letu osredotočite na ljubezen do sebe. Ne skrbite, pravi ljudje ne bodo odšli nikamor, nepravih pa tako ali tako ne potrebujete. Pokličite me in v letu 2019 bom ves čas z vami. Kazal vam bom, kaj je tisto, kar vi potrebujete za svojo srečo, pomagal vam bom graditi samospoštovanje in notranjo moč. Ko si boste dovolili sprejeti vse te darove, bodo vaši zunanji odnosi avtomatsko lepi. Pa naj bo leto 2019 za vas obdobje miru, v katerem se boste še bolj vzljubili in razvili še močnejše spoštovanje do za vas najpomembnejše osebe v Vesolju – vas samih. Rad vas imam. Skupaj bova našla tisto pravo ljubezen, ki si jo zaslužite.

Kamuelov priklic: »Vsak dan se z ljubeznijo objemam, vsak delček sebe popolnoma sprejemam.«

svet24
gabriel

TEHTNICA

Gabrijel – nadangel pisanja, sporočil in komunikacije

Barva svečke: bela

Drage tehtnice, staro leto je s seboj odneslo mnoge zadržane besede, čustva in misli. In to je v redu. Pustite preteklost za seboj in se osredotočite na prihodnost. To leto bo drugačno. V njem bo treba delovati jasno. Zato je čas, da se prenehate oklepati dvomov glede izražanja. Bodite oseba, ki pove, kar misli. Nikar se ne bojte izražati svojih občutkov. Pokličite me in pomagala vam bom pri tem – zapisati jasne besede in ustvarjati sporočila, ki bodo spreminjala svet. Kajti v sebi nosite toliko lepega, kar lahko izrazite in daste svetu. A le če spregovorite. Zapišete. Pokličite me in narekovala vam bom vašo knjigo. Že zdaj, ko berete to moje sporočilo, sprejmite eno odločitev: da ne boste več zadrževali svoje resnice, ampak jo boste preprosto izrazili. In tisti, ki jo bodo sprejeli, naj ostanejo z vami, tistim, ki jim ne bo všeč, pa naj gredo drugam. Tako preprosto je lahko. Z vami sem ves čas.

Gabrijelin priklic: »Vsak svoj občutek jasno zaznam in ga nato lahkotno svetu predam.«

arhiv svet 24
raguel

ŠKORPIJON

Raguel – nadangel pravičnosti in poštenosti

Barva svečke: modra

Dragi škorpijoni, opazili ste že, da sta na tem svetu dva pola resničnosti – eden, za katerega ljudje pravite, da je pravilen, in drugi, za katerega pravite, da je napačen. V letu 2018 ste mnogi želeli biti sodniki, določati, kaj je prav in kaj narobe. Prav tako so drugi poskušali soditi vam. In veste, da vam ni bilo prijetno, kajne? Vem, da gojite v sebi visoko inteligenco in da se velikokrat čutite poklicane, da delite svoje mnenje, a čas je, da delujete drugače. Pokličite me in pomagal vam bom izpustiti notranjega sodnika. Veste, nihče v Vesolju ne more soditi. Ker imamo vsi prav. Resnično imamo vsi prav. In leto 2019 bo od vas zahtevalo razumevanje tega zakona. Zato se odločite, da boste opustili sodniško razmišljanje, in se raje osredotočite na uresničevanje svojih idej in zamisli. Če boste delovali tako, boste čutili, da je življenje za vas pravično in pošteno. Pokličite me in pomagal vam bom ustvariti to energijo.

Raguelov priklic: »Sodnik v meni je zaspal, namesto njega sanjač iz postelje je vstal.«

arhiv svet 24
uriel

STRELEC

Uriel – nadangel razsvetljenja

Barva svečke: zlata

Dragi strelci, čas je za transformacijo planeta. In vi ste poklicani, da ste soudeleženi pri tem. Leto 2018 je močno znižalo vibracijo mnogim ljudem in celo nekaterim predelom narave. To je bilo razburkano leto. Novo leto pa prinaša možnosti dostopanja do resnično visokih angelskih energij. In tukaj vam bom pomagal jaz. Zdaj je čas, da izpustite stare vzorce delovanja in nesmiselne družinske tradicije, ki ustvarjajo slabo energijo, toksične navade, ki vas zastrupljajo … in malce modernizirate svojo energijo. Ji dvignete zavest. Se odprete novim, močnejšim, svetlejšim načinom razmišljanja in delovanja. Čas je, da razsvetlite z njimi svojo resničnost in resničnost ljudi okoli vas. V vas se skrivajo močni »lightworkerji« in tisti, ki lahko spremenijo svet hitro. Zato zdaj zavihajte rokave in se načrtno odločite za sidranje nove svetlobe v svoja življenja. Videli boste, kako se bo hitro povečalo obilje vseh vrst v vašem življenju. Pokličite me in pomagal vam bom.

