Astro

Astro nasveti: od 17.12. do 23.12. 2018

Andreja Novak, astrologinja in energijska svetovalka
17. 12. 2018, 08.33
Posodobljeno: 17. 12. 2018, 08.46
Deli članek:

Na pragu praznikov nas pozdravljajo nemir, napetost in občutljivost, pa tudi domiselnost ter nove ljubezenske priložnosti.

PS
Izkoristite ta teden za to, da končno postavite sebe na prvo mesto.

Ponedeljek, 17.12.

Napetost in nemir vas bo spremljal skozi dan, lahko da tudi ponoči in še dlje, če ne boste sprostili svojega telesa. Opazite svoje notranje strahove, ki vas vodijo stran od vaše poti. Upajte si biti to, kar želite biti ali postati brez, da se skrivate za izgovori ali drugimi ljudmi.

Srečno znamenje danes: ribe in kozorogi.

Priporočljiva barva: rdeča in vijolična.

Torek , 18.12.

Nemir in ideje vam bodo medle fokus na vsakdanje stvari. Preglejte stvari, ki jih želite dokončati pred petkom, ko nastopi polna luna. Čas je za očiščenje doma še pred božičnimi prazniki in polna luna v petek vam bo še podprla dobro spremembo.

Danes srečno znamenje: biki in vodnarji.  

Priporočljiva barva: črna in zelena.

Sreda, 19.12.

Občutljivost bo v zraku, zato danes previdno z besedami in dejanji. Veliko lahko sprejmete, če se le odprete odnosom in dogajanju dneva ter sprostite bremena preteklosti. Dihanje in sprehodi v naravi so dobrodošli, če želite, da se še pred novim letom sprostite in spočijete na pravi način.
Srečno znamenje danes: strelci in ovni.

Priporočljiva barva oblačil: Lila in siva.

Četrtek,20.12.

Dan bo poln idej in domislic za izboljšanje lastnega življenja, doma ali poslovnih dejavnosti. Zato si pišite vse, kar vam bo padlo na pamet. Razmišljajte o vsem, kar si želite spremeniti na konstruktiven način. Meditirajte, sodelujte z energijami dneva z odprtim srcem in umom. Danes lahko naredite preobrat v sebi in postavite svoje smernice za leto 2019 iz novih, svežih energij.

Srečno znamenje danes: dvojčki in raki.
Priporočljiva barva: rumena in oranžna.

Petek, 21.12.

Dober petek z možnostmi ljubezenskih srečanj ali ureditve določenih odnosov, ki s svojimi zaključki oprejo vam nove možnosti za ljubezen. Zimski solsticij se dovrši pozno zvečer in čas je, da se vladavina sonca prevesi v dobro kozorogov. Zato od 22:23 naprej: KOZOROGI, VSE NAJBOLJŠE.

Srečno znamenje danes: škorpijoni in device.

Priporočljiva barva: črna in indigo.

Sobota, 22.12.
Zvečer se dovrši polna luna v raku, kar vas danes spodbujalo pri aktivnem čiščenju doma. Izogibajte se čustvenim debatam. Novo obdobje s soncem v kozorogu vam bo dalo dovolj stabilnosti, da sprostite svoja čustva in opusitte vse, kar vam je ležalo na duši in srcu.  

Srečno znamenje danes: kozorogi  in levi.

Priporočljiva barva: črna in zlata.

Nedelja, 23.12.

Počitek, sprostitev, družinska druženja ali / in sprehodi v naravi naj vas danes osrečijo in odmaknejo od rutine. Če je le možno, naredite načrt za zadnje decembrske dni in dajte sebe na prvo mesto, da boste v novo leto vstopili zadovoljni in spočiti.

Srečno znamenje danes: tehtnice  in levi

Priporočljiva barva: rumena in bela.