Astro

Ciganske karte pravijo, da bo december ...

Nal Husič (www.potovanjeduse.si)
1. 12. 2018, 12.13
Posodobljeno: 1. 12. 2018, 12.30
Deli članek:

Mesec december nam je že odprl svoja vrata in nas povabil na vrtiljak, na katerem nas bo zavrtel do konca letošnjega leta.

PS
Nal Husić je profesionalni tolmač ciganskih kart ter kart svetih živali, angelski terapevt, beli mag in učitelj meditacije, ki deluje v Duhovnem ateljeju Potovanje duše

Energijsko gledano bo zelo ljubeč, srčen, pa tudi muhast in nemiren. Srčnost mu bodo vdihnili prihajajoči prazniki, ki bodo poskrbeli, da se družine zberejo in veselijo. To je nekaj najlepšega in ta čar naj bo prisoten ne le ob praznikih, ampak vsak dan.

Za individualni vpogled se lahko naročite na 

nal@potovanjeduse.si

Seveda se v tem mesecu ljudje bombardiramo z darili in se nas loteva mrzlica, s čim bomo presenetili naše najdražje. Obdarovanje je zelo lepa gesta, a največje in najboljše darilo je veselo srce. Čar praznikov je biti v družbi tistih, ki te cenijo ob sebi, ki jih najbolj razveseli lepa, topla beseda, iskren srčen pogovor in občutek razumevanja ter potrebne tolažbe.

V svetu, v katerem živimo, so srčnost preglasili oglasi, ki nam »ukazujejo«, kaj je naša sreča in kaj »moramo« imeti, da bi sreče bili deležni. Pa je temu res tako? Nikakor ne. Oddaljujemo se drug od drugega in posledično tudi sami od sebe, zato bo izredno pomembno, da v tem obdobju stkemo niti ljubezni in srčnosti med seboj, predvsem pa do sebe.

Ker smo prišli do zadnjega meseca v tem letu, nam ta tudi naznanja, da se je potrebno vprašati, ali smo srečni z dosedanjimi dosežki.

Imamo ob sebi prijatelje, partnerje, s katerimi se podpiramo pri doseganju namena? Se glede sebe počutimo izpolnjeno? Ali smo glede poslovnega področja ponosni nase in ali nam ta zagotavlja mir in harmonijo v srcu? S čim in na kak način bom lahko pomagal v prihodnje ljudem, živalim, naravi? V kolikor ste med branjem odkimali na eno vprašanje, vas bo ravno za te stvari mesec december gnal, da se vprašate.

Vse to bo postregel skozi odnose, naše najboljše učitelje, in ciganske karte pravijo, da bo veliko nesporazumov, razhodov, negativnih občutkov ...

Verjetno si nihče ne želi to občutiti na lastni koži in če ne želite biti vi med njimi, se je potrebno zazreti vase ter si določene stvari priznati. Če vas partner ne osrečuje, imata dve možnosti. Ali se iskreno pogovorita in nadaljujeta odnos ali pa ga zaključita. Če vas delovno mesto ne izpolnjuje, poiščite tisto, ki vas bo napajalo s srečo in z mirom. Če vas motijo določeni odnosi, jih 'razrešite. In najtežji del celotne zgodbe je soočenje.

Kdo bi se ukvarjal z razreševanji, če je veseli december? Tisti, ki bo hotel stopiti s čisto energijo v novo leto. Tisti, ki si bo vzel čas zase in se ozrl po okoliščinah in jih uredil.

Vsak, ki bo zbral toliko poguma, bo v novo leto stopil v svoji kreativni energiji in bo imel dovolj poguma, da zase naredi najboljše. Saj veste, pogum velja in zase se je najslajše 'pomatrati'. Vaš pogum se vam bo obrestoval in imejte v mislih, da vam sreče ne prinaša nihče drug, le vi jo ustvarjate v svojem življenju. Zato je zelo pomembno, da imate ob sebi iskrene partnerje in prijatelje, da delate tisto, kar vas dejansko veseli in to delate z ljubeznijo ter da najprej ljubite dovolj sebe, da bodo ljubezni deležni ljudje okoli vas.

Veliko lepega vam želim,  Nal Husič www.potovanjeduse.si