Urielov priklic: »Svetloba v meni žari, vsak dan se moja moč krepi.«

arhiv svet 24
jeremiel

KOZOROG

Jeremiel – nadangel odpuščanja

Barva svečke: zelena

Dragi kozorogi, zamere in jeza sta bili energiji, ki sta soustvarjali leto 2018. Zaradi njiju je bilo prizadetih veliko bitij, tudi vi ste nekatere slabe energije sprožili, nekatere pa so v vas priletele. Leto, ki je prišlo, prinaša za vas velike možnosti rasti, duhovnega napredka in ustvarjanja obilja. A le če boste pripravljeni izpustiti zamere in odpustiti vsem, ki so vas prizadeli. Vem, to je lahko včasih težko, sploh če so vas prizadeli vam najbližji. Zato vam bom tukaj pomagal jaz. Pokličite me in dal vam bom pogum, da boste lahko pogledali nad to bolečino. Veste, če človek drži zamero do nekoga, je vseeno on tisti, ki trpi. Vi si ne zaslužite trpljenja, ampak mir v srcu. Zato se zdaj odločite, da boste za seboj pustili vse težke energije preteklosti in brez čustvenih verig stopili v leto novih možnosti. Pokličite me vedno, ko boste začutili, da potrebujete pomoč pri odpuščanju in odvezavi od starih stvari. Pomagal vam bom.

Jeremielov priklic: »Moje srce so zapustile vse bolečine, vanj zapisujem nove svetle spomine.«

arhiv svet 24
ariel

VODNAR

Ariel – nadangel narave in obilja

Barva svečke: rožnata

Dragi vodnarji, pa se zaključuje še eno čustveno intenzivno obdobje. Leto 2018 je odprlo mnogo starih vzorcev in občutkov glede ustvarjanja obilja in veličine v življenju. Mnogi ste spoznali, da je prišel čas, da prevzamete odgovornost za svojo kreacijo, kajti samo od sebe se ne zgodi nič. Novo leto bo podprlo kreatorje, a le tiste, ki so se pripravljeni spremeniti. Zato je zdaj čas, da spustite stare načine razmišljanja o denarju, ustvarjanju obilja in nasploh manifestaciji. Recite na svidenje svojim dvomom, ki zaustavljajo to področje, in prevzemite odgovornost za svojo manifestacijo. Ne skrbite, ničesar ne boste izgubili. Ravno nasprotno – pridobili boste. Kajti priskočila vam bom na pomoč in vam pomagala ustvariti, kar si želite. Jaz sem nadangel narave in točno vem, kako ustvariti obilje. Zato me načrtno pokličite in mi povejte, kaj si želite. Nato pa mi prisluhnite, ko vam bom sporočila, katere korake narediti. Vedite: zaslužite si vse, kar si zamislite.

Arielin priklic: »Zaslužim si vse, kar si želim, to lahkotno tudi dobim.«

arhiv svet 24
mihael

RIBI

Mihael – nadangel življenjskega poslanstva

Barva svečke: modra

Drage ribe, ste na prelomnici. Leto, ki se je končalo, vam je pokazalo en aspekt vaših možnosti. Zdaj točno veste, ali si to, kar ste doživljali v letu 2018, želite tudi naprej ali ne. Vem, da vam ni bilo lahko in da ste mnogi v sebi čutili zmedo glede tega, kakšen je vaš namen v življenju. A letos se lahko to spremeni. Pomagal vam bom ugotoviti nove razsežnosti vašega namena obstoja in nova življenjska poslanstva. Zato je zdaj čas, da izpustite dvome glede sebe in začnete zaupati. Ne skrbite, ne boste se opekli, kajti jaz vam stojim ob strani. Pomagal vam bom prepoznati tisto, kar je pravo za vas, hkrati pa vas bom zaščitil pred nižjimi energijami, ki bi vas lahko upočasnile. A morate mi zaupati. Pokličite me v svoje življenje, nato pa se odrecite starim dvomom. Čaka vas čudovito leto in skupaj bomo odkrili nove možnosti za vas. Mnogi boste presenečeni glede sebe, kajti leto 2019 je leto razkrivanj življenjskih poslanstev.

Mihaelov priklic: »V sebi čutim svoj namen, plemenit je in pošten.«