Astro

Takole angeli odnesejo vaše skrbi

T.P.
13. 12. 2018, 17.15
Posodobljeno: 14. 12. 2018, 11.43
Deli članek:

Vaši angeli varuhi in drugi člani angelskega kraljestva vam radi pomagajo pri vsem, torej tudi pri tem, da se osvobodite posledic negativnega razmišljanja.

PS
Naj angeli odnesejo vaše skrbi k božanskemu izvoru.

Namen angelov je privesti našo zavest do realizacije božje ljubezni. Zato so zelo zadovoljni, če nam lahko pomagajo razčistiti in počistiti ostanek vsega, kar blokira našo zavest o ljubezni. Angeli so vedno okrog nas.

Ne glede na to, kar smo kdajkoli rekli, mislili ali storili, nas angeli brezpogojno ljubijo.

Ker nas v življenju največkrat blokirajo skrbi in strahovi, predstavljamo učinkovit način za odstranjevanje posledic strahu, ki ga priporoča svetovno znana angelska terapevtka Doreen Virtue.

Angelski smetnjaki za skrbi

To je čudovita meditacija, ki jo lahko prakticirate v vsakem trenutku, ko se počutite zaskrbljeni zaradi nekega življenjskega izziva.

Pričnite z globokim vdihom.

V mislih si predstavljajte angele, kako postavljajo pred vas veliko kanto. Stojijo pred njo in vas prosijo, da vanjo odložite vse, kar vas muči. Vidite in čutite, kako odlagate vsako skrb o denarju, karieri, domu ali imetju v to kanto. Zatem odložite v smetnjak vse skrbi, ki vas pestijo v zvezi z vašim telesom ali zdravjem. Nato odvrzite v kanto spore, ki ste jih imeli z nekaterimi ljudmi. Skupaj s tem odložite vse občutke prizadetosti v katerem koli odnosu. Zatem odvrzite v kanto vsako krivdo ali samoobtoževanje. Notri dajte tudi vse strahove, povezane z vašimi cilji, vsaki strah pred neuspehom ali uspehom, vsaki strah, povezan s prihodnostjo. V smetnjaku naj pristane tudi vsak vaš odpor, ki ga morda čutite do boga.

Če vas še kaj muči, vas prosimo, da tudi to odložite v kanto. Ničesar ne zadržite. Začutite, kako lahkotno se počutita vaša duša in telo.

Glejte, kako se vam angeli smehljajo, ko odnašajo vaš smetnjak. Odnašajo vaše skrbi k božanskemu izvoru vsake kreativnosti in neskončne inteligence. Vse je rešeno na popoln način, popolne rešitve prejemate enostavno in harmonično.

Zahvalimo se bogu in angelom za to pomoč. Zdaj sprejemamo njihovo pomoč, vedoč, da to zaslužimo. Prav tako vemo, da dokler zdravimo sebe, zdravimo tudi svet.

Skrbi in strahovi nas zapuščajo tudi s pomočjo zapestnice Čista duša, ki jo plemeniti z zlatimi črkami vtisnjena, najbolj cenjena mantra za meditacijo ‘Om mani padme hum’. Z njo na roki med meditacijo lažje prikličemo sile ljubezni in svetlobe, sicer pa zanjo velja, da več, kot jo nosimo, bolj se čisti naša duša. Zapestnico lahko naročite TUKAJ. 

PS
Zapestnica Čista duša