Astro

Prihaja leto prašiča, dogajalo se bo to!

T.P.
27. 12. 2018, 11.01
Posodobljeno: 27. 12. 2018, 11.07
Deli članek:

Glede na lunarno gibanje se bo kitajsko novo leto 2019 začelo 5. februarja 2019 in bo trajalo do 24. januarja 2020. Leto 2019 bo po kitajski tradiciji v znamenju zemeljskega prašiča.

PS
Zemeljski prašič simbolizira napredovanje, srečo, odlične priložnosti in možnosti za uspeh.

Zemeljski prašič simbolizira napredovanje, srečo, odlične priložnosti in možnosti za uspeh. V času prašičeve vladavine se nam bodo odpirale možnosti dobrih in pametnih naložb, obeta se generalno izboljšanje finančnega stanja ter lepi dosežki na profesionalnem področju našega življenja.

Kitajski horoskop napoveduje, da je pred nami leto velikih uspehov in napredka.

S koncem tega leta se zaključuje veliki ciklus, zato je zelo pomembno zaključiti vse stare obveznosti in narediti nove načrte za prihodnost, saj bo po kitajskem horoskopu naslednje leto polno sreče, ljubezni in optimizma, uspeh bo mogoče čutiti v vseh sferah življenja.

V letu prašiča bo tudi idealen čas, da zaključimo vse zveze, bodisi ljubezenske ali prijateljske, ki nas mučijo z negativno energijo, nas izčrpavajo in nam jemljejo moč. Pravzaprav se moramo rešiti vsega, kar nas obremenjuje, da bomo lahko sveži in revitalizirani uresničili svoje sanje skozi leto 2019.

Obkrožite se z ljudmi, ki jih imate radi, ki so vam zvesti in vdani ter se veselijo vaših uspehov.

Skušajte biti čim bolj aktivni, da boste lahko izkoristili vse možnosti, ki jih bo prihajajoče leto prineslo z namenom, da uravnoteži vašo energijo ter vaše življenje nasploh.

V skladu s kitajsko tradicijo ima umirjenost poseben pomen, zato ni dobro z ničemer pretiravati, še zlasti ne s hrano. Bodite vsak dan vsaj malo fizično aktivni, kar vas bo podprlo pri kreativnosti ter psihičnem in fizičnem zdravju. Vse to boste namreč potrebovali za koriščenje izjemnih priložnosti, ki vam jih bo prineslo leto 2019.

Vsi bomo lahko črpali iz bogate ponudbe prihajajočega leta, največ priložnosti pa se ponuja osebam, rojenim leta 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995 in 2007.