Astro

Kaj nam ta hip sporoča vesolje?

T.P.
11. 12. 2018, 09.18
Posodobljeno: 11. 12. 2018, 09.18
Deli članek:

Pred vami je prav poseben test, ki je postal absolutni hit na socialnem omrežju Facebook. Izberite svoj mistični kvadrat in poglejte, kakšno sporočilo ima v tem hipu vesolje posebej za vas.

PS

PS

Poglejte sliko z devetimi mističnimi kvadrati in izberite tistega, ki vas najprej ter najmočneje pritegne. Ne cincajte, izberite hitro, na prvi pogled in brez razmišljanja. Nato preberite sporočilo pod številko, ki ustreza številki vašega izbranega kvadrata.

1 – Čas je, da premagate svoje strahove. Obstaja nekaj, kar bi radi storili, a oklevate. Vedite, da vedno lahko najdete pozitiven pristop k stvarem. Ste zelo močna oseba. Pomembno je samo, da v to verjamete, pa boste hitro naredili korak naprej. Najmočnejša zadeva, ki jo imate, je vaš um.

Profimedia

2 – Enostavno se prepustite življenju in dovolite, da se pot pred vami sama razkrije. Nikar ne skrbite o tem, kakšna bo vaša naslednja poteza. Največje prepreke si namreč ustvarjate, kadar skrbite. Naj se življenje zgodi samo od sebe. Šele ko se boste znebili vseh skrbi, boste med hojo po svoji poti našli vse, kar potrebujete.
3 – Zdaj je najbolj pomembno, da se osredotočite na svojo povezavo z naravo in zvezo, ki jo imate sami s seboj. Koncentrirajte se na ustvarjanje zdravega ravnotežja med poslom, družino, osebnimi opravili ter bivanja na prostem. Ko se počutite izgubljene, se obrnite k naravi.

Profimedia

4 – Glede mnenja drugih ljudi morate postati bolj odprti. Ni vse črno-belo, niti ni treba, da je. Situacijo si oglejte iz vseh zornih kotov, šele nato sprejmite odločitev. To je edini način, da boste pošteni.
5 – Čas je, da si začnete ustvarjati najboljše življenje! Imate moč, da naredite vse mogoče, pomembno je le, da poskusite. Razmislite, kaj želite – ljubezen, zdravje, bogastvo? Kadar nekaj zares čutite, bo to vaše!
6 – Čas je, da si odpočijete od vseh stvari, ki vam ne pustijo spati in vam črpajo energijo. To prepustite nekomu drugemu, vi pa se osredotočite na tisto, kar si resnično želite početi. Pri čem se počutite izpolnjene in kreativne? Pomembno je, da imate ravnotežje, občutek, da ste ujeti v vsem, kar počnete, pa je zelo nezdrav. Nekomu dajte vedeti, da potrebujete pomoč.

Profimedia

7 – Prisluhnite srcu, ki vam pripoveduje, kaj morate storiti. Uporabljajte svojo intuicijo. Vse je energija in vse je povezano. Nikar ne dvomite v svoja notranja sporočila, saj so običajno točna. Znaki so povsod okrog vas, bodite odprti za vsa življenjska sporočila.
8 – Življenje je lahko pozitivno in negativno, svetlo in temno, srečno in žalostno … Šele ko se boste znali iz vsake situacije nekaj naučiti, se boste napolnili s pozitivnostjo. Pomembno je, da razvijate hvaležnost za vse življenjske situacije in vsa sporočila, ki jih lahko iz njih potegnete.
9 – Vi ste ljubljeni, četudi ob vas ni nikogar, ki bi vam to povedal. Ljubi vas celotno vesolje. Pošiljajte ljubezen vsem, ki jih poznate, rastlinam, živalim, bogu ali ljudem na splošno. In nazaj boste prejeli še več ljubezni.