Astro

Črna napoved za januar: 3 znamenja čaka gorje!

T.P.
4. 1. 2019, 16.31
Posodobljeno: 5. 1. 2019, 15.00
Deli članek:

Horoskop razkriva temne sence v januarju 2019, ki se bodo zgrnile zlasti na tri nebesna znamenja.

Dreamstime
Če se lotite dela in uredite področja, ki jih imate za urediti, lahko januar spremenite v nepozaben mesec.

Rizično obdobje, polno preprek in izzivov nekaterim prinaša ljubezenske težave, drugim zanemarjanje družine, tretji pa bodo morali plačati za svoja slaba dejanja iz preteklosti.

Toda, če se zavedate, da so na delu kozmične sile, ki vam odločno želijo pomagati, da si uredite življenjska področja, kjer se počutite najbolj negotovi, zmedeni in se vam zdi, da so stvari nedorečene, nedokončane, ali pa niso urejene, kot bi si želeli, se lahko izognete vsem težavam in spremenite januar v nepozabni mesec.

Katere astrološke znake torej čaka težek januar? In katera so področja, kjer morajo končno narediti red? Kaj je tisto, kar tokratne zvezdne konstelacije izpostavljajo kot težavo v vašem življenju, ki jo je najbolje rešiti prav zdaj?

Dvojčka

Pazite se strupenih zvez. Veliko se vam dogaja v ljubezenskem življenju, vendar pa je prišel čas, da kljub velikem vznemirjenju razmislite, ali ste se pripravljeni posvetiti samo enemu partnerju. Nikar tega ne razumite napačno, toda Jupiter vas bo kasneje v letu blagoslovil z ljubezensko afero, ki vam utegne drastično spremeniti življenje. Zato bodite previdni v sedanjih zvezah oziroma romancah, v katere niste povsem prepričani. Nikar ne hitite s tem, da bi se vezali na eno osebo, razen če lahko stoodstotno zatrdite, da je prav ona ena in edina, ki si jo želite ob sebi. Sonce se bo srečalo s Saturnom in Plutonom v vaši osmi hiši seksa in transformacije. Bodite previdne in ničesar ne delajte prehitro.  

Tehtnica

Največ se vam ta hip dogaja na osebnem nivoju. Da, v preteklosti ste veliko časa in energije namenili svoji karieri in dosegli lepe rezultate, zdaj pa ste v obdobju, ko je v ospredje stopilo zasebno življenje, natančneje vaš dom. Morda je čas, da se tako intenzivno kot delu in ljudem, ki vzbujajo zanimanje vašega raziskovalnega duha, končno posvetite tudi vašim ljubljenim domačim. Vi ste edini, ki lahko sprejmete to odločitev, zato ne pozabite, da je ravnotežje ključ do zdravega življenja. Ta mesec posvetite več časa svojim najdražjim osebam in izkoristite januar za svojo družino.

Vodnar

Karma vas bo brez milosti napadla ta mesec. Lahko bežite, toda pred karmo se ne morete skriti. Nočemo vas prestrašiti, temveč da vas spomnimo, da je čas, da se ozrete vase in prevetrite svoje obnašanje. V tem trenutku se lahko počutite izgubljeno, morda je vse zamegljeno in ne vidite razloga, zakaj je vse šlo v napačno smer, toda zadeve se odvijajo točno tako, kot se morajo, da vas pripeljejo na pravo pot.