Astro

Astro nasveti: od 26.11. do 2.12. 2018

Andreja Novak, astrologinja in energijska svetovalka
26. 11. 2018, 11.32
Posodobljeno: 26. 11. 2018, 11.55
Deli članek:

Teden, poln dobrih idej za vaše življenjsko poslanstvo in harmonijo na vseh področjih se obeta. Zadnji krajec vas bo vabil k zaključevanju stvari, ki jih želite predati dalje ali še letos dokončati. Še malo časa je, zato ne odlašajte.

PS
Čustva bodo kipela po svoje.

Ponedeljek, 26.11.

Odlične energije, veliko optimizma in volje boste premogli danes, če boste le dali čustva na stran in se fokusirali na svoje prave stvari in želje. Ohranite svojo notranjo naravnavo in komunicirajte o zadevah, ki bi jih radi rešili ali na katerih bi radi dosegli večje spremembe. Izogibajte se ogovarjanju ali pretiranemu razkrivanju svojega čustvenega življenja / razpoloženja.

Srečno znamenje danes: strelci in levi.  

Priporočljiva barva: modra in rumena.

Torek , 27.11.

Povezava Merkurja in Sonca bo okrepila vašo notranjo moč in če jo boste danes usmerili v pravo smer, lahko dosežete velike uspehe predvsem v poslu. Po dolgem času boste imeli dovolj energije za vse, kar ste odlagali že dlje časa, Premaknili boste stvari naprej, da bo vse bolje steklo tako v delu doma in v poslu.

Danes srečno znamenje: device in kozorogi.  

Priporočljiva barva: bež in rjava.

Sreda, 28.11.

Začenja se obdobje odprtih možnosti v ljubezni. Nenavadna srečanja bodo pognala strast v smer, za katero ste menili, da je že odšla. Neka oseba vam ne bo šla iz misli in lahko, da se boste srečali z njim / njo še ta teden. Čustva bodo šla po svoje, le stežka boste zadržali miren videz pred okoljem.  
Srečno znamenje danes: biki in ovni.

Priporočljiva barva oblačil: vijolična in zelena.

Četrtek, 29.11.

Luna preide v znamenje device in nenavadno storilnostno boste danes naravnani. Zadnji krajec, ki se jutri dovrši, bo tako uspešen in zaključili boste marsikatero odprto zadevo, tako da boste več kot zadovoljni s sabo. Danes je idealen dan za dobro načrtovanje zadnjega meseca, ki že trka na vrata.

Srečno znamenje danes: dvojčki in škorpijoni.
Priporočljiva barva: modra in zelena.

Petek, 30.11.

Strastni zadnji dan v novembru bo svoje energije podaljšal kar čez vikend, toliko naboja strasti in življenjske energije z ljubeznijo bo nosil v sebi. Zadnji krajec bo pomagal z zaključki tudi v odnosih; če je torej čas, da se vaš odnos zaključi in da stopite korak naprej v ljubezni, je danes pravi dan za to.

Srečno znamenje danes: raki in ribe.

Priporočljiva barva: siva in vijolična.

Sobota, 1.12.
Dopoldne bo še delovno, popoldne pa luna preide v znamenje tehtnice, kar bo sprostilo ozračje in zabava se bo začela sproščeno, živahno. Brez večjih zapletov si boste našli dobro družbo, ali pa se bodo najavili zanimivi obiski. Sprostite se, dober začetek decembra se obeta.

Srečno znamenje danes: levi in vodnarji.

Priporočljiva barva: oranžna in modra.

Nedelja, 2.12.

Dobro počutje bo prevladovalo in optimizem bo preveval vaše misli in besede. Moč in volja vam bosta sledili, če boste pošteni do sebe in upoštevali svoje želje ter cilje brez, da vplivate na druge v vašem okolju. Sodelovanje in druženje je možno na način, da vsak doda svoje najboljše v družino ali skupnost.

Srečno znamenje danes: ovni in tehtnice .

Priporočljiva barva:  modra in lila.