Astro

Danes je dan, da pritegnete srečo v 2019!

T.P.
7. 12. 2018, 13.28
Posodobljeno: 7. 12. 2018, 14.45
Deli članek:

Mlaj oziroma prazna luna 7. decembra 2018 predstavlja zadnji lunin ciklus v tem letu.

PS
Z enostavnim ritualom v noči mlaja lahko pritegnemo pozitivne energetske vibracije za novi začetek.

Tokratni mlaj v znamenju Strelca nam daje spodbudo, da proslavimo vse, kar smo naredili zase skozi iztekajoče se leto.

Pod njegovim vplivom se velja spomniti, kaj smo zase storili v tem letu, kaj smo izpustili in koliko smo napredovali v primerjavi s prejšnjim letom. Čeprav je morda videti, da niste dali vsega od sebe, vas mlaj spominja na to, kako vam je vsaka nova izkušnja pomagala pri razvoju oziroma rasti.

Energija mlaja pomaga, da se sprostimo konec leta in uživamo v prazničnem razpoloženju, z enostavnim ritualom v noči mlaja pa lahko pritegnemo pozitivne energetske vibracije za novi začetek.

Za ritual potrebujete:

- najljubša orodja za čiščenje prostora (eterična olja, kadilo, žajbelj ...), svečo (bele barve)

- Vaš najljubši kristal (priporočen je rožnati kremen)

Ritual izvajamo v naslednjih korakih

- Vzemite priljubljeno orodje za energetsko čiščenje prostora in z njegovo pomočjo očistite avro ter dom. Priporočeno je, da za čiščenje avre in doma zakurite malo žajblja, bazilike ali lovorovih listov.

- Ko delate ta ritual, izgovarjajte mantro: »Čistim svoje telo in dušo, moje srce, misli in energijo. Izpolnjuje me svetla energija, počutim se spočito in svobodno. Živim življenje v absolutni harmoniji.«

- Na koncu izgovorite: »Čistim energetsko polje v svojem življenjskem prostoru ter privlačim energijo miru in ljubezni. Moj dom je zaščiten in varen, v njemu pa lahko vlada samo dobra energija. Bivanje v mojem domu mi prinaša občutek miru.«

- Prižgite svečo in držite priljubljeni kristal na srcu. Globoko vdihnite 10-krat ter si predstavljajte, kako svetla energija izpolnjuje vaše telo in dušo.

- Postavite kristal na čelo, na mesto, kjer je čakra tretje oko. Globoko vdihnite 10-krat.