Astro

Umrl v avtomobilski nesreči, pričakal ga je angel

T.P.
2. 1. 2019, 17.49
Posodobljeno: 3. 1. 2019, 08.57
Deli članek:

Dr. Gary Wood je imel 18 let, ko je s sestro doživel hudo prometno nesrečo. Na avtocesti sta se zaletela v stoječi avto, ki ga tam ne bi smelo biti.

PS
Dr. Gary Wood

Sestra je nesrečo preživela z nekaj praskami, Gary pa je bil tako močno poškodovan, da ni več kazal znakov življenja. Na kraju nesreče so ga razglasili za mrtvega, potem pa se je zgodil čudež. Od takrat je minilo že dobrih 50 let, Gary pa se vsega spominja tako živo, kot bi se dogajalo včeraj. Pravi, da je najprej začutil ostro bolečino, nato pa so naenkrat popustile vse bolečine in začutil je veliko olajšanje, kar je pomenilo njegov prehod »na drugo stran«.

Gary trdi, da se je na Zemljo vrnil z razlogom, da nas prepriča v obstoj boga in da  razširi sporočilo, da za vsako osebo na tem svetu obstaja namen bivanja.

»Umiranje je, kot da slačiš oblačila in jih odlagaš na stran. Izstopil sem iz svojega zemeljskega telesa ter zapustil avto skozi streho. V trenutku se mi je pred očmi zavrtelo celotno moje življenje, nato me je potegnilo v nekakšen čuden tunel, od tam pa me je vleklo vse višje in višje proti svetlobi,« opisuje svojo izkušnjo. Nenadoma se je pojavil zlati satelit, kar je prepoznal kot raj oziroma nebesa. »Prehod v raj je bil miren in spokojen,« se spominja ter dodaja, da ga je tam pričakal velik in visok angel, ki ga je pospremil skozi ogromna vrata. »Imel je meč in zlate lase. Spoznal pa sem še enega angela, ki je držal knjigo. Med seboj sta nekaj komunicirala, nato mi je bilo dovoljeno vstopiti. Preden naj bi stopil pred boga, so me peljali v neki prostor, kjer so stali na policah in viseli s stropa najrazličnejši deli človeških teles – noge, roke, možgani … Pojasnili so mi, da ima bog rezervne dele za vsakega od nas,« pripoveduje Gary svojo nenavadno zgodbo, ki jo je podrobneje opisal tudi v knjigi A Place Called Heaven. V nebesih je zaslišal krike svoje sestre, ki ga je klicala, nato mu je angel rekel, da se mora vrniti. Tedaj je začel kazati znake življenja in zdravniki so takoj šli v akcijo.

»Srečal sem tudi Jezusa, ki mi je naročil, naj ljudem povem, da je ključ rešitve v molitvi.